Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eMrE_uLTrAsLAn is back!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sözlerime başLarken türk insanının(hepsi deiL tabiki) kötü yönlerini bi hışımla birazda abartıLı olarak beLirtmiştim geçen hafta ama şunu unutmuşum ki türk insanı kadar merhametLi ve insafLı başka bir topLum yoktur :D 14 yıLLık hacker oLduunu söleyen kişi bugün maiLime şifremi yoLLadı hemde tek bişeyime biLe dokunmadan... insanın başına böyle bi olayın gelmesi dostlarını daha iyi tanımasını sağLıyor...Neyse Herkese SevgiLer...

eMrE...

[Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 31 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aramıza tekrar hoşgeldin kardeş ne kadar düşman olsakta (karus-elmorad yanlış anlama) :D:D:D:D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında.....
COMING SOON...
(Abi size özendim warior kasıyom)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mesaj tarihi:
off ya şimdi sen nova town yaparsın :D
Tekrar hoşgeldin :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 5xxx
Mesaj tarihi:
said:
_HeLLMaSTeR_, 31 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
ailece hayrandık senin, iiki geri geldin.
Hönk sen kimsin ?
tanıyanlar bilir hoş geldin kardeş[signature][hline]http://img363.imageshack.us/img363/450/mysig35wm5xk.jpg
Mesaj tarihi:
Seri öldürüşlerini takip ederdim czde. Senin ismini tekrar görmesi güzel olacak. Her ne kadar moradian da olsam...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır
Mesaj tarihi:
hosgeldin Emre ... senin chari son 1 haftadan beri geceleri görüyordum town'da geri aldin sanmistim meger o adam mi oynuyormus ? :-?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
ya emre is back türkce mealini alabilirmiyim ne demek yani kanka söle bakim manyakmisin sen geri döndün ben kastim bi daha ne oldu uykusuzluktan ölüyom dün 36 saat kalmisimda:D
Mesaj tarihi:
said:
eMrE_uLTrAsLAn, 31 Ekim 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
Sözlerime başLarken türk insanının(hepsi deiL tabiki) kötü yönlerini bi hışımla birazda abartıLı olarak beLirtmiştim geçen hafta ama şunu unutmuşum ki türk insanı kadar merhametLi ve insafLı başka bir topLum yoktur :D 14 yıLLık hacker oLduunu söleyen kişi bugün maiLime şifremi yoLLadı hemde tek bişeyime biLe dokunmadan... insanın başına böyle bi olayın gelmesi dostlarını daha iyi tanımasını sağLıyor...Neyse Herkese SevgiLer...

ahahaha su kurnazlarından biri geri geliyor haa..artık su yok emre direkt nova town var xD
hoşgeldin bu arada:D:D:D
eMrE...

[Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 31 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:65k+
Clan:bugs_bunny nerdesin amk
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun
senin adına sevindim
kendi adıma da sevindim :)[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
CLan : T®
NP :35.xxx
LvL :61.
Job : Arch Mage
Düşman : Yeşil Şeyler
Mesaj tarihi:
Walla BENDE foruma yeni uye oldum ama bu kadar insan
hos geldın dıosa dogrudur HOOS Geldın kardes

ARES te 45 lvl ocumu kasacabilecek biri war mı[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM
MALum ÖSS
Mesaj tarihi:
Aramıza hoşgeldin sen geldiinde c c yapıcam ki kes beni yoksa kesemezsin de :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot
Server: Ares(mus)
Level : nOOb'us :D
Np :1xxxx
Clan : Deişebilir :P
  • Yeni Oluştur...