Kreese, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
pardon söylemedim
ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten
artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence...
ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
aslında haklısın bir sürü oyun bende oynadım ve bir sürü msn adresi kazandım(point) ne oldu hiç biri geri dönmedi içlerinden aslında en sağlam insanlar UO oynayanlar hem feysbukta hemde msn hayla görüşüyorum aynı şehirde yaşadıklarımla ise zaman zaman toplanıp UO maceralarımızı anlatıyoruz ...
Ne günlerdi o günler ..:: PK geliyor ::.. Topuk :))
hep işçi sıfını olduğumdan hep kaçardım ve beni koruyan bir sürü dostum vardı. ve hayla yanımdalar Tşkler Ultima Online bana bir sürü dost verdigin için.
Kreese, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
pardon söylemedim
ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten
artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence...
ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
bence hayat bu ... ben Ünv bitirdim Yüksek lisans yapmayı başaramadım hayat gereği yarım kaldı ... üstüne üstelik okuyorum gene... ama benden size tavsiye içinizden geldigi gibi yaşayın sonra büyünce içinizde çolk büyük dert olur...
(hayat kişiye özeldir benim düşüncelerimin hiç bir önemi yoktur)
Öne çıkan mesajlar
yav
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
yav
Sosyal ağlarda paylaş
ginaly
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
ginaly
çocuğu koymuşum ama arada.
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
fen lisesi bitirip işletme? helal olsun. xD
Sosyal ağlarda paylaş
mawiman
Ne günlerdi o günler ..:: PK geliyor ::.. Topuk :))
hep işçi sıfını olduğumdan hep kaçardım ve beni koruyan bir sürü dostum vardı. ve hayla yanımdalar Tşkler Ultima Online bana bir sürü dost verdigin için.
Sosyal ağlarda paylaş
mawiman
bence hayat bu ... ben Ünv bitirdim Yüksek lisans yapmayı başaramadım hayat gereği yarım kaldı ... üstüne üstelik okuyorum gene... ama benden size tavsiye içinizden geldigi gibi yaşayın sonra büyünce içinizde çolk büyük dert olur...
(hayat kişiye özeldir benim düşüncelerimin hiç bir önemi yoktur)
Sosyal ağlarda paylaş