AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yeni reklam çekmi$ler D.Nowitzki, Nadal, T.Henry oynuyolar.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 e iyide reklami anlatsaydin en azindan soyle boyle , begendim begenmedim falan diye?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Acaba nasıl birşey?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Ekim 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nike ise kötü olması imkansızda link varsa please...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Link yok, reklam henüz vizyona girmedi, sadece VTR'sini izledim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... [Bu mesaj AthleT tarafından 29 Ekim 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende cnn de haberlede gordum hatta turk versiyonu var ondada kerem tünceri&necati ateş oynıycak[signature][hline]DN 41
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: AthleT, 29 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Yeni reklam çekmi$ler D.Nowitzki, Nadal, T.Henry oynuyolar. nadal ne alaka?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
NoS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nadal tenisçi de o alaka[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Nedved niye oynamaz hala.Adam en karizma futbolculardan. Hala oynatmadılar hayret ya..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Su terletmeyen atlet tarzı bırsey var ya onun reklamı.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!!
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben izlemedim henüz.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
horten Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 reebok ın tenisdeki koltuğuna göz dikti nike uzun zamandır. e reklamda da doğal olarak sağlam bi adam oynatmak ve sponsor olmak lazım. gönlümüz sharapova dan yanaydı ama napalım...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Öne çıkan mesajlar