nindalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bazı postlar baya komik. Güldürdüler akşam akşam.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ciddi komikler var.. katılıyorum..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Kepaze, 30 Ekim 2005 00:03 tarihinde demiş ki: aslinda ben seviniyorum boyle olaylar su yuzune cikinca.bizim zaten iddiamiz yok,fenerin ne oldugu iyice su yuzune ciksin,her mac fenerin rakiplerine 2er kirmizi kart ciksin fenere 3er penalti verilsin fener 4 tane elle gol atsin da at gozlugu takanlar da artik insafa gelip durumu kavrasin.. aynı olayı sizin 4 sene üst üste şampiyon olduğunuz yıllarda biz konuşuyorduk şimdi siz.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bir fenerli olarak yorumları okudum ve açıkcası üzüldüm..anladığım kadarıyla haksız bir penaltı verilmiş..yenilmeye razıyım yeterki dürüst bi oyun olsun...1 yıllık emekler çabalar 3-5 kuruş ve itibar için çarçur edilmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: nileppezdel, 29 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: @fenerbahçe: Ya sen antu forumunda yapsana taraflı ve karalayıcı yorumlarını. Çekemiyosunuz falan diyosun ha bire. Futbol bölümü için gelmişsin gibi gözüküyo paticiğe... diğer bölümlerede bakarsan sadece futbol için gelmediğimi görebilirsin ayrıca kokainci daum diye topic açan biri çekemediği için açmıştır başka bi şey için değil onane sizene biz memnunsak alan razı satan razı[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet warmı biz şikeciyiz hakemleri satın alıyoruz arada bir başka takımların şampiyon olmasına izin veriyoruz genellikle biz şampiyon oluyoruz hatta avrupadaki maçlarıda satın alıyoruz futbol oynamayı bilmiyoruz futbolcu almaya bilmiyoruz en önemlisi milletin anasına bacısana küfür etmeyide unuttuk[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Kocero, 30 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: bir fenerli olarak yorumları okudum ve açıkcası üzüldüm..anladığım kadarıyla haksız bir penaltı verilmiş..yenilmeye razıyım yeterki dürüst bi oyun olsun...1 yıllık emekler çabalar 3-5 kuruş ve itibar için çarçur edilmesin.. izledinmi maci? izlemeden nasi yorum yapiyorsunuz ya hayret lol.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu kadar insanın boş yere yorum yapmıcanı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 insanlarin yorumuna gore , kendin yorum yapmadan once oturup maci yada pozisyonlari izlemeni oneriyorum sana.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Kocero, 30 Ekim 2005 00:13 tarihinde demiş ki: bu kadar insanın boş yere yorum yapmıcanı düşünüyorum.. Her yer Fenerbahçe düşmanı dolu , kutsal ittifak diye birşeyden haberin yok herhalde.Maçı izle hakettikmi etmedikmi anlarsın.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Zegna, 30 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: said: Kocero, 30 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: bir fenerli olarak yorumları okudum ve açıkcası üzüldüm..anladığım kadarıyla haksız bir penaltı verilmiş..yenilmeye razıyım yeterki dürüst bi oyun olsun...1 yıllık emekler çabalar 3-5 kuruş ve itibar için çarçur edilmesin.. izledinmi maci? izlemeden nasi yorum yapiyorsunuz ya hayret lol. Ala Ala :D [signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 30 Ekim 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ya sırf ilk yarı topla oynama yüzdesi %67 lerde fenerbahçenin üstünlüğü var ya . okadar pozisyon var yüzde yüz golluk. Bu pozisyonların nobre yarısını atsaydı o penaltıya itiraz edebilicekmiydiniz ki. Anlayamıyorum heralde. Penaltı olması için daha ne olması gerekiyordu. Oyuncunun adını bilmiyorum. Ortayı elle kesti. SArışın bişi. 2. sarı karttan oyundan atılması gerekiyo ona bakarsanız. Bunalrı görmez kimse nedense. Nasılsa Fenerbahçe kayırılıyo janım..[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hadi penalti penalti olmasin, fenerbahce hic oynamadan, butun maclarini kazanmis olsun, vs. ama altinda art niyet aramak, hakemi, federasyonu satin aliyor demek nasi bisiydir anlamiyorum. aziz yildirim aptal mi? hakem ve federasyonu satin alabiliyorsa, sadece appiah, alex, anelkaya toplam olarak 36 milyon euro versin? siz bu kadar aptal misiniz, haksizlik oldugunu dusundugunuz bir ligte herhangi bir takimi destekliyorsunuz? bu ligte sadece fenerbahce mi mac kazaniyor, sampiyon oluyor? fenerbahce taraftari aglamiyor diye, bjk, gs vs. haksiz maclar, penaltilar, sampiyonluklar kazanmiyor mu? anelka nin elle yaptigi faul ile kazandirdigi golun oldugu hafta. bjk-samsun macinda 2-1 iken 2-2 yapan samsunun golunun sayilmasini neden kimse gundeme getirmiyor? neden ayni hafta umit karanin faul ile attigi golu kimse yorumlamiyor? zannediyor musunuz ki fenerbahce taraftari, baskani, futbolcusu, vs. ister mi haksiz bisi kazanmak? ama bana ole geliyor ki sizin istediginiz o yonde, yani haksiz da olsa bizde sampiyonluk kazanalim diyor gibisiniz(fb nin haksiz kazandigini dusundugunuz icin) art niyet aramak neden? hemen serefsiz damgasi koymak neden? fb sampiyon olunca aziz yildirim serefsiz oluyorda? serdar bilgili vs. neden olmuyor? evet, hakemlerimiz hatali maclar yonetiyor, hakemlerimizin neredeyse hepsi cok kotu hakem. ama neden? dogru da yapsa yanlisda yapsa, bi kesim tarafindan kotuleniyorlar, firsat verilmiyor. cem papila su an bu ulkenin en iyi hakemi, ama bjklilara sorsan hakem bile degil "tetikci". ali aydin vardi bi zamanlar, gsliye sorsan hakemligin h sini bilmez. en basta dedigim gibi, ole hayal dunyanizda urettiginiz gibi, hakemler, federasyonlar satin alinmis olsa, hic bi klup baskani ve yonetimi aptal degil o futbolculara o kadar parayi vermez. art niyeti baskalarinda degil kendinizde aramalisiniz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 +1 uğraşmışsın güzel olmuş[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 penaltı mis gibi penaltı kimse laf solemesin[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şu mis gibi penaltılar yada hakemin 2 metre uzanan kolları görmemesi olur ya hakem bu bi ters tarafa çalınsa 2 hafta bu ülkede neler olucak çok merak ediorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dedigime cikiyor iste kimse neden fenerbahceye caliniyor derdinde degil. herkes neden bize calinmiyor derdinde.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 http://members.home.nl/hcetiner/FB_Antep_Penalty.wmv Penaltıya hala "penaltı değil" diyen arkadaşlar izlesin bunu , Alex o pozisyondan sakatlanmadan kurtulduysa büyük başarıdır harbi.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Adam ayağına basmıyor bile, kenarına basıyor. Alex havaya zıplayıp dönüyor. Havada yarım tur atmışken de oyuncunun diğer ayağı Alex'e çarpıyor. zaten adam kendini atmışken sonradan çarpan ayağı dert edenleri anlamıyorum. PS: Pozisyonu izledim. Neyse aldınız puanı işte, tebrik ederim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: TRA_GS, 30 Ekim 2005 00:55 tarihinde demiş ki: şu mis gibi penaltılar yada hakemin 2 metre uzanan kolları görmemesi olur ya hakem bu bi ters tarafa çalınsa 2 hafta bu ülkede neler olucak çok merak ediorum Size yani GS'ye nasıl kasıtlı bir şeyler yapıldıgını dusunebiliyorsun ki. En son Denizli Macında Cihan kırmızı kart gormediyse bu hakemin gormemesinden kaynaklanıyor. Burda neden cıkıp hakem bizi korudu demiyorsunuz? Biraz objektif yaklaşmak lazım olaylara..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben neden bize çalınmıor demedim yanlış anlaşılmasın şu maçta şu penaltı 90da gençlere kadıköyde fener 2-0 galipken elle bi gol rakip atsa sonra 4-2 mağlup tamamlasa fener neler olur diorum ülkemizde[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: nileppezdel, 30 Ekim 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Adam ayağına basmıyor bile, kenarına basıyor. Alex havaya zıplayıp dönüyor. Havada yarım tur atmışken de oyuncunun diğer ayağı Alex'e çarpıyor. zaten adam kendini atmışken sonradan çarpan ayağı dert edenleri anlamıyorum. PS: Pozisyonu izledim. Neyse aldınız puanı işte, tebrik ederim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :) Ayağınımı kırması lazım adamın.Zaten girişi bile felaket , topla uzaktan yakından alakası yok.Ayağına dalıyor Alex in , Alex ayağını kaçırıyor(kaçırmasa sakatlanacak).Sonra yetmiyor ayağının tersiyle bir daha müdahale yapıyor.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bal gibin penaltı tartışmaya geerek yok.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet penaltı fenerbahcenin hakkını kimse yemesin şimdi[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fenere laf eden diller kopsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar