Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Dünya'ya İlk Adım

crude

Öne çıkan mesajlar

crude bağlantın nedir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bağlantım KabloNet,o yüzden download yine biraz tahmmül edilebilir bir zaman alıyor. Ben Ankara'da şehre uzak bir yerde oturuyorum. İnanın gidip alması benim için çok daha büyük işkence.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu dosyayı download accelator ile nasıl çekebilirim?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Download accelerator'ı default download programın yaparsan,ign.com'un sana tavsiye ettiği,daha hızlı indireceğini idda ettiği programı kabul etmezsen. DAP ile indirmemen için hiçbir gerekçe kalmaz.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim.

Tabi bu URL yi yazıp direkt indirmeye başlayabilirsin:
http://downloaddirects.ign.com/gobs/486/486891/UOAOS_July_03.exe

[Bu mesaj crude tarafından 31 July 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

stress küpü olmak,her gün yeni bir bugla karşılaşmak,ilgisizlikten kafayı yemek,kastıklarının bi anda 0 olması gibi durumlarla karşılaşmak istemiyosan free shardlara pek bulaşma.
+
ultima online ın oyuncu sayısı gün geçtikçe azalıyo,yavaş yavaş zamanını dolduruyor bence,diğer alternatiflere baksan belki daha çok hoşuna gidicek şeyler bulabilirsin[hline]..........
Sosyal ağlarda paylaş

%55...Ömrünü yavaş yavaş doldurduğunu bende hissettim fakat bu tür oyunları hiç oynamadım. Bir yerden yakalamak lazım. Şu 15 günlük deneme süresini kullandıktan sonra sıkılırsam senin dediğin gibi başka bir MMORPG oyuna yelken açabilirim. Yaklaşık 5 saat 20 dk. sonra Ultima online hayatıma başlayacağım.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

uo tahtını bence devretmez. sahsen yeni cıkan 3d fantasyler beni hiç sarmıyor ne varsa uo'da var. 3d olunca sahsen uodaki pvpnin tadını alabileceğimi hiç sanmıyorum bu yuzden de uo rules[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything "
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima Online'ı yükledim,15 günlük registiration işlemlerini tamamlayıp kendime bir account açtım ve Uo iconuna tıkladım. Şimdi sırada hangi shardda oynayacağıma geldi,hangisini tavsiye ediyorsunuz?[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Uo pingin onemli oldugu oyunlardan biridir, pingin kotuyse samar oglani olursun gelen vurur giden vurur. www.uo.com dan uo trace adli programi cekerek butun shardlara bir ping at, yada dos ekranindan shardinadi.owo.com a ping attir mesela atlantic.owo.com

en dusuk ping/loss olan yerde oynamani tavsiye ederim, eger heryer yaklasik ayni veriyorsa turklerin yogun oldugu serverlar atlantic ve europa sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

europa güsel bende

ping -t europa.owo.com yaptım 150yi geçmedi
atlanticde 500-600 lerde[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...