_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o zaman denıyelım sansımızı :D:D edit:sımdı email atıom[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 11 Şubat 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya ozel kargoyla gondermıyosunuzkı o yuzden nasıl takıp etceksınız? dhl flan olsa olur ama :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol delisiniz olum hepiniz.. Bu ne heyecan yahu.. 5 gun sora gecmis elinize ne farkedecek :) Gerci benim ki de hala Acquired from Stock olarak gozukuyor, ama icim icimi yemiyor nedense ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben yitirdim akli dengemi banka ve gameloaded ikilisiyle muhattap olmaktan[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hala olmadımı senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şöyleki; gameloaded parayı yatırdık diyor banka yatırmadılar diyor.ortada muhasebesi yapılmamış bir para var iki tarafta bir işlemi ile o parayı düşürebilir ama yapmıyorlar.Yarın Enonun verdiği taktiklerle artık şube müdürüne gideceğim olmazsa ıraktaki el-kaide bağlantılarımla iletişim kuracağım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyi sanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 :hrr: !! gameloaded Black liste girmiştir duyrulur. !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 shıpped olan kısılerın ne zmn gelıcek oyunu bu konuda bılgı warmı yanı kac gun surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Blinky, 11 Şubat 2005 09:57 tarihinde demiş ki: shıpped olan kısılerın ne zmn gelıcek oyunu bu konuda bılgı warmı yanı kac gun surer. Up to 21 days deniyor.. Yani 3 haftaya kadar. Harika degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ıtem postaya verıldıkden en fazla 15 gun tas mas dag mag patlasa 15 gune gelır benımkı persembe gunu verıldı haftaya bugun postanenın oraya camp kuracam[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abi benimki 2 gündür paketde bekliyo mail atıyorum cevap gelmiyo. :([signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bekle bıraz mesaı saatlerı ıcındelermı onu dusun yoksa max 1 saatte cvp yazıyorlar :) benımdekı beıng packed dun 4.5 fılan oldu onların saatıne gore o yuzden bugun verırler postaya bıraz sakın olalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hayır olamam benim quest yapıp bandit kesmem lazım :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: EomerMcEwan, 11 Şubat 2005 10:23 tarihinde demiş ki: Hayır olamam benim quest yapıp bandit kesmem lazım :D eahhah[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 status: Item Shipped (11th Feb 2005) örş[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 status: Item Shipped (11th Feb 2005) :) oh bea[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sendit te var artık alabilirsiniz yani :D almayanlalr için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 demın baktım benımkıde status: Item Shipped (11th Feb 2005)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu arada sendit de preorder fıyatıyla aynı su anda bence verın sıparıs Availability: IN STOCK Released: 11th Feb 2005 Retail Price: £34.99 sendit's price: £23.99[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Abi benimki niye hala Being Packed yaaaa :( Herkeze var bi banamı yok?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eomer mail attinmi?[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar kotu bı haberım var sıze hanı dun esenboga hava alanında bır kutu ıcınde cd varya hanı kımyasal saldırı olabılır dıye karantına altına alınan demın benı aradılar gumrukden bırı ve aynen soyle dedı sıze ıngılteren bır kutu geldı ıcını acıp bakmak zorunda kaldık ozur dılerız ve ıcınde oyun oldugunu soyledı ve kutuyu gelıp almam gerekdıgını soyledıler kısa bır sure ıcınde yurt dısından gelen her turlu kutuyu kargoyu acıp bakmak zorunda kalacaklarını ve kurallara gore postaya verılemeyecegını kendımızım gıdıp alması gerekdıgını soyledıler habeını ola dermısım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol -_- korkutma bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 öyle saçma bir şey olamaz bence 1 kargodan böyle bir şey çıktı diye ülkeye giren bütün kargolari kontrol etmek bence saçma olur... Zaten o kargo çinden gelmiş çinden gelenleri kontrol etsinler ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar