clasher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 biliyorum gereksiz bir konu ama yinede atayım dedım... yaklasık 4 senedir mmorpg oynadım ve ilk defa ko ya basladım neden bilmiyorum ama cypher sunucusunda basladım su anda lvl 10 civarıyım el morad rogue dagger oynuyorum... oyunda bir suru turk gordum su isimlerin ustundeki tag den anlıyorum ama bilmiyorum.. nasıl party kurulur onu bile yabancılardan ogrendim.. neyse bende geldım bırazda burda oynuyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aramıza hoşgeldin kardeş areste olsaydın ufak tefek şeyler verirdim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: salihb, 30 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: aramıza hoşgeldin kardeş areste olsaydın ufak tefek şeyler verirdim .. Seviyorum paticiği ya :)[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Lol [Bu mesaj Afrodisiac tarafından 30 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 insanlık ölmedi bi oyun için neler yapanları gördüm para bul herşey degil dürüst ol herzaman kazan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 lvl 45 warrior war werim istersen ama sıfırdan başla zaten voker kendisi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vah yazıık. bi kurban daha :-S[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya areste olan bir karakter var bir arkadasım hediye etmisti lvl 15 miş mage mis demın msnden verdi:S +6 bilmemne filan ded bir sey anlamadım:P neyse cypherda az biraz arkadas edindin zaten :P oynadıgım hıc bır oyunu kas lvl kas seklinde oynamadım (lineage 2 dısında) tamamen oyun ıcınde iyi bir ortam olsun dıye oynadım ama bakalım buda onlar gibi olsun iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: clasher, 30 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki: biliyorum gereksiz bir konu ama yinede atayım dedım... yaklasık 4 senedir mmorpg oynadım ve ilk defa ko ya basladım neden bilmiyorum ama cypher sunucusunda basladım su anda lvl 10 civarıyım el morad rogue dagger oynuyorum... oyunda bir suru turk gordum su isimlerin ustundeki tag den anlıyorum ama bilmiyorum.. nasıl party kurulur onu bile yabancılardan ogrendim.. neyse bende geldım bırazda burda oynuyalım... şimdiden geçmiş olsun :D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu oyunda ortamdan çok ne var :D[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: CaDoBaBa, 30 Ekim 2005 20:11 tarihinde demiş ki: bu oyunda ortamdan çok ne var :D Dupe :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 :) oh ban açılmışken yazayim direk aresde tosba falan suikastfalan git ares aposlara necrozanın selamı varde alırlar alır dimi YA?? :-P almaları lasım[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Afrodisiac, 30 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 30 Ekim 2005 20:11 tarihinde demiş ki: bu oyunda ortamdan çok ne var :D Dupe :D +1 ve ks kosp macro....[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Metakuso, 30 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki: vah yazıık. bi kurban daha :-S +1000000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kurban dıyonda yaklasık 2 sene lineage oynadım :S 1.5 snede ragnarok oncesinde azcık ultıma falan fılan derken guild wars işim olmayınca buraya geldım rf e kadar burdayım sen bana kurban dıyorsun ıroda rekoru olan bır psyco yum ben:P yakında burda 60+ oldum dıyede bagırırım:P (boyle siddetli bir post degil kurban degil sadece psyco demek istedim kimse alınmasın lutfen):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Cyhper da nickim IDeathEndI genelde c1 de oLurum Oyundayken sağ altta Command a tıkalıp Pm yerini seç ve açılan pencereye aynen : IDeathEndI yaz ve tıkla benim nickin pm kutusu açilir ordan buradaki topici hatirlat..yardimci olmaya çalışırım elimden geldiğince ...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar