Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 AB'de çok salak bir exploit var. Bazı uyanıklar bunu abuse ediyor devamlı. Burning Legion'da "Wormix" nickli undead priest her oyunda bunu kullanıyor. Ne olduğunu söyleyemicem malesef. Bunun yüzünden 2 round kaybettik. Bu herifi şikayet falan edebiliyormuyuz,şikayet etsek ne olabilir?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bayrak mı alıyor kapılar açılmadan ? Anlayamadım problemi...[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya bişey kullanıyor bayrak alınmasını engelliyor ama ne olduğunu söylemek istemiyorum[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bug abuse olup olmadigini anlamak icin ticket kullan. sikayet de et. uzaklastiriliyo bi sure oyundan.(eger gm'ini iyiyse...)[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 30 Ekim 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olay soyle. blacksmith bayragin alliance tarafina gore sag diger tarafa gore sola kalan kisminda cukur var terrain`in icinden buyu atiliyor ama sen assagi vuramiyorsun melee birclassan. falan filan ole sacma sapan bi bug bulmuslar.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 e asagi inip vursana abicim adama hemen yanından geri cikabiliosun zaten nası bug anlamadim ben.yada tarif ettigin yeri dogru kestiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sen kimse yok diye bayraga tikliyorsun. gormedigin bir yerden buyuleri yiyosun.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kimse yok diye backstap yedigim cok olmustur ama benimde bug deil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bencede sacma yane kimse yok diye sapi yiyip bayrak kacirdim ben kackez artik bayrakl gdibine fire totem atip olealiyorum asil bug kapilar acilmadan bayrak aliyolar[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 walla brawo ama nası bulmuslarkı ?[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yazıyı görünce fark ettim böyle bir bug var, magein teki geçmiş çukura sürekli flamestrike atıyordu. Sağa bakıyorsun yok sola bakıyorsun yok ancak tab ile target filan alırsan denk geliyor. Haliyle bayrak filan alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bi de priest için farklı bi olay daha var. Gir oraya deli gibi healla herkesi oooh. Düzeltilmesi lazım biran önce[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 31 Ekim 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 e kullanalım hazır soylenmişken dimi ? :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yalniz biri seni gordumu ne gelip arkadaslarin kurtarabilir nede kacip kurtarabilirsin :) direk kafana kafana cakiolar arkandan[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 o bugdır cunku buyuler goremediin yere atılamaz u dont sight mı ne ole bişi der orda bi bozukluk vardır yani bunu kullananda bug abuseden uzaklastırılır eer gm ler lazmer deilse.[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 goremiosun diy ebise demediki kimse.mouse i geriye cekip yukari tarafı izliosun gorus alanin kisitli olsada hareket etmezsen yukarisi gorunuyor yani.bayadır da oynuyorum yani boyle...[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yuh ya utanmadan yapıyorum diyosun bide. Direğin arkasındaki adamı da görüyosun ama büyü atamıyosun dimi? Line of sight diye bişey var. Target has no line of sight demesi lazım ama orada bir sorun var. Büyüler terrain içinden geçiyor. Ayıp be[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aynı şey LM'den aşağıya atladığınızda bi çıkıntı var ,orada da oluyor. havada dismount yapıp chargelamak zorunda kaldım sırf o adamın yüzünden,her türlü büyüyü attı ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende aynı yeri kullanıyorum tahminim ama benim olduğum yere gayet güzel vuruolar farkedince. Hea bu arada NE -> starfire/aimedshot/flag tag , Paladin -> Bubble tag Sizin hayatınız abuseken bu şekilde mamalamanız çok komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cidden alliance in hayatı abuse AB de eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zaten paladinlerin kendileri bi bug... Dalıolar 30 40 kişinin arasına cengaver gibi savaşın nevri dönüo millet palaları kesene kadar.. Hele ab de allyler nası kaybedio anlamıom ben walla en ii defence balon palalar war... Palalar bg ye alınmamalı :P[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla palları kesene kadar demişsinde biz palaları hiç sallamıyoruz önce diğer classları kesiyoruz zaten . Zaten mümkünse önce sheep atıyoruz adam kurtulmak için divine açıyor :D . Sonra kiting yap biraz bir sheep daha pyro , scroch bas bolca fireblast zamanındada silence çektinmi bye bye pala oluyor :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cashar, 31 Ekim 2005 08:14 tarihinde demiş ki: Bende aynı yeri kullanıyorum tahminim ama benim olduğum yere gayet güzel vuruolar farkedince. Hea bu arada NE -> starfire/aimedshot/flag tag , Paladin -> Bubble tag Sizin hayatınız abuseken bu şekilde mamalamanız çok komik... sen bu oyunu ne kadar cok biliyosun ? paladin sadece neutral bayraga bubble girebilir ki bunu yapan daha once gormedim. sahsen bizim paladin arkadasimiz kesinlikle yapmiyor yap desen bile. kodo ile bayragi alan herifin ustunu kapatip target aldirtmamalar falan. tabla yap. oldu canim tabla yapana kadar kessinler seni :) bu arada dedigim seye bug abuse degil diyen arkadaslar beni ab de bulsun ayni yerde bulusup bakalim napicaksiniz oradaki adama melee classlar. range yine vurur ama bs ye giden adamin range attack yapabilmesi sart degil.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hacı shamanda düşmanı oyun dışı bırakıcak bi özellik yok sheep,sap,root,fear gibi.., benim dediimde zaten dier classları kesion; bayrak alıcan, pala kalıo tek zıbarana kadar adamlar res oluo..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İsviçre Çakısı gibi totemleriniz var daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar