Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yaw daha onceki postumddada dedigimn gibi boyle bir clan varmı bilmiyorum ama yoksa neden kurmıyalım Battle Nette oyniyan tum arkadaşlar toplansak clanımızı kursak çok iyi olmazmı sadece 9 kişiyi ihtiyaç var clan kurmak için northrend serverı da öok uygun şu an eger takım oyununun sırrını cozersek ve turk zekasıyla birleştirirsek ladder ın en üst basamagina oturur altımızdakınıde kırarız be :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Sonuna kadar arkandayım. Adım Denizzz ve lvl 9 team lvl 3 solo. Ama ne yazıkki battle nette oynayan türk çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmm,yanlış anlamayın ama nie türk clanı illa?ben battle.nette oynuom,bütün clanlar efendi,bul kafadengi arklar,gir clanlarına,ama illa türk clanı,türk clanı,herkes efendi zaten nie böyle bir içe kapanma[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 türk kalanı israrı yok paticik klanı israrı var bu bir sonra battle nette bu kadar turk oynıyor ama hepsi ayri yerde onlari birlestirme cabası bu iki üçüncüsü ise ben kendimi ayni tarihi cografyayi kültür ve medeniyeti ve ayni dili paylaştıgım insanlarin yaninda normal olarak daha iyi hissediyorum[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ah bir battle net e girebilsek klan işini hallederiz ama ne yazık ki orjinal cd miz yok ama şimdilik lancraft la idare etmeye çalışıyoruz hatta klan çalışmalarımız bile var halihazırda.... Sevgiler,Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 lancraftta kasmaya degmez 30 mılyon bır para ıcın[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 lancraft ta kasılcak bişey yokki dünyanın en kolay multiplayer oynama yolu gayet te rahat oynanıyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 kasma dedıgım warcraft uzmanlaşması zor oyunladandır lancraftta nıye zaman harcıyalım battle net varken ve hızları cok ıyıyken battle net te oynuyorsan anlarsın ne demek ıstedıgımı[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar