Predator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya noldu bilmiyorum internet explorer kafasına göre yönlendirme yapıyo. Mesela googledan bişey aratıyom ilgili linke tıklıyom bilmem ne search.com a yönlendiriyo direk hasta ediyo beni. Ad-aware ilede temizledim bilgisayarı ama bi sonuç alamadım ne yapıcam fikri olan ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 güzel bi malware yüklenmiş bilgisayarına. iyi bi anti-spy programı yükleyip definitionlarını da update edersen search dedikten sonra sorunun kalmaz :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sayfa bulunamıyor olmasın?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dandirik websearchlkerden bende sıkıldıım için Firefoxa yöneldm.Şimdi Internet Explorera girmek yemiyo.Açar açmaz 43 tane Popup bilgisayarımı işgal edio[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 adaware kullandığını okumamıştım daha önce :P o gayet kıytırık bence. Spy Sweeper güzel program :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Her ne search'ü ise aratıp sileceksin. Bu kadar basit. O da olmazsa Firefox kullan. İlle İE diyorsan da silip yeniden yükle... (Tabi yapılabiliyorsa, Windows izin vermeyebilir :))[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 silinebiliyor ie :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 30 Ekim 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla bende kafam attımı Opera kullanıyorumda ie ye elimiz alışmış bi kere
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 firefox abi üstüne tanımam[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ad-aware ı tek geçerim..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Öne çıkan mesajlar