eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sözlerime başLarken türk insanının(hepsi deiL tabiki) kötü yönlerini bi hışımla birazda abartıLı olarak beLirtmiştim geçen hafta ama şunu unutmuşum ki türk insanı kadar merhametLi ve insafLı başka bir topLum yoktur :D 14 yıLLık hacker oLduunu söleyen kişi bugün maiLime şifremi yoLLadı hemde tek bişeyime biLe dokunmadan... insanın başına böyle bi olayın gelmesi dostlarını daha iyi tanımasını sağLıyor...Neyse Herkese SevgiLer... eMrE... [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 31 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aramıza tekrar hoşgeldin kardeş ne kadar düşman olsakta (karus-elmorad yanlış anlama) :D:D:D:D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 off ya şimdi sen nova town yaparsın :D Tekrar hoşgeldin :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tanımıyorum ama hoşgeldin :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
arthas_sw Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 her ne kadar turkleri oyunda kotuleselerde gordugunuz gibi onlardan cok yufka yurekli yok tekrar gozun aydın emre
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ailece hayrandık senin, iiki geri geldin. Hönk sen kimsin ?[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: _HeLLMaSTeR_, 31 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki: ailece hayrandık senin, iiki geri geldin. Hönk sen kimsin ? tanıyanlar bilir hoş geldin kardeş[signature][hline]http://img363.imageshack.us/img363/450/mysig35wm5xk.jpg
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Seri öldürüşlerini takip ederdim czde. Senin ismini tekrar görmesi güzel olacak. Her ne kadar moradian da olsam...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
independent Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Welcome[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tanımıyorum ama hosgeldin insallah basarılı olursun
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hosgeldin Emre ... senin chari son 1 haftadan beri geceleri görüyordum town'da geri aldin sanmistim meger o adam mi oynuyormus ? :-?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya emre is back türkce mealini alabilirmiyim ne demek yani kanka söle bakim manyakmisin sen geri döndün ben kastim bi daha ne oldu uykusuzluktan ölüyom dün 36 saat kalmisimda:D
kertenqele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 emre kardeşim geçmiş olsun.aramıza hoş geldin[signature][hline]Nick: Kertenqele Level: 6x Np: 1xxxx Clan: Canım nereye isterse :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ooo iyi fazladan 50 np :-p[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 31 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Sözlerime başLarken türk insanının(hepsi deiL tabiki) kötü yönlerini bi hışımla birazda abartıLı olarak beLirtmiştim geçen hafta ama şunu unutmuşum ki türk insanı kadar merhametLi ve insafLı başka bir topLum yoktur :D 14 yıLLık hacker oLduunu söleyen kişi bugün maiLime şifremi yoLLadı hemde tek bişeyime biLe dokunmadan... insanın başına böyle bi olayın gelmesi dostlarını daha iyi tanımasını sağLıyor...Neyse Herkese SevgiLer... ahahaha su kurnazlarından biri geri geliyor haa..artık su yok emre direkt nova town var xD hoşgeldin bu arada:D:D:D eMrE... [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 31 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:65k+ Clan:bugs_bunny nerdesin amk
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 geçmiş olsun senin adına sevindim kendi adıma da sevindim :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Düşman : Yeşil Şeyler
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oşgeldin[signature][hline]Kısalttım :D
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Walla BENDE foruma yeni uye oldum ama bu kadar insan hos geldın dıosa dogrudur HOOS Geldın kardes ARES te 45 lvl ocumu kasacabilecek biri war mı[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hoşgeldin emre.. Hadi cz'yeee :D:D:D
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Aramıza hoşgeldin sen geldiinde c c yapıcam ki kes beni yoksa kesemezsin de :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ama geldiine inan ki çok sevindim...[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P
Öne çıkan mesajlar