Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midgard'ın relic çılgınlığı...


Thalion

Öne çıkan mesajlar

Arap yağı bol bulunca bi tarafına sürermiş.. Midgard bu günden itibaren Excalibur da bulunan 6 relic'den 5 tanesini kendi kaleleri içerisinde koruma altına almış bulunmakta..

Aslında sabah erken saatlerde yapılan relic raid'lerin onursuzluğu ile ilgli her ne kadar çok fazla tartışma yapılmış olsada, sanırım burada hata albion'a ait bir gün önce kaybetmiş olduğu keep'leri geri alma zahmetine katlanmadıkları için gece geç saatlerde sabah reliclerin alınması kararlaştırıldı.. Zaten bir gün önce Hibernia ve Midgar'lılar tarafından hemen hemen tüm kaleleri alınmış durumda olan Albion, çook uzun zamandan beri elinde tutmakta olduğu Strength reliklerini Midgard'a kolay bir raid ile kaptırmış oldu...

STR relic'lerinin yanı sıra daha önceden Hibernia tarafından tutulan Power relic'lerinin 2 sini de ellerinde bulunduruyorlar şu anda..

STR relicleri Mid'lere gerekli olan melee dmg bonuslarını vermiş bulunmakta.. Zaten geneli itibariyle melee class'larının caster'lar kadar dmg verdiği bir realm olan Mid'in bundan sonra RvR sahnesinde ne gibi oyunlar sergileyeceği merak konusu..

Bu gün STR relic'ler alındıktan sonra güzel ve sade crafted SC'ed ve Alchemy yapılmış olan kılıcımı Hib'ler üzerinde demene şansına sahip oldum.. Daha önceden 200-300 arası vurmayı başardığım bir RR8 Ablamıza ( Tankster ) bu gün 490 + 210 vurmayı başardım.. Açıkcası gözlerim yaşarmadı değil, daha önceden Tankster apla'nın üzerimde denemiş olduğu spear'ına yakın bir dmg'a ulaştım ( daha önceden tankster bana spear ile 600 vurmuştu )

Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.. Excalibur da relic'leri için yapılacak olan kanlı savaşlar hangi boyutlara ulaşacak..

Şüphesiz ki aynı anda hem power hem STR relic'lerine sahip olmanın getireceği dezavantajları Albion ve Hibernia kuvvetleri sonuna kadar kullanmaya çalışacak fakat şimdilik görünen Mid'lerin bu reliclerden vazgeçmeye pek niyetli olmadığı..

Excal'den aktaracaklarım bu kadar..

Albion'daki kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L6
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben birsey demiyorum hocam yemin ediyorum da /as de bastim kufur millete.... HW yi block icin group yaptim yola ciktik as den surekli excal e gidin excal e gidin diye msg lar geliyordu..... topladigim group excal e gitti babayi aldilar... HW ye gitsek son 2 relic i kaybetmezdik..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet
ve benim groupumdaki mincer excal e gittiginde ben hurbury yakinlarinda tek basima kaldim... Hw ye gittigimde zaman 4 troll u canli olarak gordum. ss ide mevcuttur. hatta ok bile attim ama ilgilenmediler kapidan gecmislerdi bile... :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...