Bana 4-5 kisi isim verdi.
Hadi isim bekliyorum 1 saate mail atıcam.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sendit firmasının sadece keyleri yollayacağını sanmıyorum çünkü keyler boxların içinde açmaları gerek yani kutuya hasar vermiş olacaklar ki bu da gelen paketi iade edilmesi için sebeb olur. Yani politikaolarak bence hayır diyeceklerdir.
Avrupadan bir ark bana keyi mail ile yollasa CD olmadan oynarım değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Yaptıgın olay birşeyi degiştirmez.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Absolut, 07 Şubat 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Sendit firmasının sadece keyleri yollayacağını sanmıyorum çünkü keyler boxların içinde açmaları gerek yani kutuya hasar vermiş olacaklar ki bu da gelen paketi iade edilmesi için sebeb olur. Yani politikaolarak bence hayır diyeceklerdir.
Avrupadan bir ark bana keyi mail ile yollasa CD olmadan oynarım değil mi?
Evet zaten hayır demişlerdi buna.Bosuna mail atmayın.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Öne çıkan mesajlar
Penthesilea
Hadi isim bekliyorum 1 saate mail atıcam.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
Avrupadan bir ark bana keyi mail ile yollasa CD olmadan oynarım değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş
sKuLLo
[Bu mesaj sKuLLo tarafından 07 Şubat 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
Evet zaten hayır demişlerdi buna.Bosuna mail atmayın.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş