Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bence indirme gidip aos cdsini al. daha kısa sürer :)[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 crude bağlantın nedir ?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 crude o tarihi sakın unutma , hayatının dönüm noktası :P abarttım biraz :)[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bağlantım KabloNet,o yüzden download yine biraz tahmmül edilebilir bir zaman alıyor. Ben Ankara'da şehre uzak bir yerde oturuyorum. İnanın gidip alması benim için çok daha büyük işkence.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 maltepe pazarından aldım ben geçen gün oraya ulaşabiliyorsan alabilirsin ordan "Madem çok seviyeli,tanınan Free shardlar var insanlar neden para verir ki" çok seviyeli free shardlar yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ya bu dosyayı download accelator ile nasıl çekebilirim?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Download accelerator'ı default download programın yaparsan,ign.com'un sana tavsiye ettiği,daha hızlı indireceğini idda ettiği programı kabul etmezsen. DAP ile indirmemen için hiçbir gerekçe kalmaz.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Tabi bu URL yi yazıp direkt indirmeye başlayabilirsin: http://downloaddirects.ign.com/gobs/486/486891/UOAOS_July_03.exe [Bu mesaj crude tarafından 31 July 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eagleeye maltepe pazarının neresinde var ya :) ben baya aramıstım bulamamıstım[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " [Bu mesaj Phlox tarafından 31 July 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ben genelde oyunları TED'in karşısından alıyorum. Adam çok iyi takip ediyor piyasayı. Yeni çıkan oyunları daha bulamadığım olmadı.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 %28...Ultima online'ı sabaha karşı ancak oynayabileceğim. O da en iyi ihtimalle...[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 stress küpü olmak,her gün yeni bir bugla karşılaşmak,ilgisizlikten kafayı yemek,kastıklarının bi anda 0 olması gibi durumlarla karşılaşmak istemiyosan free shardlara pek bulaşma. + ultima online ın oyuncu sayısı gün geçtikçe azalıyo,yavaş yavaş zamanını dolduruyor bence,diğer alternatiflere baksan belki daha çok hoşuna gidicek şeyler bulabilirsin[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 %55...Ömrünü yavaş yavaş doldurduğunu bende hissettim fakat bu tür oyunları hiç oynamadım. Bir yerden yakalamak lazım. Şu 15 günlük deneme süresini kullandıktan sonra sıkılırsam senin dediğin gibi başka bir MMORPG oyuna yelken açabilirim. Yaklaşık 5 saat 20 dk. sonra Ultima online hayatıma başlayacağım.[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 uo'nun modası kolay kolay geçmez. en üst sırayı bir başka oyuna devredebilir ama tamamen unutulup gitmez.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 uo tahtını bence devretmez. sahsen yeni cıkan 3d fantasyler beni hiç sarmıyor ne varsa uo'da var. 3d olunca sahsen uodaki pvpnin tadını alabileceğimi hiç sanmıyorum bu yuzden de uo rules[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ultima Online'ı yükledim,15 günlük registiration işlemlerini tamamlayıp kendime bir account açtım ve Uo iconuna tıkladım. Şimdi sırada hangi shardda oynayacağıma geldi,hangisini tavsiye ediyorsunuz?[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Uo pingin onemli oldugu oyunlardan biridir, pingin kotuyse samar oglani olursun gelen vurur giden vurur. www.uo.com dan uo trace adli programi cekerek butun shardlara bir ping at, yada dos ekranindan shardinadi.owo.com a ping attir mesela atlantic.owo.com en dusuk ping/loss olan yerde oynamani tavsiye ederim, eger heryer yaklasik ayni veriyorsa turklerin yogun oldugu serverlar atlantic ve europa sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 europa güsel bende ping -t europa.owo.com yaptım 150yi geçmedi atlanticde 500-600 lerde[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 crude benimle özel ilede icq ilede contak kurabilirsin sana takıldığın noktalardada oyun icindede yardımcı olabilirim özeline atıyorum icq numaramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Şu an atlantica'da bana yardımcı olan Angelfire'a şimdiden teşekkür. Salak gibi gittim yüş eşşeği aldım,yine bana para getirmeye gitti. Böyle dost gerçek hayatta yok be. :)[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ehe yeni okudum benim salaklığıma iki kere gittik bankaya ozur dilerim asıl ben neyse çıkmak zorunda olduğum icin seni yanlız bıraktım onun icinde özür dilerim tekrardan seni gördüğüme sevindim atlanticde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ultima online'ı çok sevdim. Tabi beni yalnız bırakmayıp sahip çıkan arkadaşlar sayesinde![hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 crude işimi yarına erteledim banyodan çıkınca şu an uygunum ben istersen icq dan ulaşabilirsin gene yarıdımım dokunabilir sana oyunda yeniden[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Arkadaşlar kumaş elde etmek için koyun kırpam lazım değil mi? Koyun nasıl kırpılır? Kırpılan tüylar nasıl kumaş yapılır biri bana anlatabilir mi? Ve terzilik skillimi nasıl arttırıcam?[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 britin yukarısındaki ormanlık alanda var bi sürü koyun aslında uo.stratics.com adresine gös atarsan orda her türlü açıklama var oyunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar