Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Eternal

Öne çıkan mesajlar

abı beklemek cok koyuyo gercekten yaa. hele oynamayıp gorunce oyunu daha bı ıhtıras bastı.bugun arkla gıttık antalyada bı cafeye.adam oynarken gozume carptı heyecana gırdım.adamlar alliencedi. ama ılk bakısımda ekranda bı tauren wardı, 2 . kez bakınca tauren yerde yatıodu o farklı konu :)ısın gırgırı o 5 dklık goruntude bıle ortamın cok hos oldugunu anladım .tabı sabırda tastı

[Bu mesaj Blinky tarafından 04 Şubat 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Thank you for entering your credit card information with us.

These details are now stored on our secure server. If you have any queries regarding any part of this process please feel free to email our Customer Care Team.

NB: To purchase items in your basket, you must complete your order by clicking the above button.

Click here to continue shopping »

home ◊ dvd ◊ vhs ◊ games ◊ accessories help ◊ my shop ◊ my basket

ıngılızcesı olan arkadaslar yardım ederse sevnırım bunu dıyo sendıtda sonra ok cıkıyo basıyorum ama hıstory ordera her hangı bır bılgı gelmıyo help pls
Sosyal ağlarda paylaş

Oke babs hallettin, yukardaki tuşa tıkla da siparişi bitir diyo kısaca[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Şubat 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben siparişimi verdikten sonra kredi kartında yazan ismimin bir sürü ingilizce olmayan karakter içerdiğini, bunun kendiler için problem olup olmayacağını sormuştum. Olmayacağını doğru yaptığımı söylediler. Yanlız adreste ingilizce karakter kullanmak lazım yoksa illegal karakterler yerine &21323 falangibi farklı şeyler çıkıyor. Dağıtımda can sıkabilir[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şimdiye kadar e-kartlarımla yaptığım alışverişlerde türkçe kullandım ama Akbank bu işe son verdikten sonra artık normal kartlarımı kullanıyorum. E-kartlarda isimlerim zaten türkçe karakterdi belki diye sordum. Ayrıca evet illegal yasadışı demek ama sağolsun programcılık tarafım sorunları programlama dilinde ifade ediyorum.

illegal character: A character, or a combination of bits, that is not valid in a given system according to specified criteria, such as with respect to a specified alphabet, a particular pattern of bits, a rule of formation, or a check code. [From Weik '89] Synonyms false character, forbidden character, improper character, unallowable character, unused character.

Yinede haklısın öyle kullanmasam daha iyi olurdu.

[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!

[Bu mesaj KapIKulu tarafından 05 Şubat 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızmayın ama topicin 10 küsür sayfasını okudum fakat şu soruya net bir cevap bulamadım..
sendit.com'dan sipariş edilen CD ile açılacak olan EU serverlarında oynayabilecekmiyiz.
US versiyonu EU'ya çevirme vs. gibi sorun olurmu / sendit.com'dan alınan CD direkt EU versiyonu mu olacak.....
Sosyal ağlarda paylaş

ARkADASlar bısı soracam sıparısını avadan veren varmı ? bana 2 maıl geldı 1 gelen mail de ısde vıvınlı ıle anlasmaya caslıyoruz fılan ama 2 gelen mesajda sıparısınız tamamlandı dıye fılan bısıler yazıyo bende bısı anlamdım?? eger oyunu avadan yada weblebıden alan arkadaslar varsa maıllerıne bır bakabılırermı?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...