codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bugün 40 $ a gördüm elinde olan varsa almaya değer bi kitap mı söylebilirmi[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Değer.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 FR campaign'i açacaksan al. yoksa işine yaramaz... oyun materyali sonuçta.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 normak d&d üzerine kuruluyor di mi[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 normak ne anlamadım ? FR camp. setting çok güzel bir kitap 40$ a nereden buldun? Gereklide 50$ dı da o gerçi amazondan sipariş edince 32 dolara falan denk geliyor ama shipping var.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Akmarın alt kalt Hammer'da 60 milyondu indirimde olduğu zaman da, şimdi noldu bilemem. Güzel kitap FR'de oynayan herkes almalı :P[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 robinson crusoe'da olması lazım ve gerekli şeylerin aksine etiket fiyatından satılıyo. evet normal 3rd. ed (daha yakın zamanda basıldıysa revised 3.5 ed) d&d üzerine kurulu. venorik: oynayanların alması gereksiz. oynatacam diyenler alsa yeter :-p [signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 29 Ekim 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yok be zevkli okuması, oyuncu DM herkes alsın maksat wizards zengin olsun :D[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @Dragonfire normal d&d demek istemiştim - bu arada inkılap kitabevinde buldum bu arada campaign settings i sırf dm bilse yetermi (diğer oyuncular sırf players handbook u okumuş olup)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Türkiye için gayet iyi bir satış fiyatı var. Normalde kitabın arkasında yazan fiyatı ( mesala 39.95$) euro olarak satıyorlar. Yani 40 euro işte. 40$'a gayet iyi. Amazon'de 32 dolar falan değil. Direkt 26 dolar. Hatta shipping'le beraber 35 dolara geliyor sadece. Her zaman aklınızda bulunsun bu. Amazon'dan alacağınız her türlü 1.el frp kitabı ( indirim simgesi varsa, ki DnD kitaplarının hepsinde var.Geri kalanların da %90'ı indirimli ) Türkiye'de ödeyeceğinizden daha ucuza gelir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kitap son derece güzel. Faerun hakkında hemen her türlü bilgi mevcut. Bölgeler, tanrılar, ırklar az sayıda olsa da prestige classlar vs...Ayrıca ek olarak da eşşek kadar bir Faerun haritası var . Fr oyuncusu-okuyucusu-dm'i vs'si için süper bir kaynak kısaca.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende var. Kitap baya güzel. İçinden çıkan yeni üretim yaratıkların çoğunu sefil bulsam da işe yarayan bir setting. Özellikle haritalar muhteşem.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Üzerinde uğraşıldığı belli.Bende de var baya doyurucu oluyor.Özellikle de birşeylerin ıncığını cıncığını cıkarmak isterseniz.Ama yanına bir de underdark fıstığı iyi gider.Alt komşunuzu untmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gerek oyun gerek okumak için birebir özellikle tuvalette çok iyi okunuyo :)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tabii 12 tane kitap var 3 ed aklında bulunsun da o sadece ana kitabı.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 emule den indirdim megaupload a upload ettim link: http://www.megaupload.com/tr/?d=55VQS8GX[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 codename_curse çok saol walla yaaa pdf koleksiyonuma bi ek daha :))[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar