fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya adamlarin ödemesi vardır, parayı şimdiden çekmişlerdir. :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yaw ben sendit.com da World Of warcraft ı bulamıyorum search te falan çııkmııyo naptılar çok sipariş war die kaldırdılar mı siteden ki? :D.Bana bi link gönderebilirseniz sewinirim ^^[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet kaldirdilar ben ancak siparis lerime girince cikan i tikliorum oyle avaliable olmadigi icin bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Harika![signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşlar benim "Acquired from Stock " a yükseldi :) yani ellerinde şu anda oyun anlamına geliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahah evet abı bende gordum sımdı oldu eyay oleyyyy evet oyun geldı ellerıne sanırım sımdı adres ve card bılgılerı knotrol edılıyo aman bılgının basından kalkmayalım aksı bısı oldumu varya 2 dk bankayadayım yıkarım o bankayı valla[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alaaaahhh benımde aquierd stock olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benimde aynı :) status: Acquired from Stock (Cancel This)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eee pekı bısı soracam sımdı adamlar yolladıklarını nereye yazacaklar ?? aynı yeremı yoksa sana maıl fılan gelecekmı?? zaten benım kankı orda paul varya[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 garanti bankasıyla calısanlara bısıy sormak ıstıom garantıyle alıpta parası cekılen arkadaslar ınternet subesı hesap ozetınızde senditle ilgili bisiy yazıomu yoksa sadece paramı eksıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 evet orada yazar bütün süreci takip edebilirsin oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ayrica kredi kartiyla ilgili sorun çıkarsa "Payment unsuccessful/problem with card data " yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Para çektikleri an tamamdır olay[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya ben ablamın kartla aldım su anda ona ulasamıom ama onun kredı karında 56 ytl para kalmıstı sabah bı baktım -7 ytl olmus acaba parayımı cektıler(hesapta gozukmuo senditle ilgili bisiy)yoksa bsaka bısıymı aldı kendıne bılmıom bıde mıktarlar tam uyusuo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Aynen status: Acquired from Stock olmus güzel...[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eger ıs bankasından sıparıs verenler varsa sımdı arayacam musterı hızmetlerını bakalım her hangı bır ıslem olmusmu[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet abi bi ara, ben de arıcam mail bekliyorum[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 senditte acquired from stock diyo bende baktım parada cekilmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Status: Acquired from Stock olmuş , para daha çekilmemiş.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben de internetten takip ediyorum yapı kredinin sitesinden daha işlem yok. fakat dikkatimi çeken birşey var , anlayış farkını gördüm direk avatürk ve sendit arasindaki , avatürk önsiparişi verir vermez parayi çekmiş.fakat yabancı şirketler bunu yapmıyorlar tabii ki. şu anda iptal ettim onu bakalim kaç günde verecekler parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: BlackWolf55, 09 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki: eger ıs bankasından sıparıs verenler varsa sımdı arayacam musterı hızmetlerını bakalım her hangı bır ıslem olmusmu ara valla iyi olur.yada buna iş bankasının sitesinden nasıl bakıcaz ?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aradım arkadaslar henuz bı ıslem olmamıs ama her an ıcın olabılır hadı hayırlıı bu arada bakmak ıcın ıs bankasının ılk bas bankamatıge gıdecen musterı numaranı gırecen sıfrenı alacan yanı bıraz uzun beklemeye devam[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bekliyonuz çıkın gezin tozun kızla takılın bişeler yapın benim yerimde olsanız ne yapıcaktınız ben daha ne pre-order ne bişe :P[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 öeah hiç çıkamam evden :) haydi arkadaşlar sabredin paketler elimizde az sonra =P[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _Eru_, 09 Şubat 2005 11:57 tarihinde demiş ki: ya ben ablamın kartla aldım su anda ona ulasamıom ama onun kredı karında 56 ytl para kalmıstı sabah bı baktım -7 ytl olmus acaba parayımı cektıler(hesapta gozukmuo senditle ilgili bisiy)yoksa bsaka bısıymı aldı kendıne bılmıom bıde mıktarlar tam uyusuo bilen yokmu[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar