Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

afiyet olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerck bu gayet[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Mesaj tarihi:
pipisini yedi adamin bulusup. once bu ilan verdi, sonra biri bu ilana cevap verdi, bulustular, yemek yediler. sonra ilani veren adam kalan yemekleri buzluga koydu...

hurriyette cikti yazi, zamanini hatirlamiyorum.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
eet ya gercek we baya eski
rezıllık iğrenclık otesı yuh bea artık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
hatirliyorum bu haberi.. adamlar buluşuyolar. bi tanesi kendinkini(!) kesiyor ve ikisi beraber yiyor. daha sonra diğer adamı komple kesip yiyor bayasını.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
aslında degisiklik olsun diye yemek lazım birilerini bakalım nasıl oluyo ben en yakın zamanda deniyip yazayım buraya

*kacar*:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
Hayır şimdi adamı öldürmedenmi yemiş? Onu bıraktım ben birisine gel beni öldür desem, oda öldürse, ceza almıcakmı? Nası bi saçmalık bu ya hahaha[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
canlı canlı..bende biliyorum bu olayı.2 sene önce yada 3 sene.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
  • Yeni Oluştur...