Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abı acayıp bı olay babam anlatmaya calıstı ama cozemedım.olayın ıyı yanı elımde farklı bı kart war ve 1 saat ıcınde onada yatıracagım para gelcek.ama adamlara nasıl bıldırıcem onu dusunuyorum.ne bıcım gunse artık ıyıce fıtık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ee abı benımkıde ıs bankası bende neden olmyo ya kafayı yıyecem sımdı ha[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Melih yat dinlen biraz, düzelir elbet merak etme. Bi kafanı dinle.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abı bırak onu hadı telefonu buldum telekom 2 adım yanımda ben yabancıyla hayatımda telle konusmadımkı.adam hi dese hede hodo dıe kalcam yaa lanet gun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Beyler benimde Finansbank subatin 10 u gibi siparis vermistim. Acquired From Stock tayim halen bi gelisme olursa yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 blınk abı senın dedıgın sey nerde yazıyo?? yada maıl fılanmmı geldı? ne oldu?? status: Acquired from Stock yazıo hala[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Nimbrethil, 09 Şubat 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Beyler benimde Finansbank subatin 10 u gibi siparis vermistim. Acquired From Stock tayim halen bi gelisme olursa yazicam. lol bugün 9 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Blinky, 09 Şubat 2005 15:19 tarihinde demiş ki: abı bırak onu hadı telefonu buldum telekom 2 adım yanımda ben yabancıyla hayatımda telle konusmadımkı.adam hi dese hede hodo dıe kalcam yaa lanet gun . mail at o zaman hemen. bugün ellerinden geldiğince hızlı bakıyorlardır. Yeni card nosunu girdim siteye, allaşkına ilgilenin falan de[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benimkide hala acquired from stock bi sorun cıkmazsa sasırcam valla hep bana böyle biseyler olur zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler benim anladigim bunun manka ile banka ile alakasi yok adamlar cekebiliorsa cekior bir yogunluk veya baska birsey oldugunda ve cekemediklerinde kasmiorlar bunlarda turk inadi yok :P neyse umarim hepimiz sansli kesime denk geliriz ve aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok çıkmaz korkmayın ha şimdi demiş ha yarın bugun olmazsa kesın yarın olur yani takmayın bu kadar kafaya sen pre order yapmıssın zaten bankadan ne gibi sorun cıkabilir visa kullanıyorsun banka hayır ben sana para vermıcemmı dicek yarına herkesin işi halledilir.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya gelsinde 1-2 gün gecikmeye razıyım ben zaten gec baslicaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bana hala cevab yazmadı siteumarım postaladıkları gibi parayı cekmıslerdır[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim [Bu mesaj Footlocker tarafından 09 Şubat 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 [Bu mesaj Footlocker tarafından 09 Şubat 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne bu stres ya :) rahat olun azcık olmazsa olmaz dunyanın sonumu bı daha verırsınız sıparıs 1 hafta gec olur alla alla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oha zaten 1 hafta gec gelcek 1 hafta daha gecikirse hic oynamayalım daha iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lynne yenge bana da ayni seyi yazdi merak etmeyin falan die ama bilmior ki burasi turkiye hersey merak edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Bu arada, sendit harika bir site. Colin diye bir adamın başının etini yedik, onlarca defa mail attık, bi defa telefonla aradık Disappear ile. Adam bizzat ilgilendi, son attığı mail de şuydu, ardından da shipped maili geldi zaten : Thanks for your reply. The jpeg was fine, your order will be shipped out soon too, we will e-mail you once it has shipped out. I certainly hope you guys buy all your future games from sendit.com :) Harbi müşteri hizmetleri çok ii adamların budur olay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar ben de specialreserve.co.uk den 3 tane daha sipariş vermiştim zira sendit.com dan da 5 tane sipariş verdim fekat onların pre-order bittiği için specialreserve e başvurmak zorunda kaldım...sendit gayet güzel gidiyo fakat special reserve card payment failure dedi kıl oldum....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 "status: Being Packed (9th Feb 2005) " :D yupiii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tebrikler behran darisi geriye kalanlarimizin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İçimden "Sendit" "Esen-Avaturk" karşılaştırması yapmak geliyo ama bizim firmalara ayıp olucak o yüzden es geçiyorum. :D Sadece Esen Avaturk diil, Türkiye'deki bilimum internetten satış siteleri Müşteri Hizmetleri konusunda sınıfta kalıyor. WoW Türkiye pre-order işi tam bi fiyasko ona hiç değinmicem. Ama sendit.com herkese hizmetleri ile parmak ısırtıyor. Bi dahaki siparişlerim (eğer olursa) kesin senditten olucak. Edit: Ya ben WoWda Night elf olmayı düşünüyodum, nası olmuşsa paticikte de NE simgesi almışım. Nası oldu bu iş, ben ayarını yaptım da bunadım mı, yoksa admin arkadaşlara malum mu oldu. :-P [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 09 Şubat 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 su an bende de being packed yazıyo hadi hayırlısı insallah en kısa zamanda sorunsuz bi sekilde gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Being packed e geçti mi, kredi kartından para çekti ve postacı amcayı bekliyo demek. Hayırlı olsun =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :( benım ıs yattı umarım bıdahakı pre releasede .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar