Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne biçim bi salaklıktır anlamadım!

agrian

Öne çıkan mesajlar

bu gün lütfü kırdar kongre ve sergi salonuna gittik...meb müdürü konuştu uyuduk.....şimdi konuşma öncesine dönüyoruz..
servisle salona ulaştığımızda yanımızda çantalarımızda olduğu için,müdüre çantaları ne yapmamız gerektiini sorduk.o da serviste kalsın,bişey olmaz dedi,servis şöförü de:
"evet çocuklar buradayım ben hiçbişey olmaz"dedi.
biz de inandık...nse konferans bitti,biz bi çıktık dışarı servis yok..neymiş efendim,başka işi varmış..e hani burdaydın be.......................!telefonu da kapalı...ayrıca okulun servisi de diilmiş..dışardan..sonra neyse bi şekilde ulaştık,adam bizim çantaları başka bi servise vermiş,biz o servisi aradık bulduk falan...uyuz oldum yaaa..çok sinirlendiriyo beni böyle insanlar..bi de iki saat yolu uzattık,...cıkcıkcık[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye burası =) ben de şu trafiğe uyuz oluyorum yaa.katil ediyorlar adamı. sırf bu yüzden araba kullanmayacağım . Annemi direksiyon başında tanıyamıyorum :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Olur öyle $eyler.
Bu tip olaylarda bi kabızlığımız milletçe var :)

Beybin imzanda ki [.quote] taglarını kaldır yerine [.small] tagı kullan :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 28 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
bizim okulun servisinde ünide adam laptopunu unuttu yattılar üstüne

anlamıyorum her tarafımız kişiliksiz şerefsiz hırsız vs dolu[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...