Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-0 yenik başlayan bizler

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

katılmıyorum simdi dogudaki kadınların elindemi ipler:) batıdaki kadınlar icinde arkadasın dedigi gibi para-aileden gelen sohret zar zurt fln[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

ya her yonuyle değerlendırecek olsak erkeklerın de okadar cok awantajları war kı ama farkında bıle değilsiniz kızlardan her zaman cok daha fazla rahatsınız herkonuda..
yanı kısıye ,ortama gore basarılar ,yenılgıler cok farklılık gosterırı sadece kız yada erkek olmasıyla kısıtlamamak gerekır bence.[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 31 Ekim 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
Doğamız nedeniyle 1-0 olayı doğru, şöyle doğru ki dişi taraf her zaman seçici olandır doğada.
Ama tabii istisnalar da oluyor. (bkz: don juan, casanova, ben falan:P)

sen??!! bıde bole hepsı kendı beğenmıstır[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aslinda enterasan bir olay. Simdi ben size desem ki secici olan kizlardir siz bana diyebilirsiniz ki neden o zaman kiz istemeye gidilir ? Arti bir diger yandan begendiginiz bir kiz da sizi istemeyebilir ?

Yani aslinda herkes statusune yada oyle gordugune gore devam eder gider. Bunu işte toplum sorunu haline getirip yeni bireylerin de gozune bu boyledir .. Hmm.. Şş .. o oyle yapilmaz. Demek 6 aylik cocugun agzina kiymali pide sokmaktan farksizdir.

Sizler lise okumus universite okumus, her gun gazete okuyan, medyadan haberdar, dunyadan haberdar, mektep yuzu gormus insanlarsiniz. Yani kulturlusunuz.. Zamaninda onlari yapan insanlar babalarindan oyle gordukleri için oyle yapmislar. Ama simdi siz oyle yaparsaniz o okuzluk olur biraaz. Her sey degisiyor, surekli, onun için ben idolum sen molozsun oburu hanimefendi dieri o.. baskasi iib.. gibi terimler sadece sizin acizliginizi kanitlar. O insanin bireyin her neyse ne yaptigi sizi neden ilgilendirir ? Beni ilgilendirmez. Afedersiniz o.... denileni de evime misafir ederim bir kahve içer muhabbetimi yaparim, bir baskasina da ayni muamele insanlara yaptiklarindan dolayi tavir takinmak kendi yanlis yada dogrunuzla yargilamanin yanlis olduguna inaniyorum..

Hatta bu yazimda yaptigim her yargi da yanlis olabilir. Ne demişler her genelleme yanlistir genelgesi de yanlis olabilir.. : )[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldiablo, 30 Ekim 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
sanılmasın ben kadın-kız karşıtıyım.bilakis onlar çok ama çok seviyorum fakat şu gerçeğe dikkat çekmek istiyorum:bizler, yani erkekler hayata 1-0 yenik başlıyoruz.heryerde bizler horgörülüp, ezilip estetik olan kadınlara öncelik tanınır.dahada kötüsü sizden daha kalas bir hanım bile sadece hanım olduğu için sizden daha fazla ilgi ve şefkat görebilir.onun için arkadaşlar daha fazla duyarlı olalım ve kı-erkek ayrımını hiçbir şekilde yapmıyalım:D önemli olan insanlık.insanlık kazansın ARKADAŞLAR.lütfen şu skoru 1-1 yapalımda bari 1 puana da razı olalım.en azından aradaki puan farkı açılmaz;)

valla bende maç hala 0-0 gidiyo..[signature][hline]Follow the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...