Kreese Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet bugüne dek düzgün saf bir arkadaşlık bir dostluk yaşayamadım hep aklımda foruma yazma düşüncesi var mı ama ''olur mu ya öyle , aynı umutla 200 tane msn aldım forumdan alsam nolcak'' dedim denemekten zarar gelmez sanıyorum benle iyi arkadaş olmak isteyen msn verecek ark var mı uo'yu 2 yıl önce bıraktım ko,wow,soldat,conquer on falan hep tiksindim,cs te arklık olmuyor zaten mümkünse uo sphere türünü oynamış bilen pvpmaster arklarla yeni bir servera girip uoya tekrar başlamak en güzel muhabbetlerimi yaptığım uoyu doyasıya yaşamak istiyorum benimle olan var mı[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yeni bi çığır açıyorsun, tebrik ederim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 saykoo [Bu mesaj shadowmaster tarafından 29 Ekim 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bize biraz kendinden bahset :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi kız ararsında uo arkadası aramak biraz garip:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 değişik olmuş ama ne bileyim açk konuşmuşsun falan... hoşuma gitti[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o eski UO günlerindeki tadı yakalayabilirsem kendimi gidip gökdelenden atabilirim zamanında marifet sanıp uoyu bıraktık halt ettik hayatımın nacizane hatalarındanmış[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bence yenıden baslamakla daha buyuk bı hata yapmıssın[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hocam bi dolaş rahatla hava al hayırdır yaw böyle arkadaş arayanını ilk defa görüyorum uo muhabbeti yapacaksan topic aç "uo sphere muhabbeti yapacam" diye ama ilginç oldu şimdi internetteki tüm forumlar chatboard'a dönüşebilir yeni bi akım başlattın helal olsun:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gir brit bank'ta birine selam de. ne alaka ki şimdi bu :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 uoda gerçekten çok güzel zaman geçrdim. 1 tane sağlam arkadaşım var. o da hala devam ediyor zaten diğerleri fasafiso.. ama gerçekten çok güzel zamn geçrmiştim an geldi kendim server açtım an geldi gittim scripter oldu admin oldum vs. ama playerlık gibisi yok gerçekten ama inanın ki uoyu insanı kendine bağlıyor. uonun içinde yaşıyorsunuz. ama aslında yaşamanız gereken gerçek hayat var... ayrıca uoda yapılan herşey geçicidir.. para mı veriyolar o kadar kasınca... server geri alınıyor herşey gidiyor vs.. ne bileyim hepsi yalan dolanmış işte.. ben şimdi diyorum ki.. ah benim eşşek kafam okuldan kaçıp cafeye gidip bunları oynicaıma biraz daha lgs kassaydım da daha güzel bir okula gitseydim.. ama geç anlıyor insan.. birinin imzasnıda vardı hatta hayat en acımasız öğretmendir. sınavı önce yapar. dersi sonra verir gibisniden.. gerçekten öyle uo basit bir oyun değil gerçekten bağımlılık yapıyor iyiki bırakmışım diyorum. arada eski günlerin anısına kurup oynasammı diyorum aa öyle bişey yapmam şu zamandan sonra. çünkü bi yerden sonra işler senin kontrolünden çıkıor.... neyse içimi döktüm işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi o nasıl nick ya öldüm laan delimanyakcapkin ne ahahahahh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pardon söylemedim ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten dostoyevski , gelibolu i alternatif osmanlı tarihi falan filan okumaktan başka işe zaman kalmıyor gözleri de bozduk hayatımda tek aşık olduğum insna 2 haftada beni bıraktı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum bu arada okulu kırma rekorlarında doktorlardan ve pederin aracılığıyla gerek olmadığı halde rapor alarak ve 19 devamsızlık hakkını sonuna dek doldurarak tam 48 gün gitmedim , ne zaman dersimiz boş olsa aynı taktikle izin kağıdı alarak kaç kere yarımgün kırdım kaç kere geç kağıdı aldım sayamadım ama dedim ya boşluktayım berbat hissediyorum uo yla başlayan dostluktan daha harbi net dostluğu görmedim[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Kreese, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki: pardon söylemedim ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence... ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hangi dershane bu arada ayrıca emin ol ki deneme sınavlarından çok daha farklı bi sınava giriyosun[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ya git allah aşkına benim şuan uo dan kalan sağlam 3 arkadaşım var onlara da gittim kaldım evlerinde falan aynı üni yi düşünüyoruz vs ama BIRAK bida başlama sakın![signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şaka mı bu benmi yanlış okuyorum başlığı...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pardon başlığı bunalımlı bir anımda açmışım gerçi hala bunalımlıyım gene olsa gene açarım[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 misal ben hafta ici dersane grubu olduk suan wow yüklü hesapta acık ama oynamıyorum oynayamıyorum cünkü oynarsam bi daha basından kalkamayacagımı biliyorum...Sosyal hayatta bitiyo tabi bole oyunlar yüzünden oyunu bıraktım gercek dogama dondum simdi kız arkadasımda var ve mutluyum:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya ergenlik şeysi bunlar takma ne kasıon git uyuu[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Adres vermicezde napıcaz? CV'mi yazalım buralara :) Buradayız gel bak beğenirsen takılırız, ilgi alanları hemen hemen aynı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Aradhell, 29 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: ya ergenlik şeysi bunlar takma ne kasıon git uyuu lol git uyu süfer bi tavsiye.[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hastasın sen!!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Geronimo kımseye böle bişey deme hakkın yok o içinden gelenı yazmıs burası kısısel bölümü illa cvp yazmak ıcın cvp yazma arkadasım sana tavsıyem tekrar baslama derım gercek arkadaslarınla ın takıl dolaş bi yerlere gıt bende bırakmıstım suan tekrar basladım ama öle sık sık deıl arada sırada gırıorum 2sene hıc durmadan evden bıle cıkmadan uo oynadım sonuc?okuldan atıldım bellı bı sure sorunlar yasadım ama gectı gıt balkona cık etrafa bak bişeyler yap yeterkı odanda kalma gercek arkadaslarınla in takıl derim sana ben artık öle yapıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar