pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 1- siteye yeni acc acmak ıcın 3 tane deneme yaptım. biligiler tam gonderılırken hata sayvası acıyor ve mail e onay msj ını gondermıyor ve aynı ID ve meil adresını sonra bir daha kullanamıyorusunz.Bu sitenin bakımda olması ile alakalımı ?? 2- duyduğum kadarı ile yarın server bakımından dolayı server kapalı olucamıs.bir bılgınız varmı ? sımdıden tesekurler
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet doğru duymuşsun yarin kapali olacak dupe vs. temizliği varmış birde yeni acc açma olayını bende denedim aynen banada öyle oldu sayfalarda sorun var umarım serverları kapatip açtiklarında herşey düzelir...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben bi acc açtım arada acc la ilk girmeye çalıştığımda acc blocklu dedi :S daha oyuna girmediğim bi char nie blocklandı ki ? S:[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nasıl ya yarın tüm gün mü kapalı olacak ?[signature][hline]Kısalttım :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 falla gece kapalı olabilir ki bunu hiç istemem gündüz olsa ii olur ( türkiye için sölüorum )[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ewt ya[signature][hline]Kısalttım :D
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben bu duruma ne diyorum biliyormusun bakın asagıya OLEYYY OLEYY OLEEYYYY ne zamn dır silah alıcam dupe taraması olsunda elımde bise patlamasın diyodum. sonunda bekledıgım gün geldi
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 slm PATİCİK alemi aranıza yeni katıldım KO dan anlarım lvlim ezıq olsada forumları sureklı takip edıyorum walla SALI gundu DUPE sİLMe ınsallah oyunu eskı halıne getırır diye umuyorum skill bugdan sıkıldım artık[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
Öne çıkan mesajlar