slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Beyler bu zamana kadar gelemdi ise sendit'in hiç suçu yoktur 10 alınan CD'ler oyın 13-15 arsı Türkiyeye geldi.Bütün suç PTT nin suçudur işlerini asla iyi yapmazlar ve hiç birşeyi tam zamanında yerini getirmemştir. Bidaha sötliyeyim eper elinize gelmedi ise beklemeyin ilk olarak ilçe merkez dağıtım yerine gidin eğer orada yok ise şehir merkez dağıtım yerine gidin çünkü ilk olarak oraya gelir sonra içle merkezine sonrada postanler gelir. Ben perşenbe günü aldım eğer ilçe merkeze gitmeseydim hala gelmesini bekliyo olacaktım.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Peki ilçe merkezi Pazar açık olurmu. Gidip alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bende uk den aldım hala gelmedi..benden sora sipariş edip alanlar bile oldu ama hala beklıorm :([signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 beyler diyorum işte eğer ayn yerden alım başkasın gelip siz gelmedi ise PTT şu vardır. Ptt parazar tatildir pzt git.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bugün Pazartesi içimden bi ses WoW gelcek diyor . Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hadi bakalim yeni bir gün...[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 evet cok umutluyum gelmesse ptt ye gidicem yetti artık[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sanırım burda kalmamış http://www.sendit.com/circle/search?words=world+of+warcraft&f=all[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ok nihayet az önce geldi...[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çıldırcam gidiorm pttye yetti[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 buarada posta kutuna bırakıp gitmedi dimi!!![signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Isyeri adresi vermistim posta ile görevli arkadas postaneden almis getirmis. Odaya girince masamda buldum :)[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çok ii ya hayırlı olsun abicim..bizimkide gelicek işallah postayla yollıcaklarını bılsem hayatta almazdım[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Saol, ben dayanamadim ilk gün buradan aldim yoksa beklenmezdi bunlarida (2 adet) Guildden alamayan arkadaslar bekliyordu iyi oldu, umarim seninde bugün gelir.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 teşekkürler umarım..gelmesse hiçbi kanıtım yok elimde nasıl hakkımı savunucam onuda bılmıorum..site ben yolladım dicek postada ben bıraktım dicek!! kalıcam öle ortada[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Öyle bir problem olacagini sanmiyorum icini rahat tut arti sana onlardan gönderilen mail olacak iste o kanitin olur ispat etmene gerek yok sanirim.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bende daha bekliyorum. Bugün gelir inşallah. Ankaradayım.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 mailde yolladık 2 hafta içiinde elinde olur dediler..bu nederece kanıt olur bilmem..biraz pimpirikliyim sanırım sabretmem lazım...[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 benim maile cevap da verilmedi. 9'unda çıktı, hala gelmedi. bu günler son ümidim. haftasonuna kadar gelmediği takdirde ümidi üzüp, d&ra gidip cardfinansa 12 taksit yaptıracağım. 75 ytl'yi de yolda giderken düşürdüm diyeceğim.[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Gümrükde sorun çıkmış olabilirmi arkadaşlar ? ukgames den aldim ve 11inde despatched oludu ve gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Benim 10 da gönderilmisti bugün geldi senin 11 yani normal bu, gelir merak etme.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Arkadaşlar ayın 10 unda çımıştı bugün geldi 2 adet. Erzincandayım. Bana normalde önce Erzurum gümrüğe girer demişlerdi. Ama öyle olmamış. Ürünler istanbuldan direk bana yollanmış. Üstünde "gümrükten bağışıktır." diye ibare vardı. Yani gümrükten direk geçmiş. Gecikmenin sebebi posta dağıtım sistemimiz... Herkese iyi oyunlar...[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 9'nda çıktı ve bana hala gelmedi. PTT'yi aradım başka numara verdi, bir daha aradım o da başka numara verdi, onu aradım o da başka numara verdi. En sonunda dediki "Topkapı Gümrük'te" uğraş dur. Neden şu işler sorunsuz hallolmaz ki?[signature][hline]Elonia | Undead Mage Booty Officer of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 PTT ile işin olmasın yanarsın bide mektup yazalım diolar hayatta yazmam siz varken..[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Napılır şimdi, bu konuyu bugün halletmem lazım.[signature][hline]Elonia | Undead Mage Booty Officer of Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar