EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Selamlar , Bir kaç gündür canım acayip sıkılıyor , en yakın arkadaşıma aşık oldum. Ve ona açıldığımda tabi beklediğim cevabı aldım , arkadaşız vs. ayağı yaptı . Şimdi benle konuşmuyor ve 7 gün kızı görmek zorundayım . Ne yapıcam hiç bilmiyorum , yüzüme bakmıyor artık çok nadir konuşuyor . Şimdi öğrendim şuan onla konuşurken konuşmasını istemediğim bir çocukla dışarıdaymış birşey yaşıyamazlar biliyorum ama bunu yapması bile acaip üzdü beni . Çok garip oldu içim ne yapıcam hiç bilmiyorum . Başka birisiylede olamıyorum üzmekten korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Üzülücegine üz.Unutma kimse senden degerli degildir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ahh Ahh bizde kankaya aşık olduk kanka artık düşman bize vallahi napcaz bakalım[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 valla kardes hayatin kaymis senin pek bi cikar yol goremedim ben.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kankaya aşık olmayacaksınız.. aşık olacaksanız kanka olmadan önce olun kardeşim yaa.. alla alllaaa :P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla ben hala açılmayı bekliyorum kankama ama herşeyiyle bana uyuyor ya yok böle bi ideal sevgili ama o benim kardeşim gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @oper doğrusun abi ne diyim..[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kızı 6 yıldır tanıyorum ve yaklaşık 4 yıldır birşey var içimde hep bir ümit var .. Bir boşluğum olmuştu ve kıza açılıdm ona açılmamla sanki duygularım fışkırdı yıllardır kilitli bir sandıktan sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Bobmarley, 25 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: Valla ben hala açılmayı bekliyorum kankama ama herşeyiyle bana uyuyor ya yok böle bi ideal sevgili ama o benim kardeşim gibi :( zaten niyeyse bize en uygun olan insan arkadışımız oluyo... ilginç bi paradox war burda çözemiyorum...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 asik oldugum kisiye arkadasim diyemem de kopsun bitsin ehe unutursun nasi olsa[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hergün gördüğüm birini ? Çok zooor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Açılmak büyük bir cesaret ama açılmışsın arkadaşlığını da kaybetmezsin inşallah bırak kızlşar arkadaşın olsun sevgili dert ya :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: oper, 25 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kankaya aşık olmayacaksınız.. aşık olacaksanız kanka olmadan önce olun kardeşim yaa.. alla alllaaa :P olmuyo işte o yaa. aşk bu ota b.ka herşeye konuyo zamanını da bilmiyo. çok bilinçsiz bi yaratık[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zaten aşk bilinçli bi şekilde yapılsa nie kankaya aşık olalım manyakmıyız biz???[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bi kızla çok yakın arkadas olunabilineceğine inanmıyorum ben,eninde sonunda aşık(aşk olmayabilr belkide ama en azından bişeler hissediyosun) oluyosun.bence yani.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 buradan yetkililere sesleniyorum. gençler en yakın arkadaşlarına aşık oluyorlar. mağdur durumdalar. salgın hızla yayılıyor, önleyemiyoruz.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nedir lan bu kızlardan çektiğimiz!!![signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 öncelikle şunu söylemeliyim ki biz kızlar da kankalarımıza aşık olmak, onlardan hoşlanmak gibi hatalar yapıyoruz. Ancak senin ilk hatan bunun için 4 yıl beklemiş olman.... şansını yitirmişsin eminim ki daha erken açılsaydın daha yüksek bir şansın ya da en azından hayır cevabını aldıktan sonra, daha kolayca aynı sıcaklığı yakalama şansın olurdu. Artık bence herşeyi oluruna bırakmalı, ve (eğer yaparsa) onun yaklaşmasını istemelisin. unutma ki 6 yıllık dostluk bir tek senin değil onun da içinde var. o da seni özleyecektir, arkadaş olarak da olsa =)[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne olursa olsun.. arkadaş bakacak olursada olsun.. geri dönüşü olacakmı sen onu görsende görmesende.. unutma oalyına gir sen bi,bi de erkek arkadaşlarınla sınıfındaki takıl vakit öldür..onlarla bi şeler yapmaya çalışın.. bi erkek bir kıza bi kızda bir erkeğe tam manasıyla dost kalamaz diorum hala aynı şeler:)bıktık yaw.. sen dediklerimi dene bi hele.. bu arada @mantar::D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Mantar, 26 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki: buradan yetkililere sesleniyorum. gençler en yakın arkadaşlarına aşık oluyorlar. mağdur durumdalar. salgın hızla yayılıyor, önleyemiyoruz. ahahhah :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bu ne ya kankasına aşık olan olana[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hamish kardeşim cok doru sölemiş..Böle konularda biraz faşo olucaksın..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Cintonik, 26 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: bu ne ya kankasına aşık olan olana aşık olduğun kişiyi seçebiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yeni bi yol buldum.. madem için boş. bol bol su iç :D *!kaçar*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hahaha sağ ol , da içim dışım rakı oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar