-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 jacabo kanıtı warmı azizin soyunma odasına gittigine? mantıgınız alıyor mu ya gaziantep hayatında ilk defa sampiypn olacak onu da sikeyle bırakıcak?puahua gulerim sadece. ayrıca birazcık daha yalvarın federasyona da bi yıldız daha versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: -NaMeLeSs-, 31 July 2003 07:33 tarihinde demiş ki: ayrıca birazcık daha yalvarın federasyona da bi yıldız daha versin Geçen sene 3 büyükden biri çok geride kalmıştı, hangisiydi o?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben biliorum... ben biliorum... Fenerbahce gazoz kapagim nerde :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: -NaMeLeSs-, 31 July 2003 07:33 tarihinde demiş ki: ayrıca birazcık daha yalvarın federasyona da bi yıldız daha versin bırak bu işleri her sene 76575 tane oyuncu transfer edip 76574 tanesinin kariyerini mahvedip geri yolluyorsunuz futbolcu değirmeni oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yuh g.antep maçına şike degilmi diyosunuz siz? ayıp be ayıp.. sanki süfer bi takımalrda 3-0dan 4-3 maç alıcaklar.. aziz yıldırımın soyunma odasına girdiğinin kamera görüntüleri wardı be o sene.. ne kanıtı daha.. ayıptır be kendinizi kandırmayın şike yapmadık diye. bal gibi satın aldınız maçı.. bi biz yapamıyoruz şu satın alma işini.. maçı kendi evimize bile aldıramıyoruz şampiyonluk turu atacağımız maçı.. işe bak be..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu sene kupayı kaldırırız[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Şampiyonlar liginde işimiz zor çünkü sağlam takımlar bekliyor bizi moktan torbadan çıktığımız için. Ş.L. bizi bayağı yoracak gibi ama zengin kadronun olması büyük avantaj. Forvet haric iki tane sağlam takım çıkar şu andaki kadrodan. Fakaat.. Forvet olayı bayağı canımı sıkıyor gerek İlhan'ın sakatlığı, amatörlüğü ve ilk seneki golcülüğünün onda birinin olmaması çok kötü. Ayrıca sürekli bomba gibi dönüyorum yeni oyuncu almayın diyerek alınabilecek potansiyel bir golcünün önü kesliyor. Eğer İlhan olmasaydı Elber gelirdi güzel de olurdu diye düşünüyorum. A. Dursun bitmiş, Sinan yetenekli ama son vuruşlar kötü. Adam çok kolay pozisyona giriyor. A.Hassan ve Okan Koç iyi transferler ama Lucescu'nun sistemi sadece hucumu düşünen iki tane adamı kaldırırmı bilemem. Sağ kanada Okan'a kademeye gelecek adam olmazsa oradan çok gol yeriz. G.S. geride kalacak gibi geliyor bu sene. F.B. nin kadro bayağı sağlam. Fener şampiyonluğa daha yakın gibi geliyor. Zaten bu sene de olamalarsa tası toprağı toplasın gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 o maç 2. tur değilmiydi yahu? ama ne maçtı ya nası döt olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben bide şeye üzülmüştüm gaziantep alaves i eleyemedi ve adamlar gidip final oynadılar o sene belkide en çok golu gaziantep ten yemişlerdi :) hoç bu olay valerenga olayı ile aynı tarihte değildi ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hah sikeymis , sanki olmayacak birsey 3-0 dan 4-3 . 89 senesinde de gs bize maci satti oyle yendik 3-0'dan 4-3 zaten,hepsi sike 6-0'da sike fenerbahce yapamaz ki,lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 en büyük beşiktaş ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ya arkadaslar gaziantep tarihinde ilk defa sampiyonluga yaklasıyor 3 0 onde macımı satıcak alsa macı sampiyon niye satsın? o zaman 4 3 luk gs macı da sike onda da mı sike yaptık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar