wintermute Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mini Moskova (a.k.a. Mockba) gezisinden bikaç Kızıl Meydan fotosu koymak istedim.. umarım begenirsiniz... Canon 300D (allahtan mini-tripod'u almayı unutmamışım) [spo1=resim 1][/spo] [spo2=resim 2][/spo] [spo3=istanbul'a inerken gokyuzu.. camdan bu kadar oldu :(][/spo][Bu mesaj wintermute tarafından 24 Ekim 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Nasıl Bu fotoları sen mi çektin gezide? Güzeller Rusya'yı severim...For The Russia. =)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: RabbiT, 24 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Nasıl Bu fotoları sen mi çektin gezide? Güzeller Rusya'yı severim...For The Russia. =) yav dur daha edit ediyom.. hehe.. ne diyoduk.. evet ben çektim.. cuma sabah moskova saati ile 7.20'de soguktan titreyerek çektim...(bu mevsimde bilem eldiven ve bere şart arkadaşlar)[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Güzel fotolar. Keşke 2. fotografı biraz daha fazla pozlasaymışssın. Soğuk havalarda fotograf cekmek bir işkencedir bunu cok iyi bilirim. Deklansore basmak bile zor oluyo :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 istanbula iniş çok güzel olmuş, uçaktan çektiğin anlaşılmıyor nasıl yaptın merak etmedim değil:) from russia with love değil midir o? yoksa iki türlü de mi olur?[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ah ah gidemiyorum kaç aydır... özledimmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: nindalf, 24 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Güzel fotolar. Keşke 2. fotografı biraz daha fazla pozlasaymışssın. Soğuk havalarda fotograf cekmek bir işkencedir bunu cok iyi bilirim. Deklansore basmak bile zor oluyo :D o sogukda ben buna da sukur diyorum...ha bu arada tanyeri agarinca ilk fotolarimi cekerken makinanin pili aninda bitti..butun gun boyunca da sarj etme imkanım olmadı :([signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: sarah, 24 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ah ah gidemiyorum kaç aydır... özledimmm :( BbI PyCCKNe?[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 3 fotografta cok guzel. o yapıtlar neyin nesidir? lunapark gibi bir yer mi orası :) [Bu mesaj mutos tarafından 25 Ekim 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: wintermute, 24 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: sarah, 24 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ah ah gidemiyorum kaç aydır... özledimmm :( BbI PyCCKNe? HET :) na ya oçen lublu rassiya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 harbi güzelmiş..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: HET :) na ya oçen lublu rassiya... ilk görüşte aşık oldum ben bu şehre... [spo1=başka bi resim daha][/spo][Bu mesaj wintermute tarafından 25 Ekim 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: wintermute, 24 Ekim 2005 17:23 tarihinde demiş ki: istanbul'a inerken gokyuzu.. camdan bu kadar oldu :( Uçakta elektronik aletler kapalı olmuyor mu? alla alla[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Prikrasnıy... :) Drugoy yest? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Joe 70 lerden kalma bi zenith kullanıyomuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: kaleidoscopic, 24 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: istanbula iniş çok güzel olmuş, uçaktan çektiğin anlaşılmıyor nasıl yaptın merak etmedim değil:) from russia with love değil midir o? yoksa iki türlü de mi olur? Biri aşkla Rusya'ya diğeri aşkla rusyadan anlamına geliyor.O da resimlerini aşkla çekip Türkiyeye geldiği için onun ki oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 iki kere gitmiş [Bu mesaj elvyn tarafından 26 Ekim 2005 07:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ikisi de rusyadan sevgilerle demek de, from russia with loveun esprisi james bond filmi olması. fotograflar cok hoş bu arada. ozellikle kremlin ve saat kulesinin beraber alınması daha bi hoş olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kız resmi yokmu hiç kızları çekmedin mi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadasım yanliş geldin sen burası gorsel sanatlar, seni kişisele alalım veya garbageda takıl.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 "with love" muhabbetine açıklık getireyim. Kaleidescope iyi yakalamış.. dogrusu from russiawith love olacaktı. Amma vekalin deadwoll'un yaratıcı açıklaması arkasına saklanmayı düşünmedim diil. helal... karı kız muhabbettine gelince.. "Rusya'da olan Rusya'da kalır" Uçakta foto yasak diil mi olayına gelince... iniş kalkış dışında manyetik dalga veya radyo dalgası yayan aletler dışında elektrnik alet kullanımı (laptop da dahil) serbest...ama cep telefonu her daim yassagh![signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mmm ben sevmedim çok duygusuz[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: sarah, 25 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Prikrasnıy... :) Drugoy yest? mesaj aradan kaçmış...şimdi gördüm sorry... inanmıcaksın ama sabah 7.30 itibariyle makinanın pili bir anda bitti ve bir daha sarj etme imkanım olmadı.. eldeki fotolar bu kadar :([signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Angelotti, 28 Ekim 2005 10:21 tarihinde demiş ki: mmm ben sevmedim çok duygusuz çektiğim saat itibariyle (5.30-7.15 a.m.) pek ortalıkta insan olmadığı için içeriğinde %45 duygu içeren fotolar çekemedim...[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rusya :'( uhuhuhuhu :'( ben de rusyaya gitmek istiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar