BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Scorpions-Send me an angel jüriye hitabetmesi için biraz klasik olmasında yarar var sanırım şarkı da 4.32 dk.[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Djan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 AOR bir parca calarsaniz bence gercekten sansiniz olabilir. Magnum - Love's a stranger olabilir ya da Joe Lynn Turner - Endlessly. Ama bir sarki calip olayi bitirelim derseniz Journey - Separate ways'in etkileyemeyecegi kitle yok, ayrica vokalist ve gitaristi de helak etmez.
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 manowar calın:D don atlet cıkarsınız sahneye[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
duende Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: elvyn, 23 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: yalnız şarkı uzunlugunun 4:30 dakikayı geçmemesi gerektigi gibi acı bir gerçek var. ne bokuma yarıyosa artık uzunlugu 4.30 çekmek. 4.30dan kısa olunca 11e kadar fln sürüyo uzun tutsalar sabahlamak zorunda kalırız bu arada beatles - twist and shout nasıl olur?? tam klasik işte var mı bundan daha klasiği?[signature][hline]kanitlayabilirim...
Syn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Sesin kalınsa Nirvanadan bişiler çalabilirsin.Tabi Kurt Cobain kdar olmıcak ama :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Klişeleşmiş şeylerin dışında bişiler çalın... Sert çalınki özenti gençlikten çok alkış alabilesiniz... Sakın ama sakın teknik parçalar seçmeyin... Asla Yüzünüzden tereyağı gibi gülücük eksik olmasın... Asla 1. olabileceğinizi düşünmeyin.. ( Heleki para yedirmemişsiniz ASLA.. )[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 He ayriyetten.. şimdi ne diyon ya diceksiniz ama.. TECRÜBE KONUŞUYOR :) Bu arada soundcheck müzik yarışmasınada girmeyi deneyin orda tekniğe bakıyorlar en azından..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
duende Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 birincci olmak için değil 4000 kişinin önünde çalmak için katılmak istiyorum ben farklı bişeyler olmasını istediğim için eskilerden istiyorum söylediğim gibi ikna edebilirsem beatles - twist and shout[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 abi retro dedik de bokunu çıkarma. çalmayın onu fazla eski.
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Bathory, 22 Eylül 2005 19:27 tarihinde demiş ki: biz zamanında learning to live çalmı$tık DT'den.heh. gerçi sonra kavga çıkardıgımız için elenmi$tik. onun icin sonucu bilemicem =) harbi mi.iyi çaldınız mı izlemek lazım hehe :)[signature][hline]Love is the dance of eternity
fiona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence her kesime hitap etcek bi şarkı olmalı.. rock benim şahsi tercihim olurdu..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dire straits - twisted by the pool tam kasdavda çalınacak şarkı
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 geçen sene cranberries zombie çalmıştı bi okul herkes çoşmuştu o şarkıyla yani gerçektengarip bi şekilde herkes katıldı falan millet uyuyodu uyandı vs.[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
duende Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 böhühöhühü yok artik[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 valla ilgnç bi şekilde millet uyanışa geçti eşlik etti falan nası oldu anlamış değilim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Zombie'yle coşmak?Ziyan ya...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: fastreload, 27 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: geçen sene cranberries zombie çalmıştı bi okul herkes çoşmuştu o şarkıyla yani gerçektengarip bi şekilde herkes katıldı falan millet uyuyodu uyandı vs. Hehe haliyle ben çalmıştım davulcuları gelemediği için :) ahaha zombie olabilir bak her kasdav a bi zombie şart..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
duende Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ama o grup biz olmamaliyiz[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Pearl Jam - Even Flow çalınır.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand
duende Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 peki ya johny be good[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
duende Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 johnny be good calcaz galiba ama kasdavda deil cover festte[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Öne çıkan mesajlar