Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın Bir Numaralı Solo katili Kanalı(MTV)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi gün bi çocuk zap yaparken mtvye gelir ve bi bakar mtv de guitar solos vardır çocuk heyecanlanır bu mtv ye ne oldu der sonra izlemeye başlar bi gariplik olduğunu sezer eet ismi guitar solos du ama nedense bütün klipler yarısında kesiliyordu (örn.november rainin o misler gibi solosu queen bohemian rapsody nin sonu artık orda ne var bilmiyorum sonra jimi hendrixin videosu)çocuk sinirlenmiştir ve sonunda şu soruları sormuştur kendine
1-neden bu kral sololar kesiliyor
2-bu sololar neden bu kadar değersiz
3-madem değersiz neden onun top 10 ni yapıyosun bi manyaklık mı var sende
4-Neden bütün rockla ilgili şeylerin yüzde sekseninde 1 numara nirvana oluyor.(eet bu bölümde kavga çıkabilir ama bence böyle hadi hepsini anlarımda guitar solosda nasıl 1 numara oluyor onu anlamıyorum)
5-neden one yoktu?[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
mtv adammı ya,one var,tornado of souls var,no more lies var,december flower var,var da var .[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Mesaj tarihi:
yakısıklılıgının kimseye faydasi yok kusra bakmasın[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
Nirvana'nın da Grunge'ın d... Öldürdüler glam/aor akımını bide yetmiomuş gibi bayık sesi tek düze sololarıyla 1 numara oluyo her yerde..Evet çekemiyorum..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
november rain vardı onun da ikinci soloyu kesmişlerdi...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
November Rain sonundaki ile birinci olabilirdi, onu da kesmis öküzler.[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Mesaj tarihi:
november rainin solosu dünyanın en ii 6. solosu ama işte anlıyana allahın tikileri ne dinliycek 6. soloyu onlar anca sean paul dinler ee mtv dinliyenlerin yüzde 90 tiki olduğuna göre pek göstermeye gerek yok o zmn o canımmmmmmmm soloyu dimi[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
bakın ben severim nirvana'yı. ama gerçekten bokunu çıkardılar nirvana nın da. Adam öldü diye, normalde gelemeyeceği bir yere geldi. Aslında nirvana, ne bir metallica ne bir guns n roses ama işte (sizin de çok iyi bildiğiniz nedenlerden dolayı) durmadan kurt ün reklamı yapıldı, durmadan nirvana aşılandı insanlara ve sonuç bu oldu.

MTV yi de kınıyorum zaten.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
ya bu en iyi solo olayını anlamıyorum kime göre neye göre? en hızlı mı? en teknik mi? en melodik mi? ne?

en hızlıysa niye Malmsteen solosu değil?
en teknikse niye Dream Theater değil?
en melodikse niye In Flames değil?

bi de birinci yaptıkları şarkıda solo olsa bari.[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
bide şöyle bişey var bana kim nirvana nın gitaristinin adını söyliyebilir?hiçbiriniz hatırlamıyosunuz dimi nirvana işte böyle bi grup örnek biraz uçuk olcak ama şu anda aklıma maroon 5 geliyor onda da sadece solist başka kimse tanınmıyo ee o zmn bu nsl bi gruptur?[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself

[Bu mesaj NoS tarafından 29 Ekim 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nirvana'nın başlattığı akım tartışılmaz.Tabi müzikte reklam kurbanı olmak diye bişey de var bu hiç tartışılmaz.Şöyle bakarsam en teknik mi desem en karmaşık mı desem; nirvana solosu "Endless Nameless" tir.Hatta kanıma göre kullanmadığı efekt, pedal v.s kalmamıştır.Tabi her ne kadar "Smells Like Teen Spirit" gibi bir hit hala eski heyecanla dinleniosa da en iyiler her zaman yerini daha iyilere bırakır.[signature][hline]Do you bury me when im gone..
Thats time i disapeear..

Beni seviyorum..
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 29 Ekim 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
bide şöyle bişey var bana kim nirvana nın gitaristinin adını söyliyebilir?hiçbiriniz hatırlamıyosunuz dimi nirvana işte böyle bi grup örnek biraz uçuk olcak ama şu anda aklıma maroon 5 geliyor onda da sadece solist başka kimse tanınmıyo ee o zmn bu nsl bi gruptur?

Kurt Cobain aynı zamanda da gitarist?[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
MTV'nin alternatif kanalı VH1'ı izlemeyi öneririm herkese...Her gün; günde 2 kereden 1er saat 80'ler ve 90'lar pragramları aynı şekilde her gün 2şer kez yayınlanan Top10 at xxxx (X'ler değişkenlik gösterio tabiki) ayrıca Jukebox adlı 2 saat süren hergün bir zevkli insanın playlistindeki videoların yayınlandığı program..Ayrıca 60'lara kadar inen arşiv zenginliği yeni şarkılardan sadece kalitelilere yer verilen kesintisiz vj'siz müzik yayını..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
şöle taşaklı müzikler yap brz sado-mazo takıl hayatta hayatı kaale alma bide hayatının zirwesindeyken intihar et = kurt cobain
başka bişi deil[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 29 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
said:
NoS, 29 Ekim 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
bide şöyle bişey var bana kim nirvana nın gitaristinin adını söyliyebilir?hiçbiriniz hatırlamıyosunuz dimi nirvana işte böyle bi grup örnek biraz uçuk olcak ama şu anda aklıma maroon 5 geliyor onda da sadece solist başka kimse tanınmıyo ee o zmn bu nsl bi gruptur?

Kurt Cobain aynı zamanda da gitarist?
abi problem o deil bnm demek istediğim şeyi sende anladın kimse nirvananın kurt dışındaki üyelerini bilmez ben ondan bahsetmek istedim[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Yok yanlış anlama senin bilgini sorgulamadım Nirvana'yla pek ilgim olmadıda belki back-up albüm kayıtlarında gitarı başka adam çalıyodur diye..
Ayrıca müzikte olsun hayatın çoğu yönünde "Frontman" mantığı yerleşmiş ve her gurubun bir tane üstüne abandığı ya da açmak gerekirse; üstünden prim yaptığı (genelde solistler) insanlar olur..Ekip ruhunu taşıyan gurup sayısı çok değildir GnR,Velvet Revolver,Mötley Crüe,Metallica,Iron Maiden,Dream Theater şimdi aklıma gelen bu şekil işlemeyen tüm gurup elemanlarının isminin ezbere bilindiği ender guruplar...Tek frontman üzerine kurulmuş bir gurup yıllar sonra unutulmaya mahkumdur Pink Floyd'u herkes hatırlar ama Journey'i herkes hatırlamas oysa zamanında Journey solistl Steve Perryi sayesinde Pink Floyd'dan bile popülerdi..Ama şu an ben PF'yi hatırlarım..[signature][hline]D'akmor
so 80's
  • Yeni Oluştur...