Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüketici toplum...

duende

Öne çıkan mesajlar

tüketiciyim tam anlamıyla
ilişkileri sevgililerimi arkadaşlarımı tüketiyorum
onları bıktırıyorum mahvediyorum anlamında söylemiyorum biri gittimi yenisi gelsin ondan sonra yenisi hiç birzaman kazanmaya vs. çalışmıyorum
iğreniyorum kendimden buyüzden iğrenç bi tüketiciyim ben leş yiyen kargalar bile daha yararlılar hayata
ama ben bişeylere bağlanmak sıkıca tutunmak az ama öz arkadaşa tam anlamıyla bi sevgiliye sahip olmak istiyorum ama olmuyor
ya insanların bi davranışına kırılıp konuşasım gelmiyor artık yada başka bişey oluyor
hiç bi kızarkadaşımla 50 günden uzun bir ilişki yaşayamadım tüketiciyim ben bi b.k olmaz benden
az önce bir sitede bir sanatçinin resimlerine bakarken bile nekadarda hizli geçtigimi fakrettim tüketiciydim çünkü oturup bi resmi uzun uzun inceleyemiyecek kadar...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar takma bence bunları. Arkadaşlarını tüketmen tabii ki yanlış ama insan zaten tüketicidir. Ya üretirsin, ya da tüketirsin. Bir resme zaman ayırmamak da o kadar abartılcak bişey değil bence. Fazla takma, tüketici yaşa. Ama arkadaşlarına ve sevgililerine karşı biraz dikkatli olabilirsin ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

insanın özelliği bu: tüketici...

doğadaki en zararlı canlılardan biriyiz
sadece öz kaynakları tüketiyoruz...
üstelik bilinç ve akıl sahibi olduğumuz için doğadaki dengeyide bozuyoruz...
fazlayız lan biz bu gezegene....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...

[Bu mesaj ginaly tarafından 28 Ekim 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neden kötü birşey olsun ki bu?
hep daha fazlasını istemek açgözlülük olabilir ama iyidir
ayrıca arkadaşlarımı sevgilimizi tükettiğimize inanmıyorum

belki... senin durumun sonu merak etmektir. yani ilişkilerinde okuduğum yazılarda arkadaşlarnda sonu ne olacak diye o kadar takıntı yapıyorsundur ki nasıl geçtiğini anlamıyorsundur?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarından çıkardığım tek faydalı şey en azından nasıl bi hata yaptığının farkındasın.Hiç bi olayda hiç bi konuda geç kalınmaz her zaman atılcak bi adım vardır.Şunu unutma uzun dönemli ,aranızda fedakarlıkların yaşandığı arkadaşlıklar belli anlarda ailenden bile daha yakın ve faydalıdır.Sağlam dostluklar insana güç ve güven verir.Özel insanlar için fedakarlıklar yap onlara değerli olduklarını hissettirmeye çalış bu sana güç ve güven katacak...
onları tüketme..

[Bu mesaj Viskhii tarafından 28 Ekim 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 27 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
kendine yapıcı eleştirilerden bulun
yıkıcı değil

+1

Ayrıca;
Evet insanın doğasındadır tüketicilik.. Ama tüketiciliğin de bir yolu yordamı vardır =)

Sevgililerini, dostluklarını tüketmen çok iyi bir şey değil. "Bir sözlerine kırılıyorum" demişsin. Insanlar hep birbirlerini kırarlar, birbirini çok sevenler bile. Böyle durumlarda uzalaşmaya çalışmalısın, sende karşındaki de.. Bu işler fedakarlık ve sevgi gerektirir. Ancak bunlarla güzel ve mutlu tüketirsin =P

Bişey daha yazacaktım ama telefon dikkatimi dağıttı. Neyse işte öyle...[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

senin en ii yanın bu işte.ne olup ne olmadını biliyosun.düşüncelerin çok farklı olmasına rağmen,bi karar veriyosun.sonra neden böyleyim diyosun.bence ileriye bak artık..yaptklarını bi daha tekrarlama.elindekinin kıymetini bil.ileriyi düşnmeden karar verme. o sevgililerden biri de bnm ya neyse.
yanlış anlama sakın bu arada:)[signature][hline]live for yourself.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...