Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Level CD'sinde gördüm şimdi. Windows arabirim görünümünü istediğimiz gibi çevirebilirmişiz. Mesela Win 98'den XP'ye bende Win ME var, XP gibi gözükmesini istiyorum Yükleyeyim mi[hline]You don't stand a chance!
Cristian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Yanlız galiba biraz sorunlu bir program. Ya da bende sorun çıkardı. Bilgisayar her açıldığında eskisine dönüyor hata verip. Yani söyliyim dedim. Eğer sorun çıkmıycağını düşünürsek yükle.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 yukledim kullandım thread acıp ss verdim guzel gozukuyor ama kastırıyorve sorunlu biraz[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Bende denedim kastırıyor biraz fakat pek göçme filan olmuyor, bazı gri arka fonlarda bozulmalar var, örneğin dial-up bağlantı penceresi. Object Desktop dedikleri program paketinde icon package(Netten yüklemen gerek) gibisinden bişiler var onu tavsiye edebilirim iyiye benziyor.
Peka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 hepsini denedim uzun süre kullandım bi "büyük tuvalet" e yaramaz paşa paşa kullan kendi me arka planını
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2002 abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe[hline]Mooom this cat's being dildo
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 doğru düzgün bir skin e sahip olan var mı ? illahi otur kas kendin yap diyor valla[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 explorer in ağzına ediyor win blinds xp çıkmadan önce kasmıştım bende onunla hiç tavsiye etmiyorum[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım?
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: GeeM, 18 November 2002 05:22 tarihinde demiş ki: abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: GeeM, 18 November 2002 05:22 tarihinde demiş ki: abi ben Xpyi classic yapıp kullaniom insanlar tam tersini istio demekki hehe[hline]Mooom this cat's being dildo eet xp nin kendisinde mevcut bu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Öne çıkan mesajlar