Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Israil haritadan silinsin!!

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

herkes istediğini düşnüüp savunmakta özgür fakat israili aşırı savunan arkadaşalra bi çift lafım var
o kadar masum insana rasgele ateş açan(bi arkadaş bahsetmiş) onları kalleşçe öldüren filistini resmen işgal eden israili halen nasıl masum gösterirsiniz?[signature][hline]GALATASARAY

said:
tony_montana, 30 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
herkes istediğini düşnüüp savunmakta özgür fakat israili aşırı savunan arkadaşalra bi çift lafım var
o kadar masum insana rasgele ateş açan(bi arkadaş bahsetmiş) onları kalleşçe öldüren filistini resmen işgal eden israili halen nasıl masum gösterirsiniz?

Hiç bir ülke masum değil, ama hiçbir ülke haritadan silinmeyi hak etmez. Türkiye'ye Ermeni soykırımı yaptı diye haritadan silsinler, Almanya'yı Yahudi, İsrail'i Filistinli, ABD'yi de Irak'lıları katletti diye silsinler o zaman. Ahmedinecad saçmalıyor. amacı dünyayı şeriata boğmak zaten...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben daha fazla tartışmak istemiyorum.bu mesaj bu konuya atacağım son mesajım ama lütfen israil'i filistin'e onca yaptıklarından sonra bu kadar masum göstermeyin.ve şunu unutmayın vaadedilmiş toprakların içinde türkiyenin belli bir kısmı da var.[signature][hline]-Optimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse, silebilen silsin. İsrail biraz zorlar..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

israil'i masum göstermek gibi bir amacım yok, onlar da masum insanları katlettiler, "şaron teröristin önde gideni" bile diyebilirsiniz..ama bu demek değildir ki israil haritadan silinmeli.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir_carmelo, 30 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Ahmedinecad saçmalıyor. amacı dünyayı şeriata boğmak zaten...

Şeriat kötü bir şey olsaydı Peygamberimiz(s.a.v) şeriatı uygular mıydı??

Onlar şeriatı çarptırıyorlar bence. Çarptırmıyorlarsa da insan haklarını ezen geçen bişey. (çünkü İran'da öyle uygulanıyor) Eğer gerçekten öyleyse Cehennem'de yanıp, zamanı gelince imana gelebilmeyi tercih ederim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

kim uygularsa uygulasın şeriat kötü bişeydir kadınları köpek yerine koymaktır yaşamı kısıtlamaktır israil konusuna gelirsek bende hiç sevmem yahudileri ama çıkar dünyası kim kimi silebiliyosa silsin hiç umrumda değil sonuçta tarihte hep böyle olmuş güçlüler güçsüzleri ezmiş ve ezecek de...iran cumhurbaşkanına da vatan haini diyorum ülkesini seven bi insan böyle saçma sapan ortalığı karıştıracak laflar söylemez..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

peygamberimiz sırf bir kadına sarkıntılık ettiler, diğerleri de bu terbiyesizliği yapanları korudu diye bir kabileye savaş açmış zamanında. bu kadınları köpek yerine koymak oluyor herhalde. bilmiyorsanız sallamayın. bi de kadir gecesi adamaın dediğine bak kim uygularsa uygulasınmış.kelime-i şehadet getirip imanını tazelemen grek senin (eğer müslümansan)[signature][hline]CArmelO ANthonY from DenveR NuGGetS
Sosyal ağlarda paylaş

peygamberimize laf etmyiorum ama ondan sonra çok değişti şeriat anlayışı git irana suudi arabistana gör istersen[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

israilin politikaları birçok kez uluslararası hukuka ters düşüyor

israil hükümeti zaman zaman etik olmayan davranışlar sergiliyorlar

ancak; dünyayı tehdit eden en büyük sorunun radikal kesimler olduğunun unutulmaması gerekiyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

herşey burda başlıyo zaten..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

o gunku ınsanların psıkolojık ve dusunsel olarak en ıyı yonetıleceklerı yonetım bıcımı serıat oldugu ıcın peygamberımız serıat tarzına basvurmustu.Tarıhı ıcınde bulunan zamana gore yorumlayalım.Şeriat su anda modern anlayıslara ters dusen bır yonetım bıcımıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel söyledin ona bakarsan feudalizm de gelsin lordalar baronlar olsun...şartlar ve zamanı göz önünde bulundurmak lazım peygamberimizin bedevileri kontrol altında tutmak için yaptıklarını bugün aynen yapmak zorunda değiliz[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 30 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
kuranda yahudilerin bi gun tamamen dünyadan siliniceğini ve nerde bir yahudi gorursenız oldurun denildiği bi ayet var.
yani yahudiler o derece bozguncu bi kavim olucaklar.

bu ne be?böyle ayet mi olur?aklın hafsalan alıyo mu bunu?inanamıyorum ya gerçekten inanamıyorum. annenizi öldürün yazsa onu da yapıcaksınız.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 30 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
kuranda yahudilerin bi gun tamamen dünyadan siliniceğini ve nerde bir yahudi gorursenız oldurun denildiği bi ayet var.
yani yahudiler o derece bozguncu bi kavim olucaklar.

4 kere yorum yazdım, sonra tekrar okuyup sildim, sanırım en doğrusu hiç bir yorum eklemeden sözlerini 2. kez buraya yazmak, ilk defada dikkat edemeyenler burda farkına varsınlar ettiğin lafın içeriğine.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...