Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş Arıyorum(sakın site adresi vermeyin)

Kreese

Öne çıkan mesajlar

evet bugüne dek düzgün saf bir arkadaşlık bir dostluk yaşayamadım hep aklımda foruma yazma düşüncesi var mı ama ''olur mu ya öyle , aynı umutla 200 tane msn aldım forumdan alsam nolcak'' dedim

denemekten zarar gelmez sanıyorum
benle iyi arkadaş olmak isteyen msn verecek ark var mı

uo'yu 2 yıl önce bıraktım ko,wow,soldat,conquer on falan hep tiksindim,cs te arklık olmuyor zaten
mümkünse uo sphere türünü oynamış bilen pvpmaster arklarla yeni bir servera girip uoya tekrar başlamak en güzel muhabbetlerimi yaptığım uoyu doyasıya yaşamak istiyorum

benimle olan var mı[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o eski UO günlerindeki tadı yakalayabilirsem kendimi gidip gökdelenden atabilirim

zamanında marifet sanıp uoyu bıraktık halt ettik hayatımın nacizane hatalarındanmış[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hocam bi dolaş rahatla hava al
hayırdır yaw böyle arkadaş arayanını ilk defa görüyorum
uo muhabbeti yapacaksan topic aç "uo sphere muhabbeti yapacam" diye
ama ilginç oldu
şimdi internetteki tüm forumlar chatboard'a dönüşebilir
yeni bi akım başlattın
helal olsun:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

uoda gerçekten çok güzel zaman geçrdim. 1 tane sağlam arkadaşım var. o da hala devam ediyor zaten
diğerleri fasafiso.. ama gerçekten çok güzel zamn geçrmiştim

an geldi kendim server açtım an geldi gittim scripter oldu admin oldum vs.

ama playerlık gibisi yok gerçekten

ama inanın ki uoyu insanı kendine bağlıyor. uonun içinde yaşıyorsunuz. ama aslında yaşamanız gereken gerçek hayat var... ayrıca uoda yapılan herşey geçicidir.. para mı veriyolar o kadar kasınca... server geri alınıyor herşey gidiyor vs.. ne bileyim hepsi yalan dolanmış işte..

ben şimdi diyorum ki.. ah benim eşşek kafam okuldan kaçıp cafeye gidip bunları oynicaıma biraz daha lgs kassaydım da daha güzel bir okula gitseydim.. ama geç anlıyor insan.. birinin imzasnıda vardı hatta
hayat en acımasız öğretmendir. sınavı önce yapar. dersi sonra verir gibisniden.. gerçekten öyle

uo basit bir oyun değil gerçekten bağımlılık yapıyor iyiki bırakmışım diyorum. arada eski günlerin anısına kurup oynasammı diyorum aa öyle bişey yapmam şu zamandan sonra. çünkü bi yerden sonra işler senin kontrolünden çıkıor....

neyse içimi döktüm işte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon söylemedim

ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten dostoyevski , gelibolu i alternatif osmanlı tarihi falan filan okumaktan başka işe zaman kalmıyor gözleri de bozduk

hayatımda tek aşık olduğum insna 2 haftada beni bıraktı boşluğa düşmüş gibi hissediyorum
bu arada okulu kırma rekorlarında doktorlardan ve pederin aracılığıyla gerek olmadığı halde rapor alarak ve 19 devamsızlık hakkını sonuna dek doldurarak tam 48 gün gitmedim , ne zaman dersimiz boş olsa aynı taktikle izin kağıdı alarak kaç kere yarımgün kırdım kaç kere geç kağıdı aldım sayamadım

ama dedim ya boşluktayım berbat hissediyorum uo yla başlayan dostluktan daha harbi net dostluğu görmedim[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
pardon söylemedim

ben 2 yıldır hiç evde çalışmadım soru çözmedim sarf dersanede ders dinleyerek en düşük 466 aldım(500 üzerinden not sisteminde) bi anadolu lisesine girer hayatımı kasmam zaten

artistikmi yapıyosun anlamadım ama ortada bu kadar oks ve öss mağduru warken dikkatli ol bence...
ayrıca anadolu lisesine girmekle hayatını kasmaktan kurtulamazsın.çünkü hayat okuldan ibaret değil. ben fen lisesini bitirdim hala hayatla cebelleşiyorum....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

misal ben hafta ici dersane grubu olduk suan wow yüklü hesapta acık ama oynamıyorum oynayamıyorum cünkü oynarsam bi daha basından kalkamayacagımı biliyorum...Sosyal hayatta bitiyo tabi bole oyunlar yüzünden oyunu bıraktım gercek dogama dondum simdi kız arkadasımda var ve mutluyum:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Adres vermicezde napıcaz?
CV'mi yazalım buralara :)
Buradayız gel bak beğenirsen takılırız, ilgi alanları hemen hemen aynı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Geronimo kımseye böle bişey deme hakkın yok o içinden gelenı yazmıs burası kısısel bölümü illa cvp yazmak ıcın cvp yazma
arkadasım sana tavsıyem tekrar baslama derım gercek arkadaslarınla ın takıl dolaş bi yerlere gıt bende bırakmıstım suan tekrar basladım ama öle sık sık deıl arada sırada gırıorum 2sene hıc durmadan evden bıle cıkmadan uo oynadım sonuc?okuldan atıldım bellı bı sure sorunlar yasadım ama gectı gıt balkona cık etrafa bak bişeyler yap yeterkı odanda kalma gercek arkadaslarınla in takıl derim sana ben artık öle yapıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...