Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Israil haritadan silinsin!!

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonjo, 30 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
israil , amerikanın kuklası önce amerikayı haritadan silmeleri lazım :D

ama israilde bu amerikanın ortadoguya saldırmasına pek iyi bakmıyor tabi sesinide cıkaramıyor[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 30 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
israil , amerikanın kuklası önce amerikayı haritadan silmeleri lazım :D

Ne ahah yannışın var Dünyayı ABD , ABD yide Yahudiler yönetiyo cnm bunu hiçbi zaman unutmayın..!!![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
vengefuler, 30 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
niye silinsinlerki yahudi oldukarı icinmi?
Tamamen çekememe. Adamlar zeki, çalmadan çırpmadan haklarıyla para kazanıyorlar. İnanılmaz ticari zekaları var, nesilden nesile de aktarılır bu bilgiler. Sonuçta başkasıyla evlenmiyorlar. Parası olan da dünyayı yönetiyor haliyle.

Çekemeyenler de dini falan kullanıp çamur atıyolar, olay çıkartıyolar. Yok Türkiye'yi ele geçirecekler. Yok işte Dünya'yı yöneten tek bir devlet olacaklar. Yok öyle bişey, uğraşmayın o kadar ticari zekayı göremezsiniz. Ben de göremem tabi. Ama çamur atmak ve komplo teorileri üretmek yerine övün ve saygı duyun diyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

israil bu dünyanın en sinsi ve en büyük gizli gücüdür aslında bana kalırsa israil BOP için gerek iran topraklarını almak için bi tane şerefsize para yedirmiştir o şerefsizde paraya kanıp ülkesini bu laflarla istilaya hazırlamıştır.....[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 30 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
kimsenin cesaret edemediği birşeyi söylemiş doğru da demiş ben israili ülkeden bile saymıyorum açıkçası ,amerikanın gölgesi altında yaşayan akbaba topluluğu

ama bizden zengin bir ülke:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vengefuler, 30 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
said:
tony_montana, 30 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
kimsenin cesaret edemediği birşeyi söylemiş doğru da demiş ben israili ülkeden bile saymıyorum açıkçası ,amerikanın gölgesi altında yaşayan akbaba topluluğu

ama bizden zengin bir ülke:)

hocam benim de arkamda amerika baba olsun ben de zengin olayım[signature][hline]GALATASARAY

@tony_montana: Yahudiler Amerika'dan önce de vardı ve çok zengindiler. Devletleri yeni kuruldu diye Amerika'nın köpeği, onun sayesinde para kazanıyolar demenin bi anlamı yok. Araştır Yahudi tarihini sonra gel tartış.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 30 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
Neden istiyorsunuz silinmelerini? İnsanlıkdışı bi yaklaşım değil mi bu? Onlar da insan bunu unutmayın.

öyle tabi de onların yaptığına ne demeli filistinli kardeşlerimize yapmadıkları kalmadı bu konuda aşırı hassasım açıkçası ve haritadan silinseler kılım bile kıpırdamaz ve elbet birgün bu yaptıklarının hesabını vereceklerdir...[signature][hline]GALATASARAY

said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
@tony_montana: Yahudiler Amerika'dan önce de vardı ve çok zengindiler. Devletleri yeni kuruldu diye Amerika'nın köpeği, onun sayesinde para kazanıyolar demenin bi anlamı yok. Araştır Yahudi tarihini sonra gel tartış.

burada atrtışmak için prof olmaya gerek yok araplar da petrol zengini ona bakarsan ama arkalarında güçlü bi destekçi yok sen de ne demeye çalıştığımı anla ondan sonra tepki ver[signature][hline]GALATASARAY

Filistin İsrail meselesi Kıbrıs ve Ege Adaları sorunuyla aynı şey. İsrail'lilerin vaadedilmiş toprak saydıkları yerler. Bir kez daha tarihe bakarsan görürsün. Türk-Yunan düşmanlığı gibi birşey. Binyıllardır süren bir olay...

Edit:
hocam benim de arkamda amerika baba olsun ben de zengin olayım

bu sözden çıkardığım anlam bu. Yanlış anladıysam özür dilerim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 30 Ekim 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten amerikanın ekonomisini elinde tutanda israil asıllı yahudilerdir[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 30 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Filistin İsrail meselesi Kıbrıs ve Ege Adaları sorunuyla aynı şey. İsrail'lilerin vaadedilmiş toprak saydıkları yerler. Bir kez daha tarihe bakarsan görürsün. Türk-Yunan düşmanlığı gibi birşey. Binyıllardır süren bir olay...

Edit:
hocam benim de arkamda amerika baba olsun ben de zengin olayım

bu sözden çıkardığım anlam bu. Yanlış anladıysam özür dilerim.

hocam o sözden direk olarak o çıkabilir ama burdan her insan israilin zenginliğinde ve teknolojik gücünde amerikanın çok büyük payının olduğunu çıkarabilir yani ben zaten israil kül fakir bi ülkeydi de amerika onları baştan yarattı demedim ayrıca özür dileyecek bi olay da yok rica ederim sadece tartışıyoruz.[signature][hline]GALATASARAY

Bu arada Bilim dalında da en önemli bilim adamları çoğunlukla Yahudi. Adamlar her yerde. Zeki bi ırk, başkasıyla evlenmeyince de zeki kalıyorlar. Gerçi artık daha çok farklı dinden evlilikler oluyor ama genel görünüm öyle.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...