Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasdav için sarki seçimi??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Scorpions-Send me an angel jüriye hitabetmesi için biraz klasik olmasında yarar var sanırım şarkı da 4.32 dk.[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
AOR bir parca calarsaniz bence gercekten sansiniz olabilir.
Magnum - Love's a stranger olabilir ya da Joe Lynn Turner - Endlessly. Ama bir sarki calip olayi bitirelim derseniz Journey - Separate ways'in etkileyemeyecegi kitle yok, ayrica vokalist ve gitaristi de helak etmez.
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 23 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
yalnız şarkı uzunlugunun 4:30 dakikayı geçmemesi gerektigi gibi acı bir gerçek var. ne bokuma yarıyosa artık uzunlugu 4.30 çekmek.

4.30dan kısa olunca 11e kadar fln sürüyo uzun tutsalar sabahlamak zorunda kalırız
bu arada beatles - twist and shout nasıl olur??
tam klasik işte var mı bundan daha klasiği?[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
Sesin kalınsa Nirvanadan bişiler çalabilirsin.Tabi Kurt Cobain kdar olmıcak ama :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
Klişeleşmiş şeylerin dışında bişiler çalın...

Sert çalınki özenti gençlikten çok alkış alabilesiniz...

Sakın ama sakın teknik parçalar seçmeyin...

Asla Yüzünüzden tereyağı gibi gülücük eksik olmasın...

Asla 1. olabileceğinizi düşünmeyin.. ( Heleki para yedirmemişsiniz ASLA.. )[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
He ayriyetten.. şimdi ne diyon ya diceksiniz ama..

TECRÜBE KONUŞUYOR

:) Bu arada soundcheck müzik yarışmasınada girmeyi deneyin orda tekniğe bakıyorlar en azından..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
birincci olmak için değil 4000 kişinin önünde çalmak için katılmak istiyorum ben farklı bişeyler olmasını istediğim için eskilerden istiyorum söylediğim gibi ikna edebilirsem beatles - twist and shout[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 22 Eylül 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
biz zamanında learning to live çalmı$tık DT'den.heh.
gerçi sonra kavga çıkardıgımız için elenmi$tik.
onun icin sonucu bilemicem =)

harbi mi.iyi çaldınız mı izlemek lazım hehe :)[signature][hline]Love is the dance of eternity
Mesaj tarihi:
bence her kesime hitap etcek bi şarkı olmalı..
rock benim şahsi tercihim olurdu..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 27 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
geçen sene
cranberries zombie
çalmıştı bi okul
herkes çoşmuştu o şarkıyla

yani gerçektengarip bi şekilde herkes katıldı falan millet uyuyodu uyandı vs.

Hehe haliyle ben çalmıştım davulcuları gelemediği için :) ahaha zombie olabilir bak her kasdav a bi zombie şart..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
  • Yeni Oluştur...