BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 zaten dermısım dedım ya :)) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: BlackWolf55, 11 Şubat 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Arkadaslar kotu bı haberım var sıze hanı dun esenboga hava alanında bır kutu ıcınde cd varya hanı kımyasal saldırı olabılır dıye karantına altına alınan demın benı aradılar gumrukden bırı ve aynen soyle dedı sıze ıngılteren bır kutu geldı ıcını acıp bakmak zorunda kaldık ozur dılerız ve ıcınde oyun oldugunu soyledı ve kutuyu gelıp almam gerekdıgını soyledıler kısa bır sure ıcınde yurt dısından gelen her turlu kutuyu kargoyu acıp bakmak zorunda kalacaklarını ve kurallara gore postaya verılemeyecegını kendımızım gıdıp alması gerekdıgını soyledıler habeını ola dermısım lol "şaka" ise ateş açarım sana[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh yakında yenı bı oda acacam zaten sendıtgumruk zedeler dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 varya yazıyı okurken kalp krizi geçirdim sonra göz ucuyla dermişim lol u gördüm geri döndüm. Canıma kastınmı var laaaan :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sendıt den oyunu alan ve samsunda olan kımse varsa ırtıbata gecelım msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yukardaki havaalanı muhabetti istanbul için geçerli dimi sadece..Biz antalyadayız [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Şubat 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla keşke havaalanında arayıp kutunuz burda deselerde gidip alsam. Yoksa PTT ile yollayacaklar rezil olacak bilmem kaç gün yollarda, depolarda.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hi Aytung. Thanks for your e-mail. World of Warcraft (PC) shipped yesterday and should be with you within the next 5-7 days, although we do have to allow two working weeks for items to arrive in Turkey. If you need anything else, let me know. Kind regards, Claire -- Claire Robinson, Customer Care www.sendit.com - entertainment to your door[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dun mail atmıstım cok onemlı ne zaman gelır bua rada paketım ayın 10unda sabah shıpped oldu edit:tam anlamadım 5-7 gun arasındamı gelır dıo yoksa ıkı haftadamı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 11 Şubat 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benımkıde aynı ayın 10 verıldı ne zaman verılecekı ben 15 gune kendımı sartladım ama carsambadan sonra ptt kapısında kamp kuracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sozlukten baktım bazı seylere cve anladım 5-7 gun araında gelır ama buna ragmen ıkı haftayı bulana kadar bız sorumlu degılız yanı ıkı haftaya kadar gelmelı ama muhtemelen 5-7 gun arasında gelır dıo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şu esenboga meselesi nedir onu biriniz acıklası. İST içinmi sadece o durum yoksa bütün boxlar istanbulamıgeliyo ordan dagıtılıyo ülkeye.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olum o saka degılmıydı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya melih olm az gezele sen ne panik adamsın ha çarşamba ha cuma sonucta geç giriyorsun kasma ben senden önce giricem ahahah[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eternal abı benım yazdıgımı dıyon yoksa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Senin yazdığını diyor :P Abi şakaydı o Öldürebilirsin ehhehehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 LOL eheh abı abı ne yazı yasmısım mıllet kalpden gıdecek yav eheh arkadaslar dıkkatlı bakarsanız sonunda (dermısım lol yazıyo) :)) eheheh[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 AHa lol lınd abı sazan aheh ulenbarı sen atlama kapı komsunsun aehah ben onu demıyorum bı yukardda yazdıgım bısı var onu oku lol tamam tamam oldurun benı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bidaha bu tarz bi duyuru asılsız cıkarsa yazanı uzaklaştırırım. Havalanı olayını yazanıda uyarıyorum bu mesajımla. [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Şubat 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yolladım scan edip kredi kartımı ve kimliğimi. Yaptılar Being Packed :) Mağdur olmam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 status: Item Shipped (11th Feb 2005) :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bi kıyak geçip anadolu yakası için ptt de böyle paketlerle ilgilenen adamın nosunu veriyim 0216 3404016[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mail attımdı adamlara ne zman gelebilir oyun katip etmenin bi yolu varmı diye. Cevapları şu oldu bikaç günde gelir ülkenize ama posta da bekleyebilir o yüzden posta teşkilatı ile irtibata geçin deyo....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyler ilçe postanesinemi basvurmalıyıs yoksa avrupa yakasının merkezinemi[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1000inci mesajıda ben atıım dedim :D[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 11 Şubat 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar