arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 BU GÜNÜM OLMASA DA YARINIMA GEL.. Geceler asılır uzaklara doğar kalbim, Uzakta olsanda her zaman seninleyim, Umudumu bağladım yarınlara, Belki bu gün belki yarın yanına gelebilirim.. ------- Unuttum sanma pembeler içinde seni, Hani o gülüşünün sıcaklığı titretir beni, Umutlarım yarında gizli, Uzak da olsa sev beni... ------ İhtiyacım var bebeğim içten bir askım demene, Bir tanem isyanım var sensiz gecen geceme-gündüzüme, Uzak da olsa sev beni... ----- Bir derin uykudayım bu gece, Bir gün görür umuduyla Bir kez hasretle dudağından öperim diye, Rüyalara daldım yine.. Rüyada da olsam yine de sev beni... ----- Bulamadım,dolandım bi çare,kimseleri Kimseler yok yanımda,yalnızım bu günde, Ne elimi tutacak bir sen ne de candan bir dost.. Rıhtımda sensiz de olsam yine de sev beni.. ----- Menzili gelen bir geminin kaptanıyım, Soğuk denizinde yelkenli gemimle kayıp olmuş Mürettebatını yitiren kimsesizim. Kayıp da olsam yine de sev beni.... ----- Kitabeler yazılmış uğrunda Şairler beni yazmış, Umrumda değil dünya,ben sensizken bırak herşey yansın, Atesler içinde de olsam yine de sev beni.... bikaç yorum lütfen :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 üzügünüm ama pek beğenmedim... Biraz ilkokul şiirleri gibi olmus sanki.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bence baslık super olmuss sıır fena dıll basıt ama duygusal[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hoş.[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar