grandhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ewt arkada$lar.. gorduunuz gibi bir kullanici attim kafadan.. uhuhuhu die.. pw yide askjsdhfkjsd gibisinden bi$eyler yazdim.. we kar$ima bu menu cikti :)[Bu mesaj grandhero tarafından 31 Ekim 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: grandhero, 31 Ekim 2005 12:50 tarihinde demiş ki: ewt arkada$lar.. gorduunuz gibi bir kullanici attim kafadan.. uhuhuhu die.. pw yide askjsdhfkjsd gibisinden bi$eyler yazdim.. we kar$ima bu menu cikti :) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D walla birileri deistirmis olmasin:D[Bu mesaj grandhero tarafından 31 Ekim 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :) lan acaba kimin charina girdim :) yoksa random mu :) zz..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
independent Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bende mage le gateden geçerken normal mage olarak geçmiştim ama sonrasında char başka birinin mage i ile cıkmıştı 35 lvl di garip ama gerçek :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ewt.. kabullenmek lazim.. oynadigimiz oyun KE olunca..[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya polaklar napıo annamadım 2 acc da bu şekilde deiştirilmişte benimde bi kere ama ne bi hack ne bi item çalındı annamadım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 e mail de [email protected] mi neydi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :-) abi ben kafadan bir kullanici adi ile pw attim.. rasgele yani.. bu sayfa acildi :)[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaf annadım ama bi an o @o2.pl yi görünce :P[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
grandhero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 :) hangi chardi acaba :D tuh kacirdik bee.. :D[signature][hline]Name: TankerJR Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master Level: 6x Np: 1xx.xxx ---------------------------- i$lenmemi$ cinayetlerin katili gibiyim..
Öne çıkan mesajlar