Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haksizlik bu!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 28 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
Olayin dogu-batiyla alakasi yok.
Ama forgiver her zamanki ustaligiyla yine bu konuda da AKP ye toz kondurmayacak sanirim. Ben tahminen "O kadinlari ac kalmasin diye besliyorlar bi kere kötü niyetleri yok" tarzi bi savunma bekliyordum, bu daha iyiymis

:lol:[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ama forgiver her zamanki ustaligiyla yine bu konuda da AKP ye toz kondurmayacak sanirim. Ben tahminen "O kadinlari ac kalmasin diye besliyorlar bi kere kötü niyetleri yok" tarzi bi savunma bekliyordum, bu daha iyiymis

milletvekili=akp ?

batı çok evlilik yüzdesi doğya göre ihmal edilecek kadar düşüktür herhalde.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 28 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi..
din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın..
Anladim da, neden bir kadinin falan diyorsun ki.
Sonucta erkek icin de yukaridakiler gecerli olabilir, o halde kadin da 2. bir erkegi es olarak alabilir yani degil mi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 28 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
said:

milletvekili=akp ?

batı çok evlilik yüzdesi doğya göre ihmal edilecek kadar düşüktür herhalde.
milletvekili = akp degil, bunu yapan milletvekilleri = akp.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten de ülkeyi anayasaya göre değil de Kuran'a göre yönetiyorlar herifler,ne bekliyorduk ki??türkiye cumhuriyeti laiktir devlet işleri din işlerinden ayrıdır öyle mi? bunlar lafta kalmaktan ileri gidemiyor nedense..

ve unutmayalım ki onlar bulundukları yerlere gökten düşmediler,bunu yapan da bizleriz,bizim halkımız

bu kadar cahillik geri kalmıslık olmaz ama...[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 28 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
savaş durumları vsde,yada felçli durumda hastalık kalan birisi insanın cinsel durumun tatmin etmiosa birisi,onunda rızasını alarak(olmuosa olmuo)ikinci bi evlilik yapabilio haram yoluna düşmektense..bakamamk ve bi kadının gerçekten çok yoksul ve bakacak kimse olmamıas gibi..
din böle bi hakda tanıo,bu durumunu düşünrekten insanın..

niye hep erkek erkek ? kadın da insan değil midir? erkekler kötü gün göremezler mi?ülkeyi din yönetemez,din ve devlet işleri birbirinden ayrı tutulur.[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

chp tarihindede bir cok milletvekili cıkarmıstır dogudan fakat hic bir chp li cok eşli olamaz cünkü bu chpliliğin yapısıyla terstir.
zaten böyle bir sey varsa partiden uzaklaştırılır.
Ama akp nin geçmiş versiyonları olan msp,rp,fp partilernin cok eşli bi cok milletvekillerine rastlanmıştır.Tutup ta bunu akp gibi ümmetci-gerici bi partiyle bagdastırmayıp doğu ile bagdastıran zihniyetede her türlü hakaret ve aşşagılma mübahtır.
Sosyal ağlarda paylaş

eaglewing bende sana katiliyorum ama o kisiye laf soyleyemiyoruz ne yazikki cunku zeytinyagi misali bir herif salak sacma yerlerden uste ciktigini saniyor.
Tipki savundugu insanlarin aptalliklarini aynen devam ettiriyor ama onlar gibi kendi krediside bitiyor vede tahminimce onlarla birlikte yokolur gider..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalık, kimse dini bakımdan savunmasın.
Yok Peygamber efendimiz (SAV) ' da yapmı$tı fln diye. Uçkuruna söz geçireceksin arkada$[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...