Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bill gates günde 20 milyon dolar kazanıyor bill gates 1sn'de 250 dolar kazanıyor...bu da günde yaklaşık 20 milyon,yılda 7.6 milyar $ ediyor. diyelim ki bill biyerlerde 1000 dolar düşürdü,aramasına gerek yok...Çünkü 4sn içinde bu parayı kazanacak... bill yeryüzünde herkese 5 dolar verse yinede cebinde 5milyon dolar kalıyor... michael jordan,abd'nin en fazla kazanan sporcusu...ve o hiçbişi yiyip içmese yıllık kazancıda 30 milyon dolar olsa yine de bill kadar zengin olması için 277 yıl beklemesi gerekir... eğer bill biülke olsaydı dünyanın en zengin 37'nciülkesi olurdu... (kaynak:Star gazetesi:(ya biz sürünüyoq herife bak :))[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 adam aşmış napalım[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 valla bu halimden memnunum kafayı yerim o kadar para yı ne yapcam diye heralde parasız halim daha iyi hiç değilse düşünmüyom :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: kermit_frog, 02 August 2003 20:12 tarihinde demiş ki: valla bu halimden memnunum kafayı yerim o kadar para yı ne yapcam diye heralde parasız halim daha iyi hiç değilse düşünmüyom :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch ee boşuna demedim bu zenginlik rahatsız eder...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 aslında ona genelde zenginin malı züürdün dilini yorar derlerdi... fonetik açıdan da daha hoş bi cümle. :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 her sey para demek deil ki alalla !![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 o parayi birden alsan kafayi yersin adam 20 yilda sindire sindire kazanmis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Adamin o kadar parasi var, genius cunku, yedi yuzune pastasini ama :P Benim o kadar param olsa delirmem, cok guzel harcarim, katkim da olur dunyada o paraya ihtiyaci olanlara...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Volfied benden başla pls lol[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 adam yilda 5 milyar $ dunya sagligina harciyor zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 birazda Türkiyeye yardım etse keşke[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 arcane ver bana saniyede 250 dolar veren kaynak senden once yardima muhatc olan kisiler var[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben bi sayarım önce eksik var mı die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 zuhaha ömrün yetmez onları saymaya :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Adam çalışmış yıllarca, anlamayana saçma sapan görünen sayfalarca kod yazmış. Hayat hikayesini bir okuyun. haketmiştir sanırım (ben okumadım da :-P) Yani: Aşağıdaki cümlelerden hangisinde virgül ortadan kalkarsa anlam değişir? a) Oku da adam ol Bill Gates gibi, eşşek olma. b) Manyak mısın, ne yaıyorsun? c) Hey, o benim! d) Öss mi, ıyy yazık sana bea! e) Burası Türkiye, Yok Öyle![hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yanıt veriyorum c) Hey, o benim![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: BonePART, 02 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: ben o herif olsam catır catır yerim ulan war ya offf o para bende olcak takım ada alırım be[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa ehehe aslansın bone =] Dibine fururum dio adam süfer.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bizim ingilizce kitabında bill gatesten bahsediodu başlık "the man who can buy everything" dio sabah kalktığımda akşamkinden 20 milyon dolar daha zengin oluyorum die. bana were şöle 3 dakkalık parasını nası harcarım beah[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 sonuçta yatırım yaptığı bir çok olduğunu düşünürsek...[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ama herkez adamı parası icin seviyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 nerden biliyosun? arkadaşlarıyla ya da ailesiyle tanıştın mı? belki zengin olmadan önce de bisürü seveni vardı adamın? zengin olmadan önce seni sen olduğun için sevenler zengin olduktan sonra paran için mi sevmeye başlıyolar? garip bi yaklaşım bu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Okadar parma olsun rahatsız etsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Azmodai, 03 August 2003 02:05 tarihinde demiş ki: sirf bill gatesten daha iyim demek icin bill gates'in bir dairesinin bulundugu super lux apartman blokunda bill'in ust katinda bir daire almis hava olsun diye.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai oahaha[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 It is faster than five millio... *!DAAAN!* *!Plaçkk!*[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"[Bu mesaj Chemical tarafından 03 August 2003 05:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar