ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaslar bu sitededen ben wow alsam eu us oldugunu nasıl anlıcam yani sadece eumu gönderiolar?[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet ingiltere bazlı şirket sadece eu gönderir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 0k saolasın[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Wow Eu ılk cıktıgı zaman bız ıkı adet sıparıs ettık buradan posta yolu ıle gelıyor kargo vs ile degıl.Sıparıs verdıkten yanılmıyorsam 10 gun ıcerısınde geldı saglammdı bır sorun olmadı.Ancak duydukkı daha sonra Tr de yurtdısından gelen Wow lar postanede bir şekilde içi boşaltılıyormus halıyle elınıze bos bir paket ulasıyor..Ama bunu ben yasamadım.Ayrıca kredı kartı ıle odedık bır sorunda cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 baba ne dion ya. içi boşaltılıomuymuş :( ühü ya bi kaç ay sonra burdan expansion sipariş etcez nasıl olur. oooh yandık[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 içini boşaltma olmaz ya naptınız. daha 2 gün önce F.E.A.R geldi sapasağlam valla.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 boşaltma fılan yok TR de yurt dışından ayda 2-3 kolı gelıyor sımdıye dek bır tanesının ıcını bıle aralamamıslar gumrukte ama sıaprısler 100 euro yu gecerse puruz cıkabılıyor[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hehe arkadasla yasadiginiz sehir onemli misal denizliye ingiltereden 40 günde gelmisti :D . artik türkiyeden alip geleni baskasina satmistim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende yeni aldım kuzenime ama elime ulaşması 20 günü buldu paket sağlam olarak geldi... 5 cd ye çıkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nası 5 cdye cıkmıs[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 patch leri demi koydular diyon bende bu gün senditten alcam :D hjobarey benim de wow um olcak :P[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bana shipped mailinden sonra 8. günde ulaştı.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya wow değil de senditten psp alsam sorun çıkar mı sonuçta 170 pound alet 250 euro civarı bir fiyatı var gümrüğe takılma riski yüksek sanırım yanılıyor muyum?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 takılır %100.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Business class kargoyla yollanınca pek bir sorun çıkmaz ama sanırım biraz tuzluya gelir.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Benim yeni aldığım wow da GÜMRÜKTEN BAĞIŞIKTIR diye damga vardı daha önce böyle olmuyordu. 100 eu sınırını geçtiğin için kesin takılır ,eğer imkan varsa faturayı düşük kestir taşıma dahil 100 eu yu geçmeyecek şekilde........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya takılcaksa hiç kasmım yani takılma ihtimali varsa bile değmez yani denemeye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar