Evolver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bir script yazdim, farkli clientlarla $hardima girilmesini engellemek amaci ile, ilk olarak spheretables uzerinde on=@login'e event olarak verip farkli bir scp ustunden tanittim, cali$madi, ikinci olarak on=@login'e direk ekledim gene cali$madi, script'te hata oldugunu du$unmuyorum, ama bu scripte ragmen millet hala farkli clientlar ile $hardima girebiliyor, bir cozum bilen? sux.... on=@login if strmatch("","2.0.0") src.sysmessage Sunucumuza farkli clientlarla giremessiniz. src.newitem=i_yallah src.act.timer=10 src.act.equip endif [itemdef i_yallah] id=i_memory type=t_eq_script name=haydi nas on=@equip attr=attr_decay|attr_invis link= on=@timer link.disconnect remove [Bu mesaj Evolver tarafından 21 Şubat 2003 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bu scp gördüğüm kadarı ile eğer client versiyonu 2.0.0 ise o oyuncuyu atıyor diğerlerinde hiç birşey yapmıyor. Yani diğerlerini atmaması normal.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 adam haklı if yanlıs :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 if !strmatch("","2.0.0") yada if !(strmatch("","2.0.0") ) hatta if (!strmatch("","2.0.0") ) olarak denemek lazm. o kadar çok karıştırdılarki şu if clause'ları hangi versionda hangisi çalışıo bilmiorum valla. Ayrıca equip'te link'e src.uid verip sonrada timer expire olduğunda link.disconnect demene gerek yok. on=@timer trigger'ında direk cont.disconnect yazabilirsin. 99x5'te oluo bilmiorum senin version kaç :D[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Şubat 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Scriptte hata oldugunu dusun, !strmatch olacak orasi. 2.0.0 yerine de baska bir version kullanirsan iyi olur, herkeste var 2.0.0 zaten, bilinmedik bisey kullanip login screenden o versiyonu silersen bikac gun kimse giremez baska clientla :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 o scripts sana ait değil bi kere kendim yazdım deme !! www.dbsource.net te bulabilirsiniz.... ayrıyetten bende bi trend acmıstım bunun için güzel bi cozumu olan varsa yazsın lutfen sorunu acılısta canta ve update bolumunden once geldigi için input oluyor (yani ard arda 2 kere menu acınca biri bosa gider o yanii ) normal olarak acılınca da .... priv gibi bişiler yazıyor su an aklımda değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Baggio, 21 Şubat 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Scriptte hata oldugunu dusun, !strmatch olacak orasi. 2.0.0 yerine de baska bir version kullanirsan iyi olur, herkeste var 2.0.0 zaten, bilinmedik bisey kullanip login screenden o versiyonu silersen bikac gun kimse giremez baska clientla :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] zaten farkli bir client versionu var :) ilerde $hardi ciddi olarak acilmasini du$unuorum, bu yuzden versionu belirtmek istemedim ;)[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: s_sinan, 21 Şubat 2003 20:45 tarihinde demiş ki: o scripts sana ait değil bi kere kendim yazdım deme !! www.dbsource.net te bulabilirsiniz.... ayrıyetten bende bi trend acmıstım bunun için güzel bi cozumu olan varsa yazsın lutfen sorunu acılısta canta ve update bolumunden once geldigi için input oluyor (yani ard arda 2 kere menu acınca biri bosa gider o yanii ) normal olarak acılınca da .... priv gibi bişiler yazıyor su an aklımda değil :P gereksiz biri oldugun attigin mesaj'dan bile belli. bu ozelligi, ba$ka $ekilde olmuyorsa, bundan ba$ka kodu yoktur, bu yuzden her benzer scripte calinti diyemezsin, bazi insanlari kendinle kari$tirma lutfen.[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ha bu arada olaya cozum buldum, eger clientversion x.x.x ise, ba$a don. degilse disconnect et, sizlerinde dedigi gibi if'lerde hata yapmi$im, e normaldir sabah 8'de yatip, uyuyamayip sabah 11'de kalkarak, bilgisayar ba$ina gecmi$ birinin ona bile dikkat etmemesi :)[hline]evolve or die. [Bu mesaj Evolver tarafından 21 Şubat 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Script zaten strmatch satirinda bitiyor, gerisini yazamayan adam scripter diyemez kendine. Hatali olmasi da yazildigini gosterir, camur atmanin alemi yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Baggio, 22 Şubat 2003 01:18 tarihinde demiş ki: Script zaten strmatch satirinda bitiyor, gerisini yazamayan adam scripter diyemez kendine. Hatali olmasi da yazildigini gosterir, camur atmanin alemi yok.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] eh i$te herkez bunu anlayabilecek kapasitede degil gibi gorunuyor :)[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar