agrian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu gün lütfü kırdar kongre ve sergi salonuna gittik...meb müdürü konuştu uyuduk.....şimdi konuşma öncesine dönüyoruz.. servisle salona ulaştığımızda yanımızda çantalarımızda olduğu için,müdüre çantaları ne yapmamız gerektiini sorduk.o da serviste kalsın,bişey olmaz dedi,servis şöförü de: "evet çocuklar buradayım ben hiçbişey olmaz"dedi. biz de inandık...nse konferans bitti,biz bi çıktık dışarı servis yok..neymiş efendim,başka işi varmış..e hani burdaydın be.......................!telefonu da kapalı...ayrıca okulun servisi de diilmiş..dışardan..sonra neyse bi şekilde ulaştık,adam bizim çantaları başka bi servise vermiş,biz o servisi aradık bulduk falan...uyuz oldum yaaa..çok sinirlendiriyo beni böyle insanlar..bi de iki saat yolu uzattık,...cıkcıkcık[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 türkiye burası =) ben de şu trafiğe uyuz oluyorum yaa.katil ediyorlar adamı. sırf bu yüzden araba kullanmayacağım . Annemi direksiyon başında tanıyamıyorum :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Olur öyle $eyler. Bu tip olaylarda bi kabızlığımız milletçe var :) Beybin imzanda ki [.quote] taglarını kaldır yerine [.small] tagı kullan :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 okdar sinir olacak bişi yok.sakin[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bizim okulun servisinde ünide adam laptopunu unuttu yattılar üstüne[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 BEnimde notebook çalındı bu lafı duydukça sinirim bozuluyor hemde otobüste kaptırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: fede, 28 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: bizim okulun servisinde ünide adam laptopunu unuttu yattılar üstüne anlamıyorum her tarafımız kişiliksiz şerefsiz hırsız vs dolu[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ++1111111[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaa bırak boşver bişey olmaz diyebileceğimiz hiç biyer kalması bence[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende takside telefonumu dusurdum aradık aradık acan olmadı sonrada telefona kapadılar :([signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çantanı geri alabildiğine dua et ya:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hakkaten Şanslısın yine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Viskhii, 31 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki: çantanı geri alabildiğine dua et ya:) +1[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar