delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 türkçesini yazmaya başlıyorum daha dorusu başladım.Baya bi komik olacakta hala jedi ve sith lerin şöle güsel ve komik türkce karşılıklarını bulamadım size soriim dedim. hani jedi için aga kullanıorm şuan ama bilmiorm nası olur...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Star Wars'la dalga geçmek mi amacın?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hatta sith e de öcü falan de[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben ne amacı nede frp ile alakasını anlayamadım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bence orjinal halleriyle bırak.. aga nedir ya? FRP ile ne alakası var demişler.. ben de bunu anlayamadım..
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kurutulmuş Diyarlar tarzı birşey yapacaksan,dalga geçen komik,hoş olur..Işın kılıcına el feneri falan,eheahs[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 isin kilici kaliyor sadece iste master olanlarin pala biyigi olucak sora iste bide tesbih cekiolar fln... amacim dalga gecmek deil ben buyuk star wars hayraniyim sadece turk star wars guzel olur die dusundmde gusel olucak saten
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kötü yola düşmüş ışın kılıclı savaşcı cok güsel bi ceviri olur:d[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Şu güzel ülkemin insanlarını niye hala pala bıyıklı tesbih çeken insanlar olarak düşünüyorsunuz ki.Sonuçta bunu yabancılar yapınca ayıplıyoruz, kızıyoruz ... Ama biz yapınca mizah diyoruz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 +1 Sonra yok Age Of'da şöyle yapmışlar, yok şu gazete şunu demiş falan diyoruz...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 lale savascilari tadında bişey mi yapıcaksın şimdi
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya boş bi iş gibi geldi hem koskoca 5000 küsür yıla yayılmış star warsu ne kadar türkçeleştirebilirsin ki?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben bir 18+ ejderha mızrağı yazmıştım süperdi yafff... yani burda bi kısmını yazsam. spoiler fln kurtarmaz direk ban yerim...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 beyler bitince yollarim hepinize cok gusel bsi oluo ilere imkanim olursa filmi cekerim isalah...
Öne çıkan mesajlar