Blinky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abı beklemek cok koyuyo gercekten yaa. hele oynamayıp gorunce oyunu daha bı ıhtıras bastı.bugun arkla gıttık antalyada bı cafeye.adam oynarken gozume carptı heyecana gırdım.adamlar alliencedi. ama ılk bakısımda ekranda bı tauren wardı, 2 . kez bakınca tauren yerde yatıodu o farklı konu :)ısın gırgırı o 5 dklık goruntude bıle ortamın cok hos oldugunu anladım .tabı sabırda tastı [Bu mesaj Blinky tarafından 04 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 send ittten siparis verenler town ne yazioruz county/state e ne yazioruz?[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sendıtde card bılgılerını gırınce sunu ıstıyo nekı bu? issue number or start date (MM/YY) (Switch/Solo/Maestro cards only) ne yazcazKI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 oralar zorunlu değil die biliyorum[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 04 Şubat 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 EE o zaman sıparıs verıyorum ama ne maıl ne onay bıde bısı gelmıyo hatda order hıstory kısmında urun hakkında bısı yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Thank you for entering your credit card information with us. These details are now stored on our secure server. If you have any queries regarding any part of this process please feel free to email our Customer Care Team. NB: To purchase items in your basket, you must complete your order by clicking the above button. Click here to continue shopping » home ◊ dvd ◊ vhs ◊ games ◊ accessories help ◊ my shop ◊ my basket ıngılızcesı olan arkadaslar yardım ederse sevnırım bunu dıyo sendıtda sonra ok cıkıyo basıyorum ama hıstory ordera her hangı bır bılgı gelmıyo help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Oke babs hallettin, yukardaki tuşa tıkla da siparişi bitir diyo kısaca[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hım abı tıklıyom onda sorun yok ama sorun su my order hıstory dıye bı bolum varya orda urun cıkmıyo neden?? orda takıldım aehah ozamam ben 4 tane fılan ısmarladım aehah neyse[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neyse siparis i mi verdim sendit ten cok mutluyum vatana millete hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 way abı bana ulassana [email protected] acıl abı bedne sendıtdenverdım ama olmuyo yardımın ıhtıyacamvar[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bende verdim mutluyum hehehe ama yukarıda birisi kapanmış falan demiş Ölüyodum buralarda :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Spaw abı barı sen bana ulasya :( abı bı help addonda ban veremıyom kafaı sıyıracamsımdı [email protected][signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abi Sipariş ederken türkçe kaakter kullanan varmı ben kullandım çünkü. SOrun yaratırmıki acaba :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ş ü ğ gibi harfler kullanmissan baya sorun yaratirda i yazacagina ı yazmıssan pek sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adresi türkçe karaktersiz yazdim ama iş bankasini ş ile yazdim ne olur ne olmaz diye nedenini sormayin ben de simdi hatirlamiyorum..[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 adamlar onu i½ bankası gibi bişi görecekler ama :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ben siparişimi verdikten sonra kredi kartında yazan ismimin bir sürü ingilizce olmayan karakter içerdiğini, bunun kendiler için problem olup olmayacağını sormuştum. Olmayacağını doğru yaptığımı söylediler. Yanlız adreste ingilizce karakter kullanmak lazım yoksa illegal karakterler yerine &21323 falangibi farklı şeyler çıkıyor. Dağıtımda can sıkabilir[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaslar sendıtden oyun arkadaslar bırbırımız ıle ırtıbat halınde olalım ne olur olmaz dıye az kaldı bılıyorsunuz dagıtım zamanına benım msn [email protected][signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya simdiye kadar hicbir siparisimde tr karakter kullanmadim(turkce sitelerde dahil) ve hic problemle karsilasmadim. Bu arada illegal, yasadisi demek. yanlis kullanilmis.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bende şimdiye kadar e-kartlarımla yaptığım alışverişlerde türkçe kullandım ama Akbank bu işe son verdikten sonra artık normal kartlarımı kullanıyorum. E-kartlarda isimlerim zaten türkçe karakterdi belki diye sordum. Ayrıca evet illegal yasadışı demek ama sağolsun programcılık tarafım sorunları programlama dilinde ifade ediyorum. illegal character: A character, or a combination of bits, that is not valid in a given system according to specified criteria, such as with respect to a specified alphabet, a particular pattern of bits, a rule of formation, or a check code. [From Weik '89] Synonyms false character, forbidden character, improper character, unallowable character, unused character. Yinede haklısın öyle kullanmasam daha iyi olurdu. [signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! [Bu mesaj KapIKulu tarafından 05 Şubat 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kızmayın ama topicin 10 küsür sayfasını okudum fakat şu soruya net bir cevap bulamadım.. sendit.com'dan sipariş edilen CD ile açılacak olan EU serverlarında oynayabilecekmiyiz. US versiyonu EU'ya çevirme vs. gibi sorun olurmu / sendit.com'dan alınan CD direkt EU versiyonu mu olacak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yanı adamlar usa ıcın ozel cd yapdılar sımdı gelecek olan cd de eu ıcın yapılanlardan zaten usa ıcın cıkarılan cdler su anda satılıyo[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ARkADASlar bısı soracam sıparısını avadan veren varmı ? bana 2 maıl geldı 1 gelen mail de ısde vıvınlı ıle anlasmaya caslıyoruz fılan ama 2 gelen mesajda sıparısınız tamamlandı dıye fılan bısıler yazıyo bende bısı anlamdım?? eger oyunu avadan yada weblebıden alan arkadaslar varsa maıllerıne bır bakabılırermı?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence ava yalan çıkacak gibi eğer işini sağlama almak istiyorsan yabancı ülkeden getittirmen şart gibi gözüküyor şu durumda.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Anladıgım kadarı ıle avaturk anlasmayı saglamıs olabılır benım zaten ordan hem sendıtden heme ukgamesden sıparısm var 3 den bırı olurda yanı ılgılen varsa avaturkun sayfasına bı goz atsın[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar