Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş Arıyorum(sakın site adresi vermeyin)

Kreese

Öne çıkan mesajlar

said:
Kreese, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
pardon söylemedim

ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten dostoyevski , gelibolu i alternatif osmanlı tarihi falan filan okumaktan başka işe zaman kalmıyor gözleri de bozduk

hayatımda tek aşık olduğum insna 2 haftada beni bıraktı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum
bu arada okulu kırma rekorlarında doktorlardan ve pederin aracılığıyla gerek olmadığı halde rapor alarak ve 19 devamsızlık hakkını sonuna dek doldurarak tam 48 gün gitmedim , ne zaman dersimiz boş olsa aynı taktikle izin kağıdı alarak kaç kere yarımgün kırdım kaç kere geç kağıdı aldım sayamadım

ama dedim ya boşluktayım berbat hissediyorum uo yla başlayan dostluktan daha harbi net dostluğu görmedim

Okul asmak guzel bır sey olarak gosterılmemelı bence..bu bır marıfet degıl kısının kaybıdır...Uo ya gelınce..Genelde uo zamanını oldurur bagımlıysan başından kalkamaz o sanlal dunyada en buyuk sen olursun belkı ama gercek hayatta yalnız kalabılırsın....Ben şahsen bunu yaşadım..Bence hıc baslama dostun deıl arkın bıle varsa gıt geyik yap bence ..Ama tavsiye uo dan uzak dur..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl o değil de ne chat board ı ne çığrı
Bunca yıl yaşadım hayattan tat alamadım uo'dan aldım
hayattan tat alamıyorum uo'dan almak istiyorum
ve dost arıyorum
irc ye girip selam kelam etmeyi ben de biliyorum
var mı benimle olan diyorum
kapın mesajı 3 kişi olduk yok mu başka[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
ginaly said:

said:
pardon söylemedim

ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten

artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence...
ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...

bence freestyle yapıyor. xD

bi de ben hayatımı kastım. yarı epic oldu şu an. warriorlar kesiyor ama full epic olunca onları da kesicem. :)

fgfdg
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

said:
pardon söylemedim

ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten

artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence...
ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...

çocuğu koymuşum ama arada.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında haklısın bir sürü oyun bende oynadım ve bir sürü msn adresi kazandım(point) ne oldu hiç biri geri dönmedi içlerinden aslında en sağlam insanlar UO oynayanlar hem feysbukta hemde msn hayla görüşüyorum aynı şehirde yaşadıklarımla ise zaman zaman toplanıp UO maceralarımızı anlatıyoruz ...

Ne günlerdi o günler ..:: PK geliyor ::.. Topuk :))

hep işçi sıfını olduğumdan hep kaçardım ve beni koruyan bir sürü dostum vardı. ve hayla yanımdalar Tşkler Ultima Online bana bir sürü dost verdigin için.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

said:
pardon söylemedim

bence hayat bu ... ben Ünv bitirdim Yüksek lisans yapmayı başaramadım hayat gereği yarım kaldı ... üstüne üstelik okuyorum gene... ama benden size tavsiye içinizden geldigi gibi yaşayın sonra büyünce içinizde çolk büyük dert olur...
(hayat kişiye özeldir benim düşüncelerimin hiç bir önemi yoktur)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...