BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Siyahkahve.com Yeni bir edebiyat sitesi.. tamam yeni değil 2003 den beri var ama bir ara teknik sorunlardan kapanmıştı şimdi tekrar yayında :) Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Geliyoruzz babacum..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hımm çok iyi oldu babacum şiirleri koycak delik arıyodum ben de[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Süfer site ^_^ başarılar.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 teşekkürler arkadaşlar siteye üye olarak yazı ve yorumlarınızla katıkıda bulunailbirsiniz :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Güzelmiş elinize sağlık uye oldum hemen Hıncal baba gibi eleştirilere başlıyorum =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 İnsan acc. unutunca yenisini açıyor işte köpek gibi =) Babacum nerdesin? :)
duende Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende üye olamadım hangi ismi versem kabul etmiyo (yalan tabi ben biliyorum çok üyeleri oldu ondan kabul etmiyolar)
Villians Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 nedeni filan da olsan anlıcam da yok
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 up edit: upladım tabi de, neden; ildenizin başlığı açtığı zamandan bu zamana çok şey değişti sitede, çok çok daha ilerideyiz şu anda, bir bakın, yazı yollayın, bekliyoruz=)
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 madem güzel bi gelişme var bende biraz destekte bulunayım burdan:D
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Anam paticik gibi, bulaştın mı kurtulamıyorsun. Müptela mod on =P
Öne çıkan mesajlar