Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forgotten realms campaign settings

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FR campaign'i açacaksan al. yoksa işine yaramaz... oyun materyali sonuçta.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
normak ne anlamadım ?
FR camp. setting çok güzel bir kitap 40$ a nereden buldun? Gereklide 50$ dı da o gerçi amazondan sipariş edince 32 dolara falan denk geliyor ama shipping var.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
robinson crusoe'da olması lazım ve gerekli şeylerin aksine etiket fiyatından satılıyo.

evet normal 3rd. ed (daha yakın zamanda basıldıysa revised 3.5 ed) d&d üzerine kurulu.

venorik: oynayanların alması gereksiz. oynatacam diyenler alsa yeter :-p
[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.

[Bu mesaj Grudge tarafından 29 Ekim 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@Dragonfire
normal d&d demek istemiştim - bu arada inkılap kitabevinde buldum

bu arada campaign settings i sırf dm bilse yetermi (diğer oyuncular sırf players handbook u okumuş olup)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Mesaj tarihi:
Türkiye için gayet iyi bir satış fiyatı var. Normalde kitabın arkasında yazan fiyatı ( mesala 39.95$) euro olarak satıyorlar. Yani 40 euro işte.

40$'a gayet iyi. Amazon'de 32 dolar falan değil. Direkt 26 dolar. Hatta shipping'le beraber 35 dolara geliyor sadece.

Her zaman aklınızda bulunsun bu. Amazon'dan alacağınız her türlü 1.el frp kitabı ( indirim simgesi varsa, ki DnD kitaplarının hepsinde var.Geri kalanların da %90'ı indirimli ) Türkiye'de ödeyeceğinizden daha ucuza gelir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Kitap son derece güzel. Faerun hakkında hemen her türlü bilgi mevcut. Bölgeler, tanrılar, ırklar az sayıda olsa da prestige classlar vs...Ayrıca ek olarak da eşşek kadar bir Faerun haritası var . Fr oyuncusu-okuyucusu-dm'i vs'si için süper bir kaynak kısaca.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
Bende var. Kitap baya güzel. İçinden çıkan yeni üretim yaratıkların çoğunu sefil bulsam da işe yarayan bir setting. Özellikle haritalar muhteşem.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Üzerinde uğraşıldığı belli.Bende de var baya doyurucu oluyor.Özellikle de birşeylerin ıncığını cıncığını cıkarmak isterseniz.Ama yanına bir de underdark fıstığı iyi gider.Alt komşunuzu untmayın :)
Mesaj tarihi:
gerek oyun gerek okumak için birebir

özellikle tuvalette çok iyi okunuyo :)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
  • Yeni Oluştur...