Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allaha şükür eskiden play station yoktu...

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

bisikletin arkasına maçda kazandığımız 0.5L lik su şişelerini takar vın vın gezerdik hehe bide en uzun kim önünü kaldırmış şekilde gidicek diye yarışırdık sonra düşüp oramızı buramızı yarardık :) dizlerimiz az mı kabuk tuttu az mı tendürdiyot sürücekler diye anırırdık avaz avaz.sonrada kabuk tutan yarayı soyardık :) ne güzel günlerdi ya haha şimdikiler bandaj basıyo oyunlarda uf olunca[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries]

[Bu mesaj Pasha tarafından 31 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde Simiiiiit Oynardık Accayip Kavga Çıkardı.

Hele Sınıf Maçlarında Fuellerin tartışmasında.

hergün sokakta maç yapardık eskiden ne güzelmiş bea.

şimdi bak adam evden çıkmıyor sosyal yaşantı int cafe ile sınırlı.

e ne anladım bu hayattan?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ufakken beni annem eve sokamazdı. İlkokul önlüğüyle eve girmeden akşama kadar oyun oynardık. Böcek toplardık , futbolcu kartlarım vardı , bi ara taso biriktircem die acayip cips yemiştim yüzüm hep yağ bezesi olmuştu :D sonra kasetli aterilerden vardı bazen street fighter oynardım. kaset değiştirirdik. Atariye giderdim mustafa oynardım. Kredi çekerdim çok pis ataride :D[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nerde o eski günler ya çokda yaşlı değilim sadece 17 yaşındayım ama Allahıma bin şükür güzel bir gençliğim oldu ne günlerdi top oynardık oynadığımız bahçedeki bekçi bizi kovalardı sonra paralarımızı birleştirir stadyuma maç izlemeye bağırmaya giderdik
İlk deplasmana kaçışımı hatırlıyorum gizlice manisaya gitmiştik cebimizde 5 milyonla
İlk sigaramı hatırlıyorum sanki çok yasak bişeymiş gibi gizler içince mutlu olurduk
İlk simit oyunumu hatırlıyorum ne dayak yemiştim
Mahallemizin sevimli insanlarını mutlu ortamını özlüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim burdaki çocuklar öyle değil. az internet kafeye gidiyolar her gün maç yapıyolar ben küçükken de böyledi yeni kuşak da böyle :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...