Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık net üzerinden 1.5 sene üzerinde radyo işini yapıyorum. Şuanda tüm anlaşmalarım bozulmuş olasılığı ile boşta kaldım. Artık görevli oldugum radyo yok. En son Buces'teydim. 5 ay Buces'te görevlilik yaptım. Şimdi bir host arıyorum ancak sadece radyo host ile bana sponsor olucak, radyoda gerekince reklam v.b gibi seyler olucak tabi. Bana yardımcı olucak host sahipleri veya arkadaşlarıma şimdiden cok tesekkür ediyorum. Bana pmden ulaşmanız mümkün. Playlistim ortalama 8000 parçadan mevcut. Tabi bunlar Rock, Heavy Metal, Death Metal, Black Metal, Shemphonic Metal, Melodik Death Metal, Trash Metal, Doom Metal, Gothic Metal yoğunluklu.. ps: dinleyici kitlem oldukça iyi, ayrıca bir sitenin radyolugunuda üstlenebilirim veya ircd server olabilir[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ühühühü yokmu ya ? =([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Metal metal metal metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ya radyo hostu okadar pahalı bişey değilki ayda 10 dolar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Gimli, 23 Ekim 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Metal metal metal metal Full Metal olmuş doğru[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ----Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu hafta reseller paketimi alıyorum ihtiyacın olan detayları yazarsan sponsor olurrum.(ama manowar istek yaparım arada birde napalm death ve candlemass:D[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Up =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kaç dinleyicin var bakem bana eski istastiklerini ver[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yedeklemiştim birtane screenshot vardı shoutcastin admin panelinden bir manzara, 73 kişi dinliyordu sanırım net. Ne yazıkki bulamadım. Silmişim galiba.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim mesajı ya okumadın yada ciddiye almadın.bana ulaş demiştim ama...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bana pm gelmedi baba, gelse mutlaka cevap yazarım. Doğru yolladığına emin ol =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Tekrar up hala arıyorum :([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben varim :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi ara bizim pati radyo da açılır umarım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar up plz yafs =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Playlistten bir parça: http://mp.clans.cc/mayhem/playlist.htm[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar