bengii Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 su an stone guardin basindayim carsambaya kadar lejyoner olmam icin nekadar point e ihtiyacim vardir tahmini olarak? (burning legion) arkadasla 2000golda iddaya girdikte . cok fantastikse kasmim[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 puanla alakası yok sende aşşağıdakilerin ve yukarıdakilerin o haftaki performansına bağlı[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vala 2 rank atlıcan BL de 3 günde 2 rank alırmısın bilmem yani bana imkansız ötesi geliyor 91287398 hp alman alzım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 impazıbıl iz natink![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2000 goldu harcıyacak daha mantıklı bi yer vardır ama ya yada benmi çok fakirim...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 640 g vererek bana epic binek alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bl gibi herkesin isi gucu bırakıp rank kastıgı bi server da o seviyede 1 haftada 1 rank bile buyuk basarı..sonucta imkansız..bu rank olayı cıktıgından beri gece gunduz kasanlar bile 2+ aydan sonra rank 14 oldu.. bu arada eu acıldıgından beri oynuyorum 2 k gold u hic bi zaman bi arada gormedim oha! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 banada epic bi binek alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 biz the mealstromda gece gündüz kasıyoruz.. realm in hiç kaybetmeyen bir guildiyiz.. 1 haftada ranl 5 ten 7 ye 300k alarak atlıyor cocuklar.. sonrası daha da kasıyor.. ... burning legionda imkansız..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 31 Ekim 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 400k ya atlarsın en az[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hadi kolay gelsin :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bana da biraz g versene yada epic set yap yada epic binek al yada herpsini yap :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben BL'de guild grubumla 1 hafta oynadim rank 5'dim, o hafta da AB holidaydi(2x bonus honor) tam hatirlamiyorum yaklasik 600k civari honor almistim ve 6.5 olmustum. o yuzden bence o 2k goldun uzerine bi bardak soguk su iyi gider.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Rank konusunda bitmek bilmeyen sorulara cevap vermek istiyorum ve hatta veriyorumda : çan eğrisi[signature][hline] Are you threatening me master jedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya rank sistemini anamak zor deil ki gayet basit bi sistem sayıyla deil sırayla rank atlanıo BL de hayvan gibi kasıldıgı icin atlamak zor ama bide bu haft aAV haftasıydı hangi taraftasın bilmemde alliancesan baya zor cunku daha kaybetmedi alliance yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar