_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar http://www.autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=3181 2. sayfayi acip bakin devir saatini görün :) Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 güzelmiş.. motor hala çalişiyo mu yaw o nasi bi devir[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www.autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=3181 öeh kaçıncı vitestesin orda 4 dimi?[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar 4. vites o devir göstergesi ortaya kadar dayanior :) 210 km hizi goruor max :) 5. vites ise harika 245 e kadar cıktım 3 devir daha gideri var ama 5. vitesin hizlanma orani yüksek 0-100 7.9 8.0 saniye fabrika verisinden 1.8 saniye aşa cekmeyi başardim Angel eys ve nos alıyorum şimdi onlar hal olsun yeni resimler koycam ardından 2. renk siyah secip kaput tavan ve bagaj siyah olup alti beyaz olacak :) cok tatlı duruor ardından lambo style door gelicek :D Saygilar[signature][hline] [Bu mesaj _Carmella_ tarafından 30 Ekim 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Motor da cok parca var :) Eagle rod lar forged pistonlar orjinalınden 0.50 cap daha buyuk bu cap buyuklugu 20 beygir demektir en azi venom benzin enjektorleri bosch platin bujiler vs vs motor 0 landı zaten 5 milyar gibi bi fiyata mal oldu bi krank degişmedi ondada krank milleri degişti aracta ayriyetten sk marka chip var :) bloklar haric herşey 0 motorda :) dişi kotu hali ordaki şimdi sıra onda temizlicez biraz boya falan şu bu aracta ap racing helezonlarda mevcut ayrica m technic bi bmw ben 0-100 e abanmadım pek 100-200 e abandım 7.5 saniye 200 den sonra ise olcum yapacak yol bulamadım :) maalesf nos sistemini oturtup dyno sistemine sokacam zaten araci Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 düldülmüş hakkaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Aslinda bunu koymamdaki amac şu yabancilar yapior lafindan kurtulmak icinden hep yabancılarmı yapıor kardeşim aa para ile alakali bu iş yaz boyunca biriktirdim parayi harcadik ama helal olsun yani Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla gzel olmş ellerine sağlık[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nos taktırmak akıl karı deil draglara katılıomusun?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne bu ben anlamadım ya? ibre 180 e gelmiş o kadar? bide o devir göstergesi ne öyle? üst taraftan soldan sağa dogrumu dönüyor ibre yoksa altta 10-20-30 sayılarına göre ucu aşşaya bakar şekilde soldan sağamı dönüyor? eğer öyleyse o alttaki ufak gösterge neyi gosteriyor? @Redogski; nos taktırmak neden akıl karı değil?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 30 Ekim 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hem gereksiz masraf hemde draglara katıldıında motor gücün 0.bilmemkaç la çarplıo.öle olunca motor gücü 1.8 se 2.0 ların katagorisine fln gidiosun nos.dielim 1kere veya 3 kere kullandın.sonsuz deilya elbet bitecek.2. turda fln takılıosun direk motor gücünden bitio işin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu devir ibresi arizali olmasin ? max 7500 rpm cevirebilen chip var deniliyor ama masallah 10 bin devir gibi gozukuyo burdan ? ayrica 4.vites ile 7500 devir cevirdiginde bu arabanin daha yuksek bir hizda olmasi gerekmiyormu? vites oranlari neki bu arabanin? detayli olarak yazsana bi[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar O devir göstergesi arada ole gaz cakmama gelmiş anlaşılan yani gaza yuklenip debriyajdan cekme seramik kaplı debriyaj balatalarında ani hizlanma yapmaktadir bunun nedeni seramik kaplı debriyajin sistemi tamamen race sistemlerine dayanir bunun sonucunda arac ani hizlanma yapmaktadir ayriyetten motorla vites arasindaki debriyaj kullanılarak hizlanma elde edilir deneye bilirsiniz bunu normal araclarda ama seramikteki gibi iyi olmaz ve balatanin ömrü kısalır :) 210 max yapmakta 4. vites arac vites orani orjinal ama chip sk oldugu icin yani devir yansitmada saat te 1 kademe fazla göstermekte :) bunun nedeni aracin motor devrinin 050 capta forged piston a yansıtmasından dolayidir ufak bi ayar olayi herneyse :) yani devir 3.20 ye gore ayarli chip te ama motor 300 cc artior bu da devir e biraz abuk yansıor 10 bin devirmiş gibi chip i alidigimda arac orjinal pistondu bu sebeb te sorun yoktu ama 050 cap piston kullanıldıgında 20 beygir rahatlıkla artior ayriyetten eagle rod yani eagle marka piston kolu kullandıgınızda devir saatinde saşma olabilmekte araştirdim sordum chipin devir yansıtmasi tekrar ayarlanmasi gerekiyor yada harici bi devir saati koydugunuzda bu direk size dogru yansıtılabilir ama sagi solu deldirtmek istemedim :) ama motorda devirsizlik gibi bi olay söz konusu degildir hata yoktur yansitmada hata mevcuttur Bu arada nos olayina gelince 2 saniyelik kullanım yapılmaktadir profosyonel draglarda ole yani filmlerdeki gibi 10 sn basili tutma degildir eger cift tüp varsa yada litresi buyukse 2 sn x2 gidir yani 3. ve 4. vites te 3bin ila 4 bin arasi devirde acip kapama yapmada fayda vardir kesici kitlenmesi geldiginde nos motor u ucurabilir :) kesici ye sokmadan nos kapatilmalidir Antalya opet yarışlarinda cift motorlu crx in arka motor ucmustu :) Benden bu kadar merak edenler icin Nosun tehlikesi yoktur motor omrunu azaltmaz orjinal pistonlu araclara gore wet dry sistemleri vardir wet sistem tercihtir eger pistonlarınıza guven varsa wet i 50 hp lik yani 1.6 motorlara uyumludur ancak nos bir nevi azotsuz oksijeni motor a vermektir yani ateşlemeyi artirmaktir başka olayi yoktur turbo motorlarda pek etkisi yoktur anlasılacak kadar wet sizi koltuga yapistirir dry ise yapiştirmaz onun sistemini bilmiorum ama farklı 1.6 motorlara 50 hp 1.8 2.0 arasi 75 hp 2.500 motorlara 100 yada 125 hp 3.0 motorlara 150 hp lik nos takviyesi yapilabilir ama piston ve kollari nos a dayanikli forged olmalidir saglıklı olabilmesi icin ha arac 0 aldınız 25 bin km de falansa hic sorun yaşayacagınızı sanmam nos u ole gaza gelip filmlerdeki gibi degil 2 ser saniyelik kullanın zaten o sizi 3bin devir rahat yukseltir deviri ve hizida yukseltir dogal olarak Saygilar[signature][hline] [Bu mesaj _Carmella_ tarafından 30 Ekim 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yedin bitirdin..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Pardon yedin bitirdin derken :? nedemek istedin pek anlıyamadım Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bi noktalama işareti yok yaw. Kafayı yedim okumaya çalışırken...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 antalyalımısın kardeş ?[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Antalyaliyim bi de m3 e bakin 1000 beygir ustu motor parcalari forged ama benden ekstrasi cok http://www.autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=535&picturepage=2 Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Kesinlikle şov amacli degil yaptigim olay tamamen keyif icindir buraya koymamın sebebi gine diorum istenildikten sonra herşey yapilabilir turkiye modifiyede öncü ülkelerdendir her türlü bilgi soruda yardımcı olabilirim Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ama yüksek bütçe istio yaa[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Gülü seven dikenine katlanır ama pahali cidden ama zevk zevk para ile alinabilir bu devirde maalesf keske herkes istedigi arabaya ve istedigi bütceye ve istedigi saglıga kavusabilsin yarrabim en buyuk istegim bu benim kadir gecesinde Saygilar[signature][hline] [Bu mesaj _Carmella_ tarafından 31 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aciklamalar icin tesekkur ederim.gule gule sorunsuz bi sekilde kullan ama o devir saatini bi goster :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Selamlar Devir saatinde sorun yok beyinin gosterdigi bilgiden dolayi ole gostermekte :) Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ben olsam onca masrafı bu arabaya yapmazdım ya neyse.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar