Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette başlayan ilişkiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaçınız bir iş çevresine ya da iş ortamına girdi bilemiyorum fakat her gün aynı 10-15 kişiyi görmek zorunda olan insanlar var. ve bu insanların da diğerleri gibi sosyalleşme, özellikle de karşı cinsleriyle sosyalleşme ihtiyaçları var. lisede ya da üniversitede okurken bu durum insana çok garip gelebilir fakat iş ortamında durum çok daha değişiktir. kesecek farklı kız/erkeklerin olmadığını, piyasa yapacak bir kantin ya da ön bahçe olmadığını düşünün.

işte insanları internete iten sebep budur. sosyalleşme isteği. böylece başka insanlarla tanışır, onlarla ilişkiler kurar, geliştirirler.

uzun süre "yaa internetten ilişki mi olur" diye düşünsem de part time çalışmak "internetten başlayan ilişkiler" diye ayırmanın mantıklı olmadığını gösterdi. en azından bu bazıları için son şanstır.

(hala üniversitede öğrenci olduğum için kendimi şanslı sayıyorum :D savulun kızlaaar)[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
Etraftaki kızlar bitti sanaldan bulcam evlencem. Hayatımda mIRC'e girmedim. MSN'yide mecburen iş sebebiyle kullanıyorum. ICQ denen şeyden bihaberim.

Bence bir insanla evlenirken yada bi ilişkiye ileriye taşırken kendisi kadar ailesi önemlidir. Sonuçta kendisi çok iyi biri olabilir ama ailesi pek iyi değilse sonucta ikinizin ilişkiside bu sebebten dolayı isteminiz dışında bozulur. O yüzden sanaldan bi kızla ilişkiyi boşver konuşmam bile. Bence yürümez[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 25 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Etraftaki kızlar bitti sanaldan bulcam evlencem. Hayatımda mIRC'e girmedim. MSN'yide mecburen iş sebebiyle kullanıyorum. ICQ denen şeyden bihaberim.

Bence bir insanla evlenirken yada bi ilişkiye ileriye taşırken kendisi kadar ailesi önemlidir. Sonuçta kendisi çok iyi biri olabilir ama ailesi pek iyi değilse sonucta ikinizin ilişkiside bu sebebten dolayı isteminiz dışında bozulur. O yüzden sanaldan bi kızla ilişkiyi boşver konuşmam bile. Bence yürümez

düşünki kız tam hayalindeki prenses sallıcak mısın yani ailesini[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Yok abi istemiyorum ben sanaldan kız. Allah'a yakın bana uzak dursun. Allah'a şükür oturduğum yerde bir sürü kız var. Sanaldan arayacak yada sanalda bi birliktelik yaşıcak duruma gelmedik Allah'ta getirmesin bizi o durumlara.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
Ya ben ne diyorum sen ne anlıyosun sana sanalda bul demiyorumki normal hayatta karşılaştın kız süper anası babası para etmez sahip çıkmıcak mısın ilişkine bunu sormuştum ben[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Valla bişey söyliyim mi gene şimdi millet saldırcak üstüme ama neyse.

- Birlikte olduğum kişiye herzaman sahip çıkarım ancakkkkkk evlendiğim zaman sahip çıkarım. Kusura bakma evlenmeden önce kız eğer ben ailemi unutamam onlardan ayrılamam derse ve aileside beş para etmiosa "Hadi güzelim sana ailenle mutluluklar" derim bu isterse hayalimde prenses değil kralice olsa farketmez. Ama kız derseki ben ailemi unuturum , burada oturmayalım başka yerde yaşayalım derse ve bende onun bu sözlerine gerçekten güvenirsem neden olmasın.

Aile belki ilk başlarda o kadar önemli gelmeyebilir ama ilerde çocuklarınız olduğunda karşınıza mutlaka ailenizinde yaptıkları karşınıza gelir. Size bişey sorayım annesi pek hayırlı biri olmayan biriyle evlenirmisiniz? Siz evlenmek istesenizde annenizin babanızın pek izin vereceğini zannetmiyorum. Herşeyden önce aile önemlidir. Neyse ben ne desem boş evli olan birileri cevap verirse bu konuda daha olur. Mesela Abso baba verebilir evliydi sanırım.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
Herşeyi tecrübe ederek öğrenmeye kalkarsan pekte hayırlı olmaz kendin için. Sonuçta bunları yaşamış ve tecrübe sahibi olmuş kişilerin dediklerinide biraz dinlemek gerek. Yada çevrene biraz dikkatli bakarsan böyle şeyleri yaşıyor onların yaşadıklarını görerek tecrübe sahibide olabilirsin.

Bu hayat bana bir kere verilmiş bi daha geri verilmeyecek ve önümde uzun yıllar belkide. Ve hayat arkadaşımı bulmak içinde çok fazla seçme şansım var dimi? İnsan her zaman kendisi için en iyi olanı seçer. He başına gelenler onun istemi dışında olan şeylerse amenna herzaman kapım açık ama ben ona sahip çıktığım zaman gelip bide ondan darbe görürsem bunu cidden kaldıramam. O yüzden kaldıramıcam işinde altına girmem. O kişiyle o ilişkiye hiç başlamam daha iyi ileride üzüleyeceğime.

Hayatta herşeyi yaşayarak öğrenemezsin bunuda unutma. Ben burda kimsenin yaşını sormuyorsam kimsede benim yaşımı soramaz sorsada söylemek gibi bi zorunluluğum yok.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
Tabiki bazı şeyleri yaşamadan bişeyler söylemek zordur. Ama insanında bi hayat görüşü vardır. Bi olay hakkında insan en azından bi karar verebilir yada nasıl tepkiler verebileceğini söyleyebilir. Bende öyle yada böyle yaparım dememdeki amaç eğer başıma öyle bişey gelirse o tarz tepkiler vereceğimi söyledim.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
mirc te baslayan bı aşk dusunemıorum bence pek saglıklı olmaz ama gercege tasıyıp sureklı bulusup fılan öle olursa olabılır[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 25 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
Herşeyi tecrübe ederek öğrenmeye kalkarsan pekte hayırlı olmaz kendin için. Sonuçta bunları yaşamış ve tecrübe sahibi olmuş kişilerin dediklerinide biraz dinlemek gerek.
işte wendigo onlardan biri. onun söylemek istediği de bu zaten. yaşamadığın bir tecrübe var ve onu wendigo yaşadı.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
Bir konu hakkında yaşamadan tecrübe etmek istiyorsan çoğunluğun yaşadıklarını göz önüne almalısın.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
genelde başladığı gibi nette biter[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
zarek, 26 Ekim 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
genelde başladığı gibi nette biter

kavga etmesi daha rahat dimi:)insan deşarj olur...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
daha öncede yazdım yine yazıyorum

karşılıklı sevginin yanı sıra karşılıklı güven ve dürüstlük esassa çokda güzel devam eder. Ama gerçekten zor şeyler bunlar, bazen reelden buluşmak gerebilir devam ettirmek icin bu yuzden.[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
Hayır bişey merak ediyorum. Siz birlikte olduğunuz insanın hiçmi geçmişini merak etmezsiniz? Netten tanıştığınız birinin geçmişi hakkında ne kadar bilgi sahibi olabilirsiniz?[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
yazdımda anlamamışsın sanırım yada anlamak istememişsin.

karşılıklı güven ve dürüstlük oldugu surece hicbir konuda bi sorun cıkmaz. ama sadece bu guven ve inanma olayını gerceklestırmek zordur başarıldıgı taktirde hic bir engel olmayacaktır[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
İnternetten tanıştığın bi kıza ne kadar güvenebilirsin?[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
ha netten tanismissin ha okulda tanismissin
nerede nasil tanistigin onemli degil.
onemli olan tanistiktan sonrasi...

bu yuzden flort eder insanlar. birbirlerini tanimak icin.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Haklısın aslında ama tabi o tanışma faslını bi an önce yapmak gerekli diye düşünüyorum. Öle seneler sonra görüşmek biraz abes yane.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
  • Yeni Oluştur...