Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arathi Basin'de exploit

Sensible

Öne çıkan mesajlar

AB'de çok salak bir exploit var. Bazı uyanıklar bunu abuse ediyor devamlı. Burning Legion'da "Wormix" nickli undead priest her oyunda bunu kullanıyor. Ne olduğunu söyleyemicem malesef. Bunun yüzünden 2 round kaybettik. Bu herifi şikayet falan edebiliyormuyuz,şikayet etsek ne olabilir?[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh ya utanmadan yapıyorum diyosun bide.
Direğin arkasındaki adamı da görüyosun ama büyü atamıyosun dimi? Line of sight diye bişey var. Target has no line of sight demesi lazım ama orada bir sorun var. Büyüler terrain içinden geçiyor.
Ayıp be[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey LM'den aşağıya atladığınızda bi çıkıntı var ,orada da oluyor.
havada dismount yapıp chargelamak zorunda kaldım sırf o adamın yüzünden,her türlü büyüyü attı ya.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
Sosyal ağlarda paylaş

zaten paladinlerin kendileri bi bug... Dalıolar 30 40 kişinin arasına cengaver gibi savaşın nevri dönüo millet palaları kesene kadar.. Hele ab de allyler nası kaybedio anlamıom ben walla en ii defence balon palalar war... Palalar bg ye alınmamalı :P[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

Valla palları kesene kadar demişsinde biz palaları hiç sallamıyoruz önce diğer classları kesiyoruz zaten . Zaten mümkünse önce sheep atıyoruz adam kurtulmak için divine açıyor :D . Sonra kiting yap biraz bir sheep daha pyro , scroch bas bolca fireblast zamanındada silence çektinmi bye bye pala oluyor :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 31 Ekim 2005 08:14 tarihinde demiş ki:
Bende aynı yeri kullanıyorum tahminim ama benim olduğum yere gayet güzel vuruolar farkedince.
Hea bu arada NE -> starfire/aimedshot/flag tag , Paladin -> Bubble tag
Sizin hayatınız abuseken bu şekilde mamalamanız çok komik...

sen bu oyunu ne kadar cok biliyosun ? paladin sadece neutral bayraga bubble girebilir ki bunu yapan daha once gormedim. sahsen bizim paladin arkadasimiz kesinlikle yapmiyor yap desen bile. kodo ile bayragi alan herifin ustunu kapatip target aldirtmamalar falan. tabla yap. oldu canim tabla yapana kadar kessinler seni :) bu arada dedigim seye bug abuse degil diyen arkadaslar beni ab de bulsun ayni yerde bulusup bakalim napicaksiniz oradaki adama melee classlar. range yine vurur ama bs ye giden adamin range attack yapabilmesi sart degil.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...