chagy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :( toprağı bol olsun,başınız sağolsun[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dory, 28 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki: basın saolsun [signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Başın sağolsun..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başın sağolsun ne kanseriydi?[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Başın sağ olsun :([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başın saolsun. nasıl bi hukuk vardı dayınla aranda. çok mu severdiniz birbirinizi ???[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 basin sagolsun:( gercekten cok uzuldumm..eminim sen de cok uzgunsundur tabiki ,ama teselli etmek isteriz tabi :( ben son olarak ananemi kaybettim ve gerçekten cok uzulmustum,sonucta bana kucuklugumden beri yakin olan ve bir suru anim olan biriydi ,ama simdi alistim,onu hala ozluyorum tabiki,ama bi laf vardir;zaman alismayi ogretir belki,ama unutmayi asla..sen de unutmazsin ama alisicaksin,cunku alismak zorundasin,hayat devam etmiyor mu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Başın sağ olsun kardeşim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Basın sag olsun :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ateş düştüğü yeri yakarmış biz ne desek boş .. Allah sabır versin. Başınız sağolsun...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başın sağoulsun, allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başın sağolsun..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başınız sağolsun..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 başın saolsun. :([signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SweetShadow, 28 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: başınız saolsun edit : aklıma dedem geldi.. aynen Başın saolsun kardes[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Başın sağolsun :( güçlü olmanı dilerim..[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Allah sabır versin.[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 allah rahmet eylesin.ölüme dayanmak,sabretmek zor ama yinede sen sabretmeye çalış[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Hardter, 29 Ekim 2005 03:19 tarihinde demiş ki: said: SweetShadow, 28 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: başınız saolsun edit : aklıma dedem geldi.. aynen Başın saolsun kardes kalanlar saola[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 basın saolusun Allah tan rahmet dilerim[signature][hline]BU ALEMDE İKİ BÜYÜK VAR BIRİ BEŞİKTAŞ DİGERİ 70 LİK RAKI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 basın saolsun :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SweetShadow, 28 Ekim 2005 21:20 tarihinde demiş ki: başınız saolsun edit : aklıma dedem geldi.. benimde:( allah rahmet eylesin, başın saolsun:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 basınız saolsun[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 basın sagolsun...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar