Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Antalya Kırcami nihayet geldi.Herhangi bir ibare göremiyorum fakat fatura var.Kutuda bi gümrük damgası falan yok.[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 senmı aldın yoksa kendımı geldı??abna gelmedı suan ama dırek solıyım bı annem arasın dırek ozmn kızıltopraga kosarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Antalyadan hangiptt ye gitcez yani nerden geldi sana Eternal ben gittim bugün ptt ye adamlara 21inden itibaren posta gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ayak ya nedeseler ayak! yemın ederım hergun ewe kufur ede ede gıtmekten dılımde tuy bıttı.yeter ya artık adamlar fıttırtı benı.bu arada senmı aldın eternal kendımı geldı onu soleyebılırmısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Blinky hangi ptt'ye gittin ? bu arada baya bekliyebiliriz Eternal'ı kesin WoW'da D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 walla ben saatlerdır arıyodum abı geldımı yok dıor ama abı dıer sehırlere geldı dedım herıf bana ozmn bız tembelız cok yawas calısıyoruz dıe tersledı.fıtık oldum ama estafurullah abı demekle yetındım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yok usta sen assadan almıssın acıp acını yumacan gozunu bende de ole vukuat oldu dedım haklısın yıll 2005 te bır postayı 215 gunde gonderemeyen bı tek sız warsınız.tas devrımı daga anca surer dıyon bana.gumrukt takılıyo genc dıye alttan almaya basladı dedım saten elektronık caanda sızın gıbılerı calıs tırır larsa bol olur ıste dıye kapıstık sonuc noldu kımı alttan aldı kımı tersledı ama ben lafımı soktum ıcımde uhte kalmadı ya gerısını onemsemıyom cumaya kadar son cumada gelmesse satmısım dunyasını alacaz bı caresını bulup ısten ankaradan falan falan.[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bugün'de perşemde...bugün gelsin yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi GELDİ SONUNDA PTT Yİ ARADIM YOK DEDİLER TELİ KAPATTIM ANA Bİ BAKTIM POSTACI ELİNDE BEYAZ Bİ KUTUYLA KAPIYI ÇALIO GERİSİ MALUM 9UNDA ÇIKTI YOLA ANCA GELDİ DARISI BAŞINIZA[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: silencer, 23 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki: sidewinder acaba izmir'de nereye gittin oyununu almak için? bir dağıtım merkezi falan mı? önce izmir'de ana dağıtım merkezi var mı diye araştırdım. basmane'yi aradım, eşrefpaşa'yı aradım. en son müdrlüğü aradım. kime sorduysam aynı cevabı verdiler: "bizlik bir durum olmaz yurtdışı ile ilgili. herşey istanbul'da biter. orada ayırırlar, buraya her semt için çuval çuval gelir buradan adreslere dağıtılır. buraya gelen postalar da en fazla bir gün bekler" anlaşıldığı üzere her şey istanbul'da bitiyor. ilginç ama, balçova'dayım ve merkezi bölgelerden daha erken almışım. said: palanor, 23 Şubat 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Sevgili Sidewinder bende izmirde oturuyorum halen tık yok yoldan geçen ptt arabalarının önüne kesmek felan geçer oldu içimden! Neresi bu gittiğin yer nerdedir her semtin farklı ben mektupçuda oturuorum yani konağa bağlı bi yardımcı ol be bize gözünü seveyim :) ekstrem bir şey yapmadım. 7 gün (5+2) boyunca her gün gittim. sonunda aldığım gün çuvalı yeni açmışlardı ve masanın üzerindeydi. sordum var mı yurtdışı diye. var ama sana yok dedi. masaya göz gezdirirken gördüm, bi çektim üsttekileri düşürdüm. şu güne kadar gümrükten de bir ihbarname gelmediğine göre, dağıtım içinde beklemektedir. kesin gelir ama, işte...bekletiyor... sendit postada kayıp muamelesi yapıyor. gelmezse onu denersiniz... kolay gelsin p.s. bu arada o kadar bekledim de hala oyunu kurmadım... tamam vurmayın[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: palanor, 24 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi geldi GELDİ SONUNDA PTT Yİ ARADIM YOK DEDİLER TELİ KAPATTIM ANA Bİ BAKTIM POSTACI ELİNDE BEYAZ Bİ KUTUYLA KAPIYI ÇALIO GERİSİ MALUM 9UNDA ÇIKTI YOLA ANCA GELDİ DARISI BAŞINIZA yippi[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 side winder saol cevap için valla çok sevindim yüzüm gülüyo halen ,bende dükkandayım akşamda okul var (ikinci öğretim)eh akşama kadar sabır, gerisi malum, kız arkadaşımıda ektim az önce ,misafir gelcek die !![signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] [Bu mesaj palanor tarafından 24 Şubat 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Allah'a çok şükür bugünleri de gösterdi. Az önce postacı zile bastı malı teslim etti. 9'unda shipped olmuştu. İstanbul Maltepe'de oturuyorum. NE kapaklı geldi. Zarfta gümrük falanla ilgili bir mühür yok. Başka sorularınız olurasa ne yazik ki yanıtlayamayacağım. Çünkü artık oyundayım. Daha gelmeyenlere da Allah sabır versin. mileyleri pek sevmem ama şuraya birkaç smiley kondurmadan edemeyeceğim. :):):):):):):):):):):):):):):)[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sonunda postacıyı bende gördüm... oh bee[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bugunde gumburtuye gıttı gene yok sovun arkadaslar.benım ıcınde sowun[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yarın 9:30 da uncalı pttyı basıp bagrınmassam ..bugun gıttım kızılpostaya uncalıya postaladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya bıse soracam ptt ozellestımı. ozellestıyse ne bıcem bı ıse yaramamıs ozellesmesı anca dıyenler warsa 2005 ılında bır postanın bu hızda gelmesı sahsen moralımı bozuyoo.[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kesin bugünde gelmicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bosuna merak etmeyın ben baktım uncalıya sordum pttye yok sen sag taraftakı kapıdan gumruge gıt dedıler oraya gıttım orası kordordan sola don agp falan cart cur t oraya gıt dedıler fıttırdım dolanmaktan sonunda adam ısmımı sordu ole bı kıtabın ıcıne baktı yokh!! bendee ıı afferım dedım cıktım yapcak sey yokkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Geldiii Antalya.... inşallah bidaha işim düşmez PTT'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hadı canım elden mı ulastı ya sansa bak daha beklıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben evde deildim. korkma gelir sanada az sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ısallah.ama ben artık ben umıdımı kestım.cuma haftaya belki.cunku daha sabah 10 da gıttım sordum abı geldımı dıe.bu arada sanada hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 11 de shpıng oldu daha kayserı postanesının ole bı paket gelecegınden haberı yok off off gelmes pazartesıde gelmes.okul basladı tatıl bıttı cus bea[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 benim ikinci paket de 9unda çıkıp dün elime ulaştı yani 16 günde, aslında 10 gün içinde geliyodu en geç ama bu gecikti niyeyse, kimilerine ilk hafta geldiğine göre problem yurtiçi dağıtımda ve gümrükteki kontrolde, içinde her ne olursa olsun "bazen" baya bir süre bekletiyolar çünkü orda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar