Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Level CD'sinde gördüm şimdi. Windows arabirim görünümünü istediğimiz gibi çevirebilirmişiz. Mesela Win 98'den XP'ye bende Win ME var, XP gibi gözükmesini istiyorum Yükleyeyim mi[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Yanlız galiba biraz sorunlu bir program. Ya da bende sorun çıkardı. Bilgisayar her açıldığında eskisine dönüyor hata verip. Yani söyliyim dedim. Eğer sorun çıkmıycağını düşünürsek yükle.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 yukledim kullandım thread acıp ss verdim guzel gozukuyor ama kastırıyorve sorunlu biraz[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Bende denedim kastırıyor biraz fakat pek göçme filan olmuyor, bazı gri arka fonlarda bozulmalar var, örneğin dial-up bağlantı penceresi. Object Desktop dedikleri program paketinde icon package(Netten yüklemen gerek) gibisinden bişiler var onu tavsiye edebilirim iyiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 hepsini denedim uzun süre kullandım bi "büyük tuvalet" e yaramaz paşa paşa kullan kendi me arka planını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 doğru düzgün bir skin e sahip olan var mı ? illahi otur kas kendin yap diyor valla[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 explorer in ağzına ediyor win blinds xp çıkmadan önce kasmıştım bende onunla hiç tavsiye etmiyorum[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: GeeM, 18 November 2002 05:22 tarihinde demiş ki: abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: GeeM, 18 November 2002 05:22 tarihinde demiş ki: abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe[hline]Mooom this cat's being dildo eet xp nin kendisinde mevcut bu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar