Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu oyunu deneyen varmı fikirlerinizi yazarmısınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 böyle bişimi var :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1 mmo genel e git orada hem ayrı topiclerde hemde Beilow un hazirladigi cok güzel free mmolar hakkında topicde bigi bulabilirsin.(Arama rulz anlayacagın) 2. oyun güzeldir oynadim 3. kötü tek tarafı 10 oyunda sonra oyunun paralı olması ve adamlar türkiyeden üye kabul etmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyun paralı değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 pardon ya 10 puan var sadece kaybetsende kazansanda düşüyor ben kazandıkça yükseliyor sandım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar