Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir konu=Kaçınız hayat tarzından memnun?

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

Foruma yeni katılıp böle bir topic açmak haddime düşermi bilmiyorum ama içimde uzun zamandır olan bi düşünceyi açmak istiyorum
Kaçımız hayatından memnun örneğin
Hergün okula okuldan eve
Her haftasonu şurda burda gezmeye yada bilgisayar oynamaya yada kız/erkek arkadaş aramaya
Yani hayatımız programlanmış kendimiz programlayamıyoruz
Mesela ben hergün istemediğim okula gidip istemediğim hocalarla tartışmak istemiyorum
Mesela ben ilerde para kazanıp doktor mühendis olmak istemiyorum Benim hayallerim farklı
Ben haftasonu artık barda sazda gezmek geceleri internete girmek yada arkadaşımda kalmak istemiyorum Mesela atlayıp balığa çıkmak yada atlayıp tatile gitmek istiyorum
Ama biri hayatımızı yönetiyor gibi geliyor
Kaçımız istediği gibi bir hayat sürüyor lütfen dürüstçe yazarsa fikir paylaşabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

hayat tarzımdan memnunum çünkü sınırlarımın pek azını ben belirleyemiyorum. rahatım
ama hayatımdan pek memnun değilim. olması gereken hiçbir şey olmadı desem yalan olmaz.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayat memnunum istediğim herşeyi kendi maddi gücünle alabilmek insani doyuyor zaten, mutlu olmıyan bile haline şükretmeli hede hödö[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bebek evindeki oyuncak bebeklerr hesabı yaşıyoruz...Özgürlük diye olmayan bir kavramın içinde hapsolmuş hayatlarımızı rutin bir şekilde sürdürüyoruz arada anlık mutluluklar oluyo ama kısa sürüyor yine aynı hikayeye dönüyoruz..Böyle dolduracaz yıllarımızı işte,bazen bir inşaatta öğle paydosundan sonra keyif sigarasını içen bir ustabaşının aldığı keyfi kıskanıyorum..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimden memnunum ama yaşam şeklimi beyenmiyorum. Sürekli daha iyi olmasını umuyorum ama bu rutin akışın ne zaman son bulacağını bilemiyorum.. Ani bir değişiklik bekliyorum. Bunun herşeyi düzelteceğini umuyorum :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

insanin hayatinda illa ki birseyler ters gidecek ... hic kimsenin hayati mükemmel degil.
hep birseyler eksik oluyor ve olacakta.
uzun zamandan beri istedigin birseye kavusuyorsun ama ayni zaman da senelerce alistigin birseylere veda etmek zorunda kaliyorsun...
ya da madem begenmiyorsun hayat tarzini o zaman elinden geleni yapacaksin degistirmek icin.
bazen bana da öyle geliyo , olaylar hep kendi dogrultusunda ,''olacagi gibi'' gelisiyor. her ne kadar elinden geleni yapmis olsan da.
sonra $ans diyip gecistirmek zorunda kaliyorsun..
elinden bisey gelmiyor sadece bakip mal mal ''naaptim ben, neden böle oldu ??'' diye izliyorsun ...
sanki the sims oyununun icindeymisim gibi hissediyorum bazen kendimi ...
ama yine de birseyler istegim dogrultusunda gelisiyor...
sonuc ne kadar istemedigim gibi olsa da ....
Ben yapiyorum bütün hatalarimi ,dogrularimi...
benden baska birisi degil...
yaptigim hatalarla dogrularla hayatima sekil veriyorum , kendi yolumu ciziyorum.... istesem de istemesem de !
kimse degistiremez biseyleri, benden baska ..
istisnalar haric ; )
o yüzden hayata sucu atmamak gerekir ... bazen kendini ne kadar caresiz hissetsende ... elinden gelmese de birseyler....

bir kac ugrastirici ve ugraslara ragmen degismeyen bir evreden sonra,biseyleri oldugu gibi kabul etmeye baslamali insanoglu.

peh buda farkli bi bakis acisi tabi ,her ne kadar bazen hayata küfretsemde . hay vk.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Sosyal ağlarda paylaş

Vanille :tup:

Yazacaklarimi yazmissinsin. Gene de bir iki ekleme iyi olur..

Hayatin bazi seylerinin yapilmasi gerektigi gercegi belli noktalarda kabul edilip, onlarin ileriye donuk yatirimlar oldugunu ve bunlarin zorunluluktan ibaret olacagini bir şekilde algilayip o surec zarfinda yerine getirmekte yarar gormekteyim.. Nitekim bir sure sonra Size az gelen zamaninizin aslinda epeyce cogalacaginin farkina varacaksiniz. Hem isteklerinizi ve arzularinizi da gerceklestirmenizde ki yegane yoldur. Kendimce boyle dusunur, boyle yaparim. Ee iyi de yapmisim. Simdi her sey için daha cok vaktim var..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an hayatım istediğim noktada değil. Genel manada söylemiyorum bunu. İyi denilebilecek bir üniversitede geleceği olan bir bölümdeyim ama küçük problemler beni rahatsız ediyor.

Bende de seninkiyle aynı sayılabilecek bir problem var. Ben de okuduğum bölümün işini yapmak istemiyorum. Bu nefret seviyeinde değil ama başka birşey var aklımda onu yapmak istiyorum. Senden tek farkım ise yapmak istediğim şeyi yapabileceğim hatta dünyanın o daldaki en iyisi olabileceğimi düşünüyorum. Bu düşüncem o kadar kuvvetliki bana ders çalışmamı, uzak durmam gereken şeylerden uzak durma gücünü ve bir çok problemim olmasına rağmen, onlardan daha küçük şeylerle mutlu olabilme gücü veriyor. Bu da bana yeter zaten..

Yazı biraz uzun oldu ama benim hayatımın kısa bir özeti var okumak isteyen için..[signature][hline]Ölümden öte köy yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımdan çok memnunum okumak istediğim okulda okumak istediğim şekilde okuyorum, çok kaliteli bir çevredeyim, kızlarla ilişkilerim çok iyi bir de boş olanlardan kurtulsam da şöyle körü körüne delice aşık olunacak bir ilişkim olsa benden mutlusu olmaz. O da fazla şey istemek olacak ama sanırım:)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 24 Ekim 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben memnunum sükretmek lazım arkadaslar bu imkanları bulamayıp hayal edemeyenler var biz gene bilgisayarın ne oldugun biliyoruz ya bilmeyenler?[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

bende mutlu değilim ama işin garibi nası bi yaşam tarzı beni mutlu edbilir onu bimiyorum.istediğim herşeye sahip olsam yinede mutlu olamam sanırm.böyleyim işte.evet sorunluyum[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...