Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw ben sendit.com da World Of warcraft ı bulamıyorum search te falan çııkmııyo naptılar çok sipariş war die kaldırdılar mı siteden ki? :D.Bana bi link gönderebilirseniz sewinirim ^^[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Mesaj tarihi:
ahah evet abı bende gordum sımdı oldu eyay oleyyyy evet oyun geldı ellerıne sanırım sımdı adres ve card bılgılerı knotrol edılıyo aman bılgının basından kalkmayalım aksı bısı oldumu varya 2 dk bankayadayım yıkarım o bankayı valla[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
eee pekı bısı soracam sımdı adamlar yolladıklarını nereye yazacaklar ?? aynı yeremı yoksa sana maıl fılan gelecekmı?? zaten benım kankı orda paul varya[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
garanti bankasıyla calısanlara bısıy sormak ıstıom garantıyle alıpta parası cekılen arkadaslar ınternet subesı hesap ozetınızde senditle ilgili bisiy yazıomu yoksa sadece paramı eksıldı
Mesaj tarihi:
ya ben ablamın kartla aldım su anda ona ulasamıom ama onun kredı karında 56 ytl para kalmıstı sabah bı baktım -7 ytl olmus acaba parayımı cektıler(hesapta gozukmuo senditle ilgili bisiy)yoksa bsaka bısıymı aldı kendıne bılmıom bıde mıktarlar tam uyusuo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
ben de internetten takip ediyorum yapı kredinin sitesinden daha işlem yok.

fakat dikkatimi çeken birşey var , anlayış farkını gördüm direk avatürk ve sendit arasindaki , avatürk önsiparişi verir vermez parayi çekmiş.fakat yabancı şirketler bunu yapmıyorlar tabii ki.
şu anda iptal ettim onu bakalim kaç günde verecekler parayi.
Mesaj tarihi:
said:
BlackWolf55, 09 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
eger ıs bankasından sıparıs verenler varsa sımdı arayacam musterı hızmetlerını bakalım her hangı bır ıslem olmusmu

ara valla iyi olur.yada buna iş bankasının sitesinden nasıl bakıcaz ?[signature][hline]Retail'ede bekleriz..
Mesaj tarihi:
aradım arkadaslar henuz bı ıslem olmamıs ama her an ıcın olabılır hadı hayırlıı bu arada bakmak ıcın ıs bankasının ılk bas bankamatıge gıdecen musterı numaranı gırecen sıfrenı alacan yanı bıraz uzun beklemeye devam[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Mesaj tarihi:
ya bekliyonuz çıkın gezin tozun kızla takılın bişeler yapın benim yerimde olsanız ne yapıcaktınız ben daha ne pre-order ne bişe :P[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Mesaj tarihi:
said:
_Eru_, 09 Şubat 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
ya ben ablamın kartla aldım su anda ona ulasamıom ama onun kredı karında 56 ytl para kalmıstı sabah bı baktım -7 ytl olmus acaba parayımı cektıler(hesapta gozukmuo senditle ilgili bisiy)yoksa bsaka bısıymı aldı kendıne bılmıom bıde mıktarlar tam uyusuo
bilen yokmu[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
  • Yeni Oluştur...