Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bi konuda sorum olacak. Bi dosyayı sıkıştırdıktan sonra elimizde yeni bir zip dosyası olur.Bunu tekrar tekrar sıkıştırdığımızda mantıken daha da küçük dosyaların olması lazım deil mi? Yani mantığı nedir zip in? Yani ortaya yeni bir dosya çıkıyor ama tekrar ziplerken daha fazla küçülmüyor. Bu kadar..[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hayır degil. şoyle duşun. elindesunger var ve bu sunger en fazla belli bir noktaya kadar sıkıştırılabiliyor. yani elindeki zaten sıkıştırılmış dosya. [Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 her dosyanın belli bi sıkıstırılma oranı var (zip teki ratio) o kadar sıkıstırıldıktan sonra daha fazla sıkıstıramıyosun zaten dene istersen olmaz edit: elvyn cewabı vermiş ben geç kaldım [Bu mesaj mulgear6 tarafından 30 Ekim 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Önce rarla sonra ziple sonra uha ile sıkıştır bak bakalım ne oluo. Ben 4 Gb'ı 500 Mb yaptım uha ile.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 uha ne??[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 oha yani[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sıkıştırma formatı uha. Resim , ses ve video sıkıştırmakta üstüne yok.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o kadarını biliyorum ama programın adı ne daha doorusu bilmiyorum ama anlıyabiliyorum[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sitesinin linki varsa verebilrisin ii olur.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 program falan yok uha.exe dosyası var dostan komutlarla sıkıştırıyorsun biraz prof bi olay yani.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende windowz 98 var?[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende de Xp var :) Windowsla falan alakası yok olayın. Uha.exe die aratıon google'dan bulursun ama komutları falan karışık bayağı öğrenen kadar dötüm cıkmıstı valla.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bana zor neyse :) Aslında merak ettiğimden sordum yani.O sünger olayı gibi bişi olabilir.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla sünger münger değil bu ne görürse ölümüne sıkıştırıo. Ama tabi bi 100 Mb'ı sıkıştırmak 10 15 dakika alıo ama 100 Mb oluo 10 Mb[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 100 MB tan 10 MB ha? Şunun tutoriali filan yok mu göz atsak?[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www.flexbeta.net/main/articles.php?action=show&showarticle=27[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geri açarken nasıl açıyoruz. yoksa dosya aynı dosya sadece küçük mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 önce çok basit örnek bir sıkıştırma algoritması yapalım hep beraber. mesela elimizde AAABTTTTRRE gibi bir ifade var, biz yan yana olan harfleri gruplayacağız. (bu arada ilk ifade 11 karakterden oluşuyor, 11byte demek bu) bunu ben 3AB4TRRE gibi yazsam mesela, 8 karaktere düşecel boyut yani 8 byte. bu algoritma daha ileri gitmiyor çünkü gruplama olan yerlerde bir rakam yanında harf oluyor. yani bir kere sıkıştırdıktan sonra tekrar sıkıştırma yapamayız. ama değişik değişik algoritmalar yazılabilir, eğer el veriyorsa zaten artık değişmeyecek hale gelinceye kadar küçültmek lazım. yani zip sıkıştırması x algoritmasını 3 kere uygulayınca en küçük hale getirecekse zaten 3 kere uygular. (birbirinden farklı algoritmaları üst üste uygulayarak daha küçük hale getirilebilir mantık olarak fakat zip, rar falan zaten tek algoritma kullanmıyorlar, daha küçük olabilse yaparlar çoğu zaman)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 3ab4trre tekrar gruplanamıyormu bende kafamda kurmuştum bunu bi aralar ama uha yı araştıriim bakiim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ee olmadı bende 1byte arttı hatta herşeyi denedim ratio%100 sen winrar da best compression methodla sıkıştırmamışsın ndandır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 fast +1[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 According to my experience, the archive file size is (average) 10% smaller than one compressed with RAR3-format. verdiğin siteyi oku önce sonra salla. resim, txt dosyalarını sıkıştırırsın sen anca 10/1 oranında. exe yi sıkıstırda görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne görürse sıkıştırıyor demişsin[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Davion, 30 Ekim 2005 15:19 tarihinde demiş ki: sıkıştırma formatı uha. Resim , ses ve video sıkıştırmakta üstüne yok. [signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 süper visdeo sıkıştırıyomuş bende onu diyorum wmv sıkıştırayım dedim winrarla sıkıştırdım 200kb falan sıkıştırdı anca sonra ubnla sıkıştaryım dedim 0byte sıkıştırdı hatta arttı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar